Header

Av Felicia 17/10-2016

Hög musik. Kroppen fylls med känslor. Ens egna eller bara en illusion av musiken är svårt att avgöra. Men det känns lättare. Tankarna skingras en stund och musikens vibration lättar upp stämningen. Sen när låten dyker upp i någon spellista någongång kommer känslorna åter. Det är som det ska vara. Lätt att känna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Är ni med på att testa någonting nytt? Det är jag, så tänkte köra igång en veckans bloggtävling! Ni har säkert sett något liknande. Det cirkulerar runt liknande saker lite här och där.

Vinnaren dras varje söndag. Så, för att vara med:

- Följ mig på instagram; felicialindvall heter jag där.

- Efter det så kommenterar du i detta inlägg att du är med och deltar.

Lycka till!

Likes

Comments

Godmorgon!

Böckerna är uppslagna och to-do listan är gjord. Dagens enda planer är att plugga med ett avbrott för en joggingrunda, är sugen på att springa milspåret, men det kanske ändras. Tänker försöka dammsuga och fixa fint i mitt rum också, är så tråkigt när man kommer hem till ett ostädat rum och hus för den delen. Förberedde ett inlägg som kommer upp här lite senare idag, ett litet speciellt sådant.

Lite bilder från en halloweenfest i fredags får ni här så länge!

​Ha en fin söndag!

Likes

Comments

Av Felicia 15/10-2016

Hur en person kan lyfta en så högt. Må så bra. När det inte finns någonting som kan förstöra. När det bara finns en väg, som är upp upp upp. Inget som kan gå fel. För vi är två. Två pelare som stöttar och håller fast grunden vi står på. Utan varann skulle världen rasa ihop. Vi skulle krossas. Det är så det är. Det är så det borde vara för alltid. För det är så vi håller varann om ryggen. Alltid. För det är så riktig vänskap ska kännas.

Likes

Comments

" Det finns de stunder som är hundra procent perfekta. Där man är helt och hållet lycklig. De stunder där man plötsligt inser att jag hade inte bytt ut detta perfekta ögonblick mot något i världen."

Michaela Forni (Om att älska)

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade trött och slut i kropp och knopp så bestämde mig för att dra täcket över huvudet en timme extra. Jobbade kväll igår dessutom och har haft rätt mycket "aktiviteter" den här veckan. Men det är så himla kul att ha mycket att göra av någon anledning hahah.. Har i vilket fall endast lite plugg och kanske en vända på stan att se fram emot den här dagen. Ikväll är det dessutom ett nytt avsnitt av "Wahlgrens" ! Älskar den familjen!

Ska sätta på hög och peppande musik för att liva upp mig själv lite grann. Hoppas ni får en jättefin dag!

Likes

Comments

Hailee Steinfeld-

Starving

Rock Bottom

Shawn Mendes-

Treat You Better

Mercy

I Know What You Did Last Summer

Joel Adams-

Please Don't Go

Likes

Comments

Av Felicia 15/10-2016

Ett fotografi som säger mer än tusen ord. En gammal bild. En bild som alla har någonstans. Där känslor var grå. Inget är sig likt. Känslan finns kvar. Tankarna som skapade ångest sitter kvar i bildens konturer. Man vill inte se. Men på något vis förstår man ändå. Förstår hur det var. Att det inte var lycka man svävade på. Utan oro, ångest och depressioner. Bilden sliter upp gamla sår. Sår som nu har läkt. Men som bilden petar djupt i. Men på något sätt är det skönt att se. Det är bara ett minne. För bilden berättar hur bra man har det idag.

Likes

Comments

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Svar: Har lite kvalitetstid i stallet att se fram emot, som jag saknar den atmosfären. Sen händer lite andra saker också, ska troligtvis till Stockholm på onsdag för en grej. Jobb blandat med plugg samt lite kvalitetstid med vänner och familj vill jag försöka få in. Ser fram emot allt denna vecka. Gillar min vardag som jag har just nu, i stora drag iaf.

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?

Svar: ​Läser inte sådär jättemycket bloggar för tillfället, men min syster har precis startat en som jag kikar in på då och då Idalindvall

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?

Svar: Nej. Faller mig inte alls i smaken att stå och laga mat. Som de flesta i min närhet vet så brukar min matlagning sällan sluta speciellt bra heller, hahah..

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid till den här veckan

Svar: Jag ska träna när jag känner för det, vilket jag kännt mycket för den senaste tiden. Springa till bussen räcker tyvärr inte som träning längre.

5. Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

Svar: Vill nog säga glädje, jag vill vara glad! Vilket jag verkligen är just nu.

6. Vad gjorde du igår kväll?

Svar: Tränade och kollade Youtube lite senare.

7. En bild som symboliserar denna dag:

Mycket kaffe var det va?

8. Vad åt du till frukost idag?

Svar: Havregröt och kaffe. Min "vanliga" frukost varje morgon.

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?

Svar: Alarmet står oftast på 7.00-7.30 beroende på vad jag ska göra under dagen.

10. Hur ser du oftast ut till vardags?

Svar: Svarta jeans, en varm tröja, bruna boots och något smycke kanske.

Lista lånad från Elinskoglund

Likes

Comments