Header

Sitter och pluggar lite för tillfället då jag känner att det börjar vara dax att komma igång. En av uppgifterna är att göra en webbsida (!) har aldrig känt mig så här teknisk någon gång tidigare. Vilket också var en av anledningarna till att jag ville läsa en sådan här kurs. HTML min vän, äntligen börjar jag förstå mig på dig ;)

Det börjar hända saker i naturen nu med multifärger lite här och där. Så fint! Men nu ska jag fortsätta när jag ändå börjar komma igång. Ett riktigt flummigt inlägg men så är det ibland. Ha det bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Städat min då väldigt kaotiska garderob/ Läst en fin bok/ Gjort en sommargrej, cyklat/ Planerat när det blivit mycket/ ätit goda frukostar/ pluggat och lärt mig massor/ druckit te när det blivit kyligt ute/ förbättrat konditionen (!)/ ätit en massa onyttigt/

Likes

Comments

Sitter och läser Michaela Fornis bok "Om att älska" så underbar och fin bok med en massa olika textsamlingar och en del som man känner igen sig i. Älskar att man känner igen sig. Kan känna igen mig i att hon sätter ord på känslor och ord på händelser. Att kunna läsa texterna om och om igen och bli ihågkommen om sådant som man glömt bort.

Glömmer bort vilken dag det är men var i alla fall på föreläsning på förmiddagen. Nu börjar pluggcellerna komma igång och det börjar gå framåt med vårt grupp projekt. Så fort jag är ledig typ så planerar jag min Australien backpacking, har hittills kollat upp en bra budget att gå efter och kommer jobba mig fram till åtminstone december men kanske januari innan jag drar iväg. Känner hur friheten tilltalar mig. Så spännande! Jag har alltid velat lära mig så mycket, bo i olika länder och kunna stå på mina egna ben. Känner mig väldigt exalterad :)

Förresten, vad tycker ni om att jag börjar skriva ner mina tankar i form av texter som jag får inspiration av från allt som händer, känslor och tankar. Intressant att läsa eller inte?

Har alltid varit sådan, att jag älskar att skriva.

Likes

Comments

Till sist öppnar sig en yta framför oss, den är inte stor men räcker gott och väl. Det är svårt att urskilja ord i folkmassan, alla pratar på om olika saker, hur som helst och slanguttryck hit och dit. Någon försöker överrösta publikhavet men orden drunknar mest bort i alla möjliga former.
  Vi står geografiskt sett i mitten. Eller nästan i alla fall. Det är varmt. Solens strålar har ännu inte uppslukats av femvåningslägenheterna en bit bort. En sval och skön bris leker med mitt hår, sensommaren dröjer sig kvar ännu. Känner hur det skaver på lilltån och blir irriterad över att jag ännu en gång valt fel skor. Så typiskt. Men uppslukas snart av glädjen och lyckan. Känner hur jag bli alldeles pirrig av upplevelsen. Ser hur lyckan når mina vänner ögon, när vi småpratar med varandra. Doften av svett, parfym och sommar lägger sig som en slöja över oss.
  Högtalarna
knastrar till och ett högt dånande ljud skär genom publikhavet som låter sig tystas ned. Sen kör det igång och det blir en kväll att minnas.

Likes

Comments

Av Felicia 22/9-2016

När ångesten dämpas för en stund, när känslan känns klar. När den mjuka madrassen under det fluffiga täcket formas av min trötta kropp. När tankarna inte längre skenar iväg. Jag uppfattar stunden. Jag ser klart.

När jag känner tankarna hållas fast. Precis som en alldeles för vild hästflock som vill skena iväg i full galopp. Fram och tillbaka. Hovarna som trummar mot marken, manen som flyger och de olika färgerna som smetas ihop till en oklar dimma. Dem skenar iväg. Så fort att dem inte hinner uppfattas, frågan som dyker upp; vad är det jag ser? Frågan som inte behöver besvaras, idag när jag ser allt klart och tydligt. Det känns bra. Det känns rätt. Jag kan se varje tanke helt klart. Jag kan känna hur känslan av harmoni sprider sig i kroppen. Jag behöver inte fundera, jag behöver inte grubbla. Tankarna slår mig klart.

Jag vet att det eviga vimlet av tankar låter mig va, stunden känns alldeles underbar.

Likes

Comments

Hej på er trogna läsare! Veckans dagar hittills har kantats av föreläsningar och jobb med lite ledighet däremellan. Kursen jag läser är på halvfart och jag jobbar inte speciellt mycket för tillfället, drygt halvtid. Visserligen så blir det heltid om man lägger ihop dessa hehe.. men när gymnasiet var igång med allt plugg, jobb, skola, träning etc. så kändes det inte alls lika jobbigt för psyket och kroppen. Jag kan sova i drygt 9 timmar en natt och ändå känna mig trött, hur kommer det sig? Det känns som att jag skulle behöva se över min livsstil och kanske bryta en del mönster som jag oroar mig över och som sätter för hög press på mig själv.

Det känns som ett vanligt förekommande problem och jag är säkert inte ensam. Någon mer som känner något liknande? I så fall får ni jättegärna dela med er! Var inne på ett av stans gym och kollade priser, utbud etc. efter förmiddagens föreläsning så förhoppningsvis kan jag komma igång med träningen snart igen. Jag känner att så fort jag slutar eller tar ett uppehåll från träningen så mår jag otroligt dåligt, går ner i vikt, äter dåligt och känner av en otrolig ångest. Känns som jag hittat svar på min egen fråga haha..

Nu väntar jag i vilket fall på att ugnen ska värmas upp så jag kan starta min matlagning, eller ja matlagning.. frysta pommes och köttbullar i mikro. Därför ser jag gärna att jag har en man som lagar maten i framtiden haha. Jag funderar även på om jag ska orka strukturera upp en planering inför en inlämningsuppgift eller inte. Känner mig väldigt oinspirerad till att faktiskt plugga även fast det är en väldigt intressant kurs jag läser. Får se helt enkelt ;)

Hittade min kusins rader från min student:

...känner verkligen för att följa dom orden <3

Likes

Comments

Jag älskar att måla och rita, finna inspiration från huvudet och se hur det tar form på pappret. Just nu är jag inne i en roséguldsperiod, om det nu finns något som heter så hahah.. Två av mina senaste teckningar, väldigt enkla och opersonliga. Men det är det jag älskar. Operfekta och enkla.

Likes

Comments

Ursäkta för dålig uppdatering dem senaste dagarna men som ni säkert vet så skriver jag endast när jag känner att lusten når mig. Energin har inte varit på topp denna helg, men så är det ibland och det är helt okej. Livet är inte alltid på topp. Dagen tänker jag ägna åt att ta hand om mig själv. Det är någonting jag måste bli bättre på, känna vad jag vill och inte vara så hård mot mig själv.

Började därför dagen med att dra ut på morgonen, det är någonting jag älskar. Ligga kvar i sängen och känna att tiden inte spelar någon roll. Äta frukost i lugn takt och samtidigt kolla på mina favorit youtubers. Borstat håret har jag ännu inte gjort , sminket hoppar jag över och kläderna är dom perfekta hemmamyskläderna. Jag tänker ta en promenad i den lugnaste platsen -skogen med favoritmusik i lurarna, läsa en bok och kolla på serier och filmer som faller mig i smaken. Det bästa sättet att ladda upp energin på är att inte bry sig, inte känna sig tvungen till något utan att bara vara.

Ta hand om er och kom ihåg att det är okej att inte bry sig eller känna att energin är på topp. Det är helt okej.

<3

Likes

Comments

God morgon!

Helgen har gått i ett med jobb, jobbade tio timmar i lördags och kväll igår. Gick upp innan 7.00 idag för att få en lugn morgon. Det är så värt det. En halvtimmes extra sömn gör inte mycket skillnad i vilket fall tyvärr. Så nu ska jag alldeles strax trampa iväg till högskolan för en föreläsning och sedan efter det så tar jag en eller två pluggtimmar på biblioteket. Hoppas ni får en fin måndag!

Likes

Comments