Better Blogging Nouw

UPPSÄTTNING

Här är en uppsättning jag gjorde idag i skolan. Så hemskt mycket småhår. Hatar småhår. Men aa, gjorde uppsättningen på max 20minuter så ingen jättenoga uppsättning! ​Ska försöka hinna med att göra någon/några imorgon också. Så kul!!!

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

ÖVERRASKNINGSMIDDAG

Efter skolan så mötte jag Rasmus och Vigge nere på stan, men kom precis när de skulle gå hem så det var bara en iskall ovh skön promenad hem... När vi kom hem så åkte Vigge och jag gick och vila en stund. Rasmus väcker mig sedan och säger att maten är klar. När jag kommer in i köket så har han lagat fläskytterfile och potatisgratäng. Hur gått som helst!! Satt det har han inte gjort för sista gången, hihi! 
Nu ligger vi i soffan och slöar lite. Rasmus ska på match och sedan träning om en stund och jag ska plugga. 

 

GOOD MORNING TUESDAY

Här är jag idag. Myskofta från Cubus, Byxor från Lager157, Svart halsduk och svart tröja från H&M, Klocka från Marc By Marc Jacobs.

Idag har vi kundpass i skolan. tyvärr hinner jag inte ta kunder idag då jag ska på möte, så kommer troligtvis få jobba på docka när jag kommer tillbaka till skolan. Efter skolan ska jag försöka komma iväg och köpa ett gymkort! Har dock inte bestämt mig vart jag ska köpa än. Och tycker det är sämst att ha bindningstid i 12mån. Jag vet liksom inte vart jag hamnar efter studenten, så det känns skit. Men de är väl de man får ta.. Några tips på gym? 

Igår kväll beställde jag och rasmus nya däck till bilen, ett antal tusen fattigare... Fattar ej varför det ska vara så fruktansvärt dyrt.. hade kunnat  gjort nå MYCKET roligare för de pengarna. En helt utomlands resa till exempel! Men men.. Vi behöver ju det för att bilen ska fungera. 
På kvällen tog vi en långprommis med Figo och hade snöbollskrig, haha. Jag vann! Man blir som ett barn igen! haha.. Efter det så kröp vi ner i sängen och kikade på en film. 

Hoppas ni får en bra tisdag! Mer inlägg kommer under dagen, puss! 

 

BAMBI - BUBBLE MINTÄr helt förälskad i den här bikinin!! Så otroligt fin och älskar verkligen färgerna! Nackdelen med dessa bikinis är att de är så himlens dyra.. Men tror ändå jag kommer införskaffa mig en. Haha

 

TODAY'S OUTFIT

 

HAIR BELL

Gud.. haha mitt hår ser jättefläckigt ut pga de dåliga ljuset... Men aja! Så här ser mitt hår ut just nu. Två till tre veckor har gått och jag har tyvärr slarvat två ggr och någon gång har det bara setat i i någon minut....
Det syns inte speciellt mycket bakifrån, men lite ser man. Framifrån är väl där jag märkt mest att det hänt lite. Speciellt på luggen! Sen så märker man på allt småhår men som sagt inte så jättemycket som hänt på mig en så länge.

 

HEMLÖSA ÄR OCKSÅ MÄNNISKOR

Just nu känner jag bara att jag måste få skriva av mig. För ca en timma sen när jag och Figo gick till affären så satt det en hemlös man utanför affären. Han hade En tand i hela munnen.
Så fort jag ser en hemlös så mår jag alltid så FRUKTANSVÄRT dåligt, får en klump i magen.

När jag gick in i affären så tittade han på mig och hejade så glatt som att det liksom inte fanns några bekymmer, Hejade självklart glatt tillbaka och gick sedan in för att handla det jag skulle. Men jag kunde verkligen inte släppa tanken på att den stackarn inte har något hem, var bor han, har han ens någon mat, vad har han för kläder nu under vintern, hur mår han egentligen? Miljontals tankar snurrade runt i mitt huvud under de 5min jag var inne i affären.

När jag kom fram till kassan hade jag helt glömt bort vad jag skulle ha (skulle köpa ipren och alvedon) så börjar med att jag lägger upp det jag skulle ha på bandet och sedan säger "pengar" och kassörskan kolla på mig som att jag var dum i huvudet.. Och jag kom sedan på mig själv "Oj, eeh... Jag vill ha ipren och alvedon" och ber henne sedan att ta på en hundring till. Hann inte riktigt med själv i tanken om vad som hände. Jag packar ihop alla mina saker och går sedan ut. Går fram till honom och börjar pilla med plånboken, jag blev nästan lite nervös när jag skull ge honom pengarna, pga att alla som fanns runtomkring tittade på mig så märkligt. Får i alla fall upp hundralappen, säger "här har du en slant så du kan köpa någonting du själv behöver" och hans ögon bara lyser upp. Han tittar på mig och mumlar först och får sedan ut "Tack, tack, tack!" nickar och tar sig på hjärtat och ler. Han blev så otroligt tacksam, så otroligt glad utav hundra kronor. Det gjorde ont i mig att se att en hundring för mig egentligen inte är någonting men för honom som inte har nå pengar är hundra kronor hur mycket som helst!

Jag och Figo fortsätter hemåt. Jag ringer min sambo och min mamma och berättar vad som hände och det första dem frågar var "varför? det är ju sådana som jobbar". Som säkert de flesta människorna skulle reagera. Jag svarar "Nej, det där var ingen som jobba" De frågade då hur jag kunde veta det och svarar "Det syntes på honom, tyvärr. Man ser på dem vem som är hemlös och inte." det blev sedan tyst en stund i telefonen och båda säger "nu har du gjort en väldigt väldigt fin gärning Felicia. "

Jag har tidigare gett hemlösa lite småmynt som jag haft i plånboken. Dock inte sådana som "jobbar" med att tigga. Det tycker jag är för jävligt rent ut sagt!

Jag har ärligt talat tänkt flera gånger, oftast när jag ser en hemlös. Tänk om man skulle ta med sig hen hem och hjälpa hen. Få ett varmt hem, duscha, klippa till dem, köpa lite kläder, ge dem mat och hjälpa den här människan att söka ett jobb. TÄNK er tacksamheten.
 Tänk om det var du som var hemlös, tänk om någon hade öppnat upp armarna för dig. Tänk va glad man hade blivit.

Samma sak, andra människor som säger att hemlösa är äckliga. Det förstår jag verkligen inte. Är du också äcklig då eller? för DE ÄR OCKSÅ MÄNNISKOR. Förstår inte vad de har gjort för att bli kallade äckliga. Visst, de kanske inte har några nytvättade kläder eller har duschat på en vecka-månad. MEN TÄNK DIG SJÄLV ATT BO UTOMHUS MITT I VINTERN. Det skulle inte vara så kul eller hur? De här människorna kämpar för att överleva dagen. Det är helt sjukt egentligen hur världen ser ut idag.

Så varför inte hjälpa till så gott man kan, det behöver inte vara pengar. Man kan hjälpa till med vad som helst egentligen. Kläder du inte längre använder? Sticka en mössa? Vad som. 


MVH

En tjej som skulle vilja hjälpa alla 

 

TODAY'S OUTFIT

Tröja - H&M / Kjol - Gina Tricot / Klocka - Marc By Marc Jacobs / Knästrumpor & Strumpbyxor - Åhlens / Skor - Duffy  ​

 

MY NEW CLOTHES

Blev ingen bio för mig idag. Känner mig inte 100 så kände att jag inte alls skulle känna mig så rolig om jag skulle följt med. Blir lite Thaimat med Rasmus och sedan hopp i säng😊 

Så här ser lite utav kläderna jag köpte idag ut på :) 

Orkar ej att jag inte kan ändra någonting på mina tidigare inlägg då jag importerat de ifrån andra bloggen. Eller man kanske kan men jag hittar inte hur man gör.... typ "Shoppring" 

 

SHOPPRING ELLER NAGLAR =

Fick välja mellan naglar eller shopping/kläder, så valde shopping haha. Så detta inhandlade jag idag för under 300kr. Den vita och rosa stickade samt halsduken och kjolen kommer ifrån Ginatricot och kostade mig 161kr. Tröjorna kostade 50kr/st, halsduken runt 30kr och kjolen densamma, 30kr. Halva rea priset!!
Resterande kläder (grå stickad och donutsarna) kommer ifrån H&M och kostade mig 115kr. 10kr/st för donutsarna och 75kr för tröjan. Så nöjd med allt!! 
 
 
 
8963876811