Header

Här en liiiiten del utav allt fint jag fick i studentpresent😍🎓🎁✨ så himla glad för allting!! Tusen tack allihopa!!

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Hade studentmottagning i lördags som var as mysigt och as bra!!
Lunch, kubb, paket, sång, skratt, grillning, vattenskidor, båt ja du hur bra som helst!! Så himla glad för allt fint jag fick och alla fina människor som kom!!
Kunde inte önskat en bättre mottagning 😍😍

Likes

Comments

​Idag hade borgarskolan sin bal, fick äran att sminka fina Linnéa till hennes bal. Hon blev såå himla fin!! När det var dags åkte jag och Rasmus ner till Engeltofta för att knäppa lite kort och titta på alla fina, så här nedan komner lite bilder 

Likes

Comments

Igår var det baldags😍 gick med min fina sambo som var så otroligt vacker😍😍 sjukt kul kväll!! Mitt i natten kommer ett event-gäng in och har precis släppt av några passagerare och skall åka hemåt och min partner får så klart för sig att vi ska ut och åka båt. ribbåt, hade aldrig hört talas som det tidigare men efter dedär kommer jag nog aldrig glömma det. Herregud!! haha men sjukt kul!!
​På måndag börjar studentveckan och nu ska jag skicka in de sista uppgifterna så allt de blir klart!!

Likes

Comments

Hej allihopa! Förlåt för mitt avbrott bara så där. Blev SÅÅ himla mycket med skolan så han varken med livet eller bloggen! Var tvungen att fokusera på skolan om jag ens skulle kunna klara av allt! Nu är det klart och har bara studenten framför mig!!!!! 😍😍😍
Ska visa er lite som hänt och självklart vad som kommer hända, men kanske inte bloggar varje dag då det kommer vara väldigt mycket aktiviteter den kommande veckan! Men ska försöka uppdatera er om vad vi gör!! Och förbered er på mobilbilder!!

Likes

Comments

Idag har jag och rasmus varit Gävle runt känns det som! Vi skulle köp en mixer, jobbskor/finskor och ett par kostymbyxor till rasmus och en ny dammsugare vilket resulterade i lite mer! och ingen dammsugare haha..
Här är lite utav dagen shopping. Vi köpte även ett par nya kostymbyxor och ett par kostymskor till Rasmus men det lämnade vi på hans jobb.  Jag hittade en vit as snygg kappa, ett par skor till rasmus och en Mixer. Så nöjd med mina köp, lite ångest får man då pengarna bara flyger iväg haha men så äre..! Sen köpte vi en massa mat och alkohol, men det är oväsentligt haha.
Jag är i alla fall SÅÅÅ nöjd över min nya mixer, nu kan jag äntligen gör Smoothies igen :D Och det bästa med allt är att man kan krossa is med denna. Så kommer lätt göra massor med drinkar nu :D speciellt Strawberry Daiquiri ;D

Kappan kommer ifrån Vero Moda och korta 649kr, Skorna kommer ifrån DinSko och var på rean för 299kr (vi fick dem för 99kr pga att en sulan var lite missfärgad). Och mixern kommer ifrån Elgiganten och kostade 349kr (kampanj).

Likes

Comments

 


Better Blogging Nouw