Header

Full rulle på jobbet idag! Direkt efter jobbet åkte vi och köpte lite balkongmöbler då vi inte haft några. Blev en aning bättre än en tom balkong i alla fall, haha!
Lite ljusslingor och prydnadsgrejer ska inhandlas så blir det lite mer mysstämning på balkongen✨ men de får vi ta vart eftersom då lillen också ska ha lite grejer🙈


Idag är vi i vecka 21 (20+4) och magen växer så det knakar!! Måste vara en stor kille där inne😄 Både jag och R var stora bebisar när vi föddes.. Jag var 50cm lång och vägde ca 4000g och R var 58cm lång och vägde runt 4800g 😱 haha så de kan vara förklaringen till att jag redan är så stor😄

Nu ska jag storstäda lägenheten, kanske uppdaterar er mer ikväll.
Puss och kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sen jag blev gravid har jag ofta känt mig väldigt förvirrad, jag har inte alls varit insatt i gravid/bevisvärlden tidigare! Så allt är helt nytt, tanken är ofta "vad händer nu? Vad ska jag göra? Vad ska man köpa? Vad är bra och vad är sämre?" Så himla mycket frågor kring allt!!
Och den här vagnvärlden, herregud va mycket och svårt det var! Nu har vi äntligen köpt barnvagn vilket känns så himla skönt!!

Vi åkte till Uppsala för att kika på olika vagnar, se, klämma och känna. Och blev tillslut ganska eniga om denna vagn.
Innan stod vi och valde mellan två olika vagnar då jag ville ha denna vi köpte och R tyckte det var alldeles för mycket pengar. Vilket även jag höll med om! Men efter vårt besök i Uppsala sa R "vi ska inte ha någon annan vagn! Vi ska ha den där" och jag däremot blev lite osäker då den är så himla stor så kände jag mig som mini bakom, haha. Plus att den är väldigt dyr med allt som skall tillkomma.. 
Men denna hade vad vi tyckte mycket bättre vaddering, skydd och en stadigare vagn. Så de fick bli den!
Den är även mycket högre än de andra vagnarna vilket vi gillade, då båda är längre och vi har inte lust att böja oss ner till backen för att plocka upp bebisen sen. Står jag raklång med armarna i vagnen så har jag bebis i mina händer. Vilket jag gillade! Även Mycket ergonomiskare också. 


Denna vagn har även vunnit bäst i test vilket kändes bra för oss som inte riktigt har koll.. Så då kändes det som man ändå är på säkra sidan, haha..

Vår vagn heter STOKKE TRAILZ och är i färgen Grey Melage.

HÄR hittar ni ett paket med typ allting som vi har. 


P.s
Handtagen är inte bruna det är handtagsskydd i brunt läder, som man både kan ta av och på. Enligt mig kommer de få stanna kvar på!

Bilderna är väldigt dåliga då jag knäppte de typ ett på natten.... Med telefon också.

Likes

Comments

Idag har det varit en liten volleybollturnering här i stan, så himla roligt! Ingen riktig tävling utan mer anordnad för skoj skull! Men för de, otroligt roligt!

Jag agera lite fotograf då jag är gravid, men tyckte det var lika kul ändå! Alla var så himla duktiga och alla gick verkligen in för det, så himla roligt!

Nu har vi latat oss i sängen en liten stund, får se vad kvällen har att erbjuda!

Kram så länge

Likes

Comments

Jag har länge velat blivit gravid, det har varit min dröm. Men kroppen har inte riktigt velat som jag.
"Har jag blivit steril? Varför blir jag aldrig gravid? Är det något fel på mig? Kan han vara steril? "


Jag och R har känner varandra sen vi gick i högstadiet, vi var bästa vänner. Och har nu varit tillsammans i 4,5år ca.
Under dessa 4,5år slutade jag faktiskt med mina mini piller ganska omgående och då inte för att bli gravid, utav för att jag mådde otroligt dåligt utav de. Båda var väl medvetna om detta och vi sa händer det så händer det. Jag hoppades ju såklart att något skulle hända, men ikke.
Under de senare åren har vi velat bli gravid men kroppen har inte riktigt velat som vi. En miljon tankar har snurrat runt i huvudet under dessa år, men nu den 26 mars 2017 fick vi ett väldigt oklart svar.

26 Mars

Under nätterna som varit har jag varit fruktansvärt kissnödig, jag har inte ens kunnat hålla mig under natten. Flera gånger under natten fick jag gå och kissa pga att jag inte kunde hålla mig.

Jag har gjort en massa graviditetstest bara för att, det kanske är positivt någon gång. Man vet ju inte! Så denna dag gjorde jag ett graviditetstest igen för att se. Jag kommer inte ihåg exakt vilken tid detta var men på förmiddagen tror jag, R var iaf inte hemma.
Håller på och fixar lite hemma och av "vana" tittar jag bara lite snabbt på stickan som jag då inte tyckte visade något. Tar upp den och ser något pyttelitet reflektera och jag börjar granska stickan. "Är det ett streck eller inbillar jag mig??" Vad är det för något????????" Hela kroppen bara skriker av lycka och jag blir helt till mig, dock tar det inte lång stund innan jag får lugna ner mig själv då det kanske inte är något.
Försöker ringa R men han svarar ej, Knäpper kort på stickan och åker mot jobbet. Tankarna är överväldiga.
Tillslut hör R av sig och meddelar att han inte kan prata, jag får Smsa.
"Ska jag Smsa detta??? Kan jag hålla på det tills han kommer hem? Ska jag säga att han ska ringa när han kan??"

Jag smsar att han måste ringa mig så fort han bara kan! Minuterna är inte många.
Jag står på jobbet när telefonen ringer och jag blir helt kallsvettig. HUR ska jag berätta det här?

Jag berättar allt som hänt under morgonen, jag tror jag är gravid!
Han svarar "Nehe?? Är det sant??" men lyckan i rösten. Vi fortsätter konversationen och kommer fram till att vi skall vänta några dagar och prova igen.

27 Mars 2017

Tror ni jag kunde vänta några dagar eller?? NEJ.
Denna gång är R hemma. Stickan visar lika, men jag blir mer övertygad denna gång.
Dock tycker R inte att han ser något.. "inbillar jag mig detta?? Längtar jag så mycket att jag inbillar mig ett streck?"
Tankarna flöda och på ett sett blev man lite ledsen, då man ändå lyssnade och intalade sig själv att det kanske inte är något.

Under dagen åkte jag till en vän och berättade allt. Överlycklig är jag.
Hennes första reaktion var kanske inte den bästa.. men ansvarstagande! "Ska ni behålla det? Vet du hyr mycket ett barn kostar? Hur smart är det nu när du bestämt vad du ska göra? Du kan ju inte ha kvar det?"
Massa frågor som man visst kanske frågar, men jag tyckte inte det var kul att höra det första när jag själv knappt hade smält att det kanske var så. Och när man hoppats och velat det såååå länge, vilket hon visste om.
Jag blev väldigt ledsen och gick därifrån med klumpen i halsen och tankarna snurrandes i huvudet.
Under kvällen hade R fotbollsmatch och en annan vän följde denna gång med mig och kikade.
Denna person har barn, så jag tänkte att hon visste ju hur det skulle se ut om det var något. Så nej, jag kunde inte hålla mig. Med en spridande lycka frågar jag henne om hon trodde jag kunde vara gravid och det jag får till svar är "nej, det där är ingenting."

Det kändes som hela kroppen la av.. hjärtat dunkade så fruktansvärt hårt. Visste inte vad jag skulle göra och svarar endast med ett "okej"

Efter matchen när jag och R hade kommit hem berättade jag allt för honom under dagen som hade hänt och bröt ihop. Tårarna bara spruta ut.
Han kramar om mig och vi pratar hela kvällen och bestämmer att vi ska köpa ett digitalt test och prov någon dag längre fram.

28 Mars 2017

Någon dag längre fram för mig var dagen efter. Hur ska jag nunna gå ovetandes om detta i några dagar?? Aldrig.
Jag åkte och köpte två test och tyckte att "nu har jag ju två så då kan jag prova igen om några dagar" haha..

Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv. "Har jag inbillat mig allt, är detta en dröm eller är det på riktigt?"

Minuterna gick, tror man skulle vänta ca 5min.
Vi låg i sängen, stickan i badrummet, båda var helt knäpptysta, ingen av oss sa något. Nu skulle vi ju faktiskt få det svart på vitt.

De där fem minuterna kändes helt plötsligt som en evighet... Men de gick och ingen av oss vågade gå in. Efter lite om och men går jag in, men VÄRLDENS största klump i magen. Jag förstår inte hur så pass många tankar hunnit runt i huvudet på dessa 10meter. Allt mellan himmel och jord.
Det sista jag tänkte var "okej, det står nog inte gravid på stickan"

Jag tittar ner och ser "GRAVID 1-2veckor". Hela världen stannar. Jag säger inte ett ord, R ropar och frågar.
Vad är det som precis har hänt??? Jag är gravid. Jag är inte steril. Han är inte steril. Vi lyckades. Alla tankar, den lyckan som gjorde att jag går med stickan i handen och grinar in till sovrummet och R tror det står "inte gravid" jag sätter mig i sängen och visar. R blir lika i chock som mig, han börjar pussa och krama om mig och vi säger verkligen ingenting. Det är helt knäpptyst hemma.

Det tar en bra stund innan vi säger något till varandra, båda försöker smälta det som precis hände. Vi tittar på varandra och bara ler.
Vi är gravid

Likes

Comments

Sen jag blev gravid har jag blivit jättesugen att börja blogga igen. Vet inte varför, men känns som jag kommer ha massor att berätta och massor med bilder jag kommer vilja dela med mig utav. Så jag tänkte prova!
Allt är så himla spännande och så himla nytt! 

Vill ni följa mig på instagram och snabbare lära känna mig hittar ni min under namnet @felicialindstrom 

Ställ jättegärna frågor, massor med frågor så gör jag ett inlägg senare och svarar på allt! Och ge mig/oss alla tips i världen! Det skulle uppskattas till tusen✨

Kram på er så länge!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tänkte visa lite i lägenheten. Jag och min sambo har hållit på och renoverat ett tag. Det blev mer än vad vi trodde (som alltid) men ni börjar det äntligen falla på plats. Tyvärr är detta den enda bilden jag har som förebild.
Här kommer lite info om hur det var före i bardagsrummet. Det var jättejättemycket hål i väggarna, gamla slitna tapeter, svarta fläckar både i taket och på väggarna, stötte på en vattenskada under golvet, ojordat, knappt nå eluttag, sena ojämna och buckliga väggar. Ja, Gud vet vad hur det såg ut innan..

Det är heller inte klart i vardagsrummet ännu, lite kabellister, nytt vardagsrumsbord, ny matta och lite mer. men det är ju betydligt bättre än innan! 

Likes

Comments

Nu har jag inte full smakupplevelse i munnen men detta var otroligt gott! Och så otroligt enkelt!

Pulled pork hamburgare

Endast Pulled pork lite bröd, sallad och saltgurka och mums så gott.

Kan jag starkt rekommendera!

Likes

Comments

Hej hopp!
Nu var det ett tag sen jag gjorde inlägg här...
Saken är den att jag inte mått så bra.. eller mår inte så bra..
Det har hänt väldigt mycket i mitt liv som jag bara försöker sudda bort, inte bry mig om och hålla glädjen uppe. Men det kommer ikapp en. Och trycker ner än hårdare än någonsin.
Inför folk kan jag hålla glädjen uppe. Men så fort jag kommer hem eller blir själv bryter jag ihop. Min kropp orkar inte mer. Jag orkar inte mer.
Och toppet på moset så fick jag åka hem från jobbet i fredags pga att jag inte mådde bra. Hade otroligt ont i halsen och fått feber. Fick åka till sjukhusets och de såg att jag hade streptokocker i hela halsen men inget som visades på provet??
Jag fick åka hem och vila för att komma tillbaka på måndag och ta nya prover. Idag var det inge streptokocker de handlade om. Nu handlade de om mina lungor..
Jag fick vara där i några timmar och nu har jag fått diagnosen luftvägsinfektion och inte nog med det. Jag har även fått Astma.. Mår som en påse skit. Ser ut som en påse skit och hostar så jag kräks.
Plus att jag nu ska få gå och andas in något minst två gånger om dagen samt ta morfin medicin.
Jag orkar inte. Jag känner mig inte speciellt hipp på livet just nu. Usch.
Så nu ligger jag här i sängen, för fjärde dagen i rad och försöker må lite bättre. Med fler mediciner.
Hoppas verkligen det kommer en tvär vändning på livet snart!


Hoppas ni mår bättre än mig!

Likes

Comments

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw

Better Blogging Nouw