View tracker
View tracker
View tracker

Hej hej hallå!
Idag har jag och R varit i Borlänge för att köpa ett skrivbord samt hyllor som vi ska ha i vardagsrummet. Vi bor i en två idag och vill få ut så mycket plats samt förvaring som möjligt, men ändå inte ha garderober ståendes överallt. Så idag köpte vi ett ändå litet skrivbord med förvaring som på samma gång är ett sminkbord. Ska visa er någon dag!
Ovanför tänkte vi sätta upp hyllor för att kunna förvara papper och massa annat, ha en skrivare m.m. En liten kontorshörna, som samtidigt är en liten sminkhörna.

Vill ha ett stilrena bara typ avlastningsbord som "skrivbord" för det är betydligt snyggare!! Men tycker vi inte alls får ut speciellt mycket utav platsen då.. Och R höll med mig om det. För som sagt vi vill ha så mycket förvaringsmöjligheter som möjligt.
Men jaa, tycker det ändå blev fint och jag gillar det! :-)

Har dock inte hittar någon stol till bordet än.. Det är ganska lågt, så har ni några tips får ni gärna kommentera :-)

-F

Likes

Comments

Här kommer lite jobb jag gjort på senaste tiden. Vill ni se fler arbeten jag gjort, gå in på @hairandbeautybyf på instagram✨

Likes

Comments

View tracker

Tredje dagen i backen och oj vilket väder, snö, blåst och dimma! Man såg knappt någonting och det var så tjockt med snö i backarna, det tog tvärstopp ibland! Haha. Men, ändå den roligaste dagen att åka på. Imorgon ska det bli närmare -20 ute så vi får se ifall vi åker något eller hit vi gör!

-F

Likes

Comments

Hej allihopa!
Det här med att försöka hålla bloggen igång har inte riktigt varit min grej det senaste. Men jag knäpper ganska mycket bilder och har egentligen ingen stans att göra av de.. Så kommer lägga upp bilder lite då och då, för min skull, för jag tycker det är kul att visa upp och för jag tycker det är kul att titta tillbaka på de senare. Minnen.

Kanske skriver någon rad lite då och då! Men det här med ett måste - måste skriva på bloggen, måste blogga, måste ha någon bild, mm. Det blir nästan bara jobbigt.
Så jag kommer uppdatera lite när jag känner för det, ni som vill kika in är hjärtligt välkomna! Sen vet man inte, om det inte är ett måste och att man gör det för skoj så kanske det blir att jag uppdaterar mer för jag vill själv och tycker det är kul. Det visar sig!

Nu kommer jag iaf bomba er mer bilder! Puss

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw

Better Blogging Nouw