Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte visa lite i lägenheten. Jag och min sambo har hållit på och renoverat ett tag. Det blev mer än vad vi trodde (som alltid) men ni börjar det äntligen falla på plats. Tyvärr är detta den enda bilden jag har som förebild.
Här kommer lite info om hur det var före i bardagsrummet. Det var jättejättemycket hål i väggarna, gamla slitna tapeter, svarta fläckar både i taket och på väggarna, stötte på en vattenskada under golvet, ojordat, knappt nå eluttag, sena ojämna och buckliga väggar. Ja, Gud vet vad hur det såg ut innan..

Det är heller inte klart i vardagsrummet ännu, lite kabellister, nytt vardagsrumsbord, ny matta och lite mer. men det är ju betydligt bättre än innan! 

Likes

Comments

Nu har jag inte full smakupplevelse i munnen men detta var otroligt gott! Och så otroligt enkelt!

Pulled pork hamburgare

Endast Pulled pork lite bröd, sallad och saltgurka och mums så gott.

Kan jag starkt rekommendera!

Likes

Comments

Hej hopp!
Nu var det ett tag sen jag gjorde inlägg här...
Saken är den att jag inte mått så bra.. eller mår inte så bra..
Det har hänt väldigt mycket i mitt liv som jag bara försöker sudda bort, inte bry mig om och hålla glädjen uppe. Men det kommer ikapp en. Och trycker ner än hårdare än någonsin.
Inför folk kan jag hålla glädjen uppe. Men så fort jag kommer hem eller blir själv bryter jag ihop. Min kropp orkar inte mer. Jag orkar inte mer.
Och toppet på moset så fick jag åka hem från jobbet i fredags pga att jag inte mådde bra. Hade otroligt ont i halsen och fått feber. Fick åka till sjukhusets och de såg att jag hade streptokocker i hela halsen men inget som visades på provet??
Jag fick åka hem och vila för att komma tillbaka på måndag och ta nya prover. Idag var det inge streptokocker de handlade om. Nu handlade de om mina lungor..
Jag fick vara där i några timmar och nu har jag fått diagnosen luftvägsinfektion och inte nog med det. Jag har även fått Astma.. Mår som en påse skit. Ser ut som en påse skit och hostar så jag kräks.
Plus att jag nu ska få gå och andas in något minst två gånger om dagen samt ta morfin medicin.
Jag orkar inte. Jag känner mig inte speciellt hipp på livet just nu. Usch.
Så nu ligger jag här i sängen, för fjärde dagen i rad och försöker må lite bättre. Med fler mediciner.
Hoppas verkligen det kommer en tvär vändning på livet snart!


Hoppas ni mår bättre än mig!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har både jag och R varit lediga. Så himla skönt och mysigt. Trots att vi är tillsammans hela tiden utöver jobb så känns det inte alls som vi får någon god för varandra. Vi hinner aldrig umgås känns det som..
Men idag fick vi lite tid, innan han åkte iväg på match. Vi åkte och lånade Rs kusin i några timmar. Myste, busade, fixade lite ärenden samt shoppa lite.
Nu på eftermiddagen har jag bara tagit det lugnt och tittat på lite serier🙈

Likes

Comments

​Glasburkarna kommer från lagerhaus, skålarna kommer ifrån Nice (en butik jag hitta på i Marieberg) och underläggen kommer ifrån Åhléns. 

Likes

Comments

Halllå vad tror ni låg på sängen när jag kom hem idag??😍😍 världens bästa kille❤️

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw