Header

Idag hos ridskolan Kongahälla Ridsällskap var det pay and jump på schemat.
Jag fick äran att hoppa fina Nelson på 60cm.
Han var sjukt duktig inne på framhoppningen & galant på banan, Felfria blev vi
💗

De 2 första bilderna är tagna av Daniela Nilsson <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har typ ingeet att blogga om just nu.
Var för ett tag sen inne på emblas blogg nouw.se/embla
när hon blev "taggad" att svara på några frågor, jag har INTE blivit taggad att svara på dessa frågor men som sagt så har jag inget att blogga om såå det får bli dessa frågor ;)


1.Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat sen 1 Januari då mitt första inlägg var "Hejdå 2016 hej 2017".
Denna blogg har dock funnits sen 2016 men pga alla långa pauser jag haft så känner jag att bloggen verkligen startade 1 Januari 2017.

2.Hur många inlägg per dag brukar du göra?
Det beror helt på vilket "Mood" jag är i, om jag typ inte har något att skriva om så blir det inget inlägg, så varje dag blir det inte att jag lägger upp nåt, men om jag har nåt roligt att skriva om lägger jag upp MAX 2st inlägg på en dag. hoppas ni förstod haha ;)

3.Vart hittar du inspiration till din blogg?
Tja, lite överallt, men mest på häst bloggar, men om man ska utesluta det med hästar så tar jag väldigt mycket inspiration från emblas, nellie berntssons & linn ahlborgs blogg. Kolla in emblas blogg: Nouw.com/Embla

4.Är det viktigt för dig med mycket bilder i en blogg?
Nej, inte viktigt så men det blir ju sjukt mycket mer intressant att läsa då det händer nåt mer i inlägget än bara text, tror folk håller med! Sen behöver ju inte alltid bilden hänga ihop med texten, kan ju bara vara nån cool, mysig eller häftig bild till inlägget. Men i varje inlägg måste man inte ha bild, kanske blir lite för mycket i slut ändan, ( är inget blogg proffs, mina åsikter ;)

5.Vad stör du dig på i bloggvärlden?
( Detta jag säger nu är mina åsikter, & snackar även inte bara om bloggvärlden nu, snackar om överallt på internet & sociala medier )
Jag tycker att det är SÅ störande att nu man lyfter fram sjuka ideal som kropps komplex som exempel, kan också vara allt hat, "Haters is your biggest fans" som man brukar säga. Tänker inte gå in mer på detta. GE KÄRLEK, KÄRLEK ÖVERVINNER ALLT<3

6.Vilka bloggar läser du dagligen?
Jag läser inte bloggar dagligen, bara då jag har tid, men läser väldigt få då jag är ganska otålig & inte orkar läsa så mycket haha<3 men läser väldigt mycket Nellie Berntssons blogg.


Då var detta allt, Hoppas ni "gillade" detta inlägg haha om det nu var intressant<3 Ha en bra dag, Kram

Likes

Comments

Vi var uppe hos bingo idag, då han vaccineras så fick vi köra lugnt med han idag💗, Så det fick bli en mysig uteritt för mig & så hängde mamma & jennie med, mamma fick ta shettisen mio & jennie tog deras häst💗( jennie äger stallet )
Har 2 prov att plugga till så får se hur mycket uppdatering det blir🌸

Likes

Comments

I lördags den 11 mars så var jag hos bingo & tänkte ta litet språng över ett kryss. Pga att vi till sommaren ska ut & tävla tsm.
Iallafall så slutade det med ett grymt pass då han höll galoppen hela tiden, lyssnade perfekt på mina hjälper & kommandon, Slutade till & med att krysset låg på 70cm då ändorna på bommarna var runt 1.15 ( hittade ingen bra bild på de )

han är så galet grym & så jävla bra rent utsagt.
I framtiden så ska vi öva på att hoppa lite högre oxrar & räcken & så småning om öva bana.💗💗🏇

Likes

Comments

Tänkte att eftersom ni kanske inte känner mig så bra så tänkte jah ta upp några vanliga frågor jag brukar få på olika sociala medier♡♡​1: Har du humörsvängningar?
Svar: Jaa!!

2: Vad har du haft för hårfärger?
svar: Clown-Röda toppar, mörkmörk brun ( som jag har nu ) och då min naturliga hårfärg som är ljusbrun, asså verkligen LJUSbrun :)

3: Vart bor du?
Svar: Lite utanför Göteborg!

4: Hur gammal är du?
13 på söndag ( 5 feb ) 

5: Har du nån piercing?
svar: Ja om hål i öronen räknas, vilket de borde göra ;)

6: hur lång är du?
Jag är 167 cm lång

7: Vad heter din medryttarhäst?
Svar: Bingo♕✰♡♡​

8: Vad tycker du om Justin Bieber & Beyonce?
Svar: JB: Älskar💖 Beyonce: QUEEN

De fick bli några snabba frågor, ska nämligen till stallet nu men ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Ännu ett år har gått & när jag postar detta är det 1 januari!! Vart tog 2016 vägen?
Det har hänt såå himla mycket under detta året...fått uppleva en FANTASTISK resa till USA, Blivit medryttare, hittat massa nya kompisar, asså hela 2016 har vart GRYM!! Nu blickar vi frammåt mot 2017 & gör det till et ÄNNU bättre år!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!
Här är LIIITE bilder under året🍾

Likes

Comments