Header

I lördags den 11 mars så var jag hos bingo & tänkte ta litet språng över ett kryss. Pga att vi till sommaren ska ut & tävla tsm.
Iallafall så slutade det med ett grymt pass då han höll galoppen hela tiden, lyssnade perfekt på mina hjälper & kommandon, Slutade till & med att krysset låg på 70cm då ändorna på bommarna var runt 1.15 ( hittade ingen bra bild på de )

han är så galet grym & så jävla bra rent utsagt.
I framtiden så ska vi öva på att hoppa lite högre oxrar & räcken & så småning om öva bana.💗💗🏇

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas att ni haft en suuper mysig fredag igår & har haft en såhär länge bra lördag, ikväll är det ju melodifestivalen 2017!<3 helt sjukt, vi har laddat upp med godis & myskläder framför soffan är redo. 

Hörni förresten som i mitt förra blogg inlägg sa jag ju att jag fyller år imorgon, idag var jag nämligen hos min morfar och fick 2 presenter vilket bestod av en gitarr som jag velat ha länge & även pengar men tänker dock inte dela med mig av hur mycket det var.

Iallafall så kommer våra kompisar hit imorgon då vi tänkte fira min 13årsdag & sen kolla igenom alla USA bilder från i sommras. 

Nu ska vi kolla på mello, ha det bra, pusss

Likes

Comments

Tänkte att eftersom ni kanske inte känner mig så bra så tänkte jah ta upp några vanliga frågor jag brukar få på olika sociala medier♡♡​1: Har du humörsvängningar?
Svar: Jaa!!

2: Vad har du haft för hårfärger?
svar: Clown-Röda toppar, mörkmörk brun ( som jag har nu ) och då min naturliga hårfärg som är ljusbrun, asså verkligen LJUSbrun :)

3: Vart bor du?
Svar: Lite utanför Göteborg!

4: Hur gammal är du?
13 på söndag ( 5 feb ) 

5: Har du nån piercing?
svar: Ja om hål i öronen räknas, vilket de borde göra ;)

6: hur lång är du?
Jag är 167 cm lång

7: Vad heter din medryttarhäst?
Svar: Bingo♕✰♡♡​

8: Vad tycker du om Justin Bieber & Beyonce?
Svar: JB: Älskar💖 Beyonce: QUEEN

De fick bli några snabba frågor, ska nämligen till stallet nu men ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Ännu ett år har gått & när jag postar detta är det 1 januari!! Vart tog 2016 vägen?
Det har hänt såå himla mycket under detta året...fått uppleva en FANTASTISK resa till USA, Blivit medryttare, hittat massa nya kompisar, asså hela 2016 har vart GRYM!! Nu blickar vi frammåt mot 2017 & gör det till et ÄNNU bättre år!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!
Här är LIIITE bilder under året🍾

Likes

Comments