Postad i: I huvudet på felicia

Att leva med dig var enkelt från en början, vi sågs ganska ofta, vi kollade på film, gick långa promenader genom staden och skrattade åt allt möjligt, vi tränade tillsammans och allt var riktigt mysigt faktiskt.
Vår blev till sommar och vi hade precis skrivit på vårt avtal om en gemensam bostad. En gemensam bostad i Köping där vi skulle starta en framtid tillsammans.. du och jag.
Men när tiden väl närmade sig ändrades du och så snart vi bodde ihop fick jag verkligen se vem du var.
Lycka blev misär och du blev någon helt annan
Ditt ben blev dåligt i samband med flytten, något jag stöttade och försökte hjälpa med men istället fick jag ut för det, som om att det var mitt fel. Jag förstod då och förstår än idag att det var jobbigt men att jag skulle behöva lida av ditt problem och vredesutbrott över benet är nått jag inte gått med på.
Du gick från personen som en gång lyssnade och brydde sig till han som behandlade mig som skit, fick allt och se ut som att det var mitt fel.. även det du själv gjort mot mig och som fick behovet av att skriva med andra tjejer.
Hur du drog ner mig i en depression med din psykiska misshandel och sen skyllde på att allt var mitt fel.
Hur jag inte fick plugga, åka till skolan för att du alltid startade tjafs så du visste jag skulle stanna hemma dagen efter.
Minns hur du uttryckte dig med "får inte jag skriva med andra tjejer så kommer jag göra det i smyg"
När man är i en relation ska inte behovet finnas, den enda tjejen/killen man ska ha behov av att prata med är ens partner.
Det finns så mycket vidriga saker du gjort mot mig som jag håller för mig själv.. delvis för att ja jag vet att det finns några som hotar och håller på.. inte så att bara du blivit drabbad.

Värsta är ju att när relationen tog slut trodde jag ärligt bara att vi kunde lämna varandra och skita i varandra helt. Inte prata med varandra, försöka förstöra osv men den delen missuppfattade du verkligen.
Du började hänga ut mig, påstå att allt jag sa var lögn, hittade på lögner så folk skulle lämna mig, skrev till mina vänner du inte ens känner för att sabotera osv..

Hade jag vetat att du skulle bli ett sånt jävla problem och bli av med hade jag aldrig mött dig.
Det har gått snart ett halvår och ändå håller du på, du springer runt på stan, krogen osv och snackar en massa skit om mig.

Men som sagt så vill jag inte heller hänga ut mitt ex, här är bara en del av hur det är att leva med han ☺

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Postad i: en mapp full med kärlek

Vad heter ni? Felicia Lind och Emil Sjökvist

Hur gamla är ni? Vi båda är 20 år gamla.

Vart bor ni? Jag bor i arboga och Emil i Norberg men vi ses hela tiden så vi bor under vardagarna hos mig och på helgerna hos Emil.

Hur träffades ni? Vi ha 2 "datum" som förklarar hur vi träffades osv.. Vi träffades via Tinder och bestämde träff första gången den 14 december -15 hemma hos mig. Sen pratade vi & höll på till och från under hela 2016 men vi sågs ej och den 9 december -16 åkte han ner och hämtade mig. Invecklat men så är det

Bor ni ihop? Tyvärr inte, men näst intill då vi har setts varenda dag sen 9 december.

Har ni barn? Nej.

Har båda körkort? Nej.

Kommer du ihåg er första kyss? Ohja. Haha minns det som igår

Vem sa "Jag älskar dig" först? Emil

Vem är äldst? Emil, han är 69 dagar äldre än mig

Vilka stjärntecken är ni? Jag är lejon och minns jag rätt är Emil tvilling.

Vem fyller först på året? Emil, då han fyller 25 maj och jag 2 augusti

Vem är längst? Emil

Vem sjunger bäst? Jag 💁🏻

Håller ni varandra i handen på stan? Ja.

Kände ni varandra innan ni blev ihop? Ja skapligt, vi kom varandra rätt så nära under 2016 så

Blev du kär vid första ögonkastet? Ja, och vid andra också 😏

Har ni någon speciell låt? Se på mig nu - Petter

Har ni varit utomlands tillammans? Nej, men planen är att åka till sommarn.

Vilket är ert bästa minne? Det minnet är nog för privat för att berätta 😇

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Vi duschar tillsammans, äter, kollar yt klipp och myser i sängen.

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Bara 9 mil 😅

Blir du lätt svartsjuk? Jag har alltid vart svartsjuk av mig men nu är det så annorlunda. Så nja kan jag inte påstå.

Brukar ni bråka? Vi har tjafsat men nått bråk har ej hänt.

Ringer eller SMS:ar ni mest? Snapchat 💁🏻

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela han är perfekt och jag älskar varenda liten bit av honom!

Brukar nån av er prata i sömnen? Måste nog vara jag.

Eran favoriträtt? Min är nog pannkakor och Emils har jag inte riktigt koll på haha

Favoritfärg? Min är rosa och Emils är lila.

Hur länge har ni varit tillsammans? Lite över 2 månader.

Likes

Comments

Likes

Comments

Postad i: Välkommen till min vardag

Klockan är strax 9, vaknade relativt tidigt idag för att ha sovit så dåligt nu i helgen. Känns dock som helgen sprungit iväg..

I fredags blev det en tur till Norberg, vi fixade lite grejer under dagen och på kvällen badade vi tunna hos andre.
Vi kom hem runt halv 4 och däckade nästan direkt.

Igår så vaknade vi 12, vid 1 åkte vi till Avesta och hjälpte Emils pappa med saker. Efter det däckade jag i soffan och vaknade vid fyra halv fem. Då tog vi en dusch och Emil bjöd på pannkisar. Vid 9 drog vi till hampus, väl där blev det några cider och massa prat men kom hem vid 1 åt pannkakor, kollade prison break och somnade i Emils famn 🙌🏻

Idag får vi se vad som händer, ska hjälpa Emils mamma en sväng och sen bär det nog av till arboga! Hoppas ni får en toppensöndag! Kram ❤

Likes

Comments

Postad i: Välkommen till min vardag, I huvudet på felicia , en mapp full med kärlek

Har vart en aning seg på bloggandet men det har hänt så mycket nu! Under dessa 12 frånvarande dagarna har jag hunnit med en tripp till Gbg och tilllbaka på 8h (95 mil) kan då tillägga att vi stannade där nere för att köpa bil 😁
Har hunnit med shopping, en roadtrip med pappa, har jobbat en massa, legat sjuk.. vart i Norberg och mys hos granis.

Idag ska jag jobba min första dag på nya jobbet. Det ni 😏 så nu står klockan på 8.25 och jag ska strax ta mig upp ur sängen och sminka mig. Är så nervös men exalterad över detta.

Och när jag slutar vid 5 kommer pappa och hämtar mig 🙌🏻 sen får vi se när Emil kommer hem men nu ska jag göra lite nytta! Hoppas ni får en toppendag! Kram ❤

Likes

Comments

Postad i: Välkommen till min vardag

Hellu på er!
Det är äntligen fredag och gud vilken tuff vecka det vart.. har jobbat som en galning hela veckan!
Annars har veckan bestått av sushi, hjälpt anton och dra upp bilen, glass förtäring i mängder, mys och pappersarbete.

Men igår var första lediga dagen, men eftersom vi båda blivit sjuka så låg vi och sov bort nästan hela dagen.

Vid 5 orkade vi äntligen åka upp till Norberg och så fort vi kom fram stannade vi på Konsum och handlade mat och rörde oss vidare till Granis och lärka. Väl där blev det film och vid 3 somnade vi.

Vaknade runt 10 idag och det tog ett tag innan jag förstod att vi sov hos granis. Vi gick upp åt frulle och sen bar det av in till Norberg igen.

Nu är klockan 17:46 och strax ska vi in till Avesta för middag hos Emils familj. Sen får vi se om det blir grogg förtäring hemma hos g igen men det återstår och se!

Hoppas ni haft en toppenvecka! Kram ❤

Likes

Comments

Postad i: I huvudet på felicia

Många börjar fråga igen varför jag inte hänger ut mitt ex osv med tanke på att han hänger ut mig (tydligen)
Vet inte vad ni som skriver håller på med heller, för om jag vill veta nått går jag väll in och läser !? Och läser han min blogg så fine.. jag bryr mig inte
Men såhär är det..

Jag låter mitt ex få sin stund i rampljuset, jag vet hur mycket uppmärksamhet han behöver för att må bra och det här med läsare/följare är hans stora grej. Drama är inte riktigt min grej och hänga ut varandra efter att man gjort slut är inte heller min grej

Jag själv kunde inte bry mig mindre om denna människa, jag kan helt ärligt säga att jag ångrar så djupt att jag träffa han för visste jag att han skulle bete sig såhär efteråt hade han gärna fått bli någon annans problem istället.
Jag personligen tycker väll ändå att man går vidare, skiter i varandra och håller det så..

Inte skriver en massa inlägg om hur jag var osv för han själv gjorde en jävla massa skit mot mig som kanske inte blir så trevligt när det kommer ut.

Han hade skrivit att han borde betytt nått och folk frågade om han gjorde det? Och ja han betydde nått tills han visade sin äckliga sida, hur hans sätt att behandla kvinnor kom fram.

Många frågade om jag anmält honom osv och hur det gick. Ja jag anmälde honom för 3 punkter. Men jag la ned det då han både hade stor risk att kunna bli dömd och ja jag går hellre vidare i livet utan rättegångar osv men till en viss gräns kan man bara komma innan allt rinner över.. Så jag har pratat med min advokat så sen får vi se.

Jag känner att jag skulle kunna skriva en bok om allt detta men har varken tid eller ork till det så jag avslutar allt här innan det spårar.

Många frågar även hur allt är nu och ja jag har en depression men jag mår så jävla mycket bättre.  är så tacksam över min fina familj som hjälper mig igenom allt men även så jävla tacksam för att Emil kom in i bilden, han som stöttar och står ut med mig fast än mitt ex inte verkar kunna släppa taget och gå vidare. Jag kunde inte haft det bättre just nu.

Jag är för första gången på länge jävligt lycklig över allt. Tänk att en människa kunde förstöra mig så mycket och att en annan kunde lyfta upp mig nå så sjukt.

Sen var det en som frågade om en liten life update så det kan jag bjuda på det med.

Just nu jobbar jag som vikarie i Köping. Jag bor delvis i arboga delvis i Norberg men planen är att hitta något jobb i Norberg 😏 och nej vi ska inte flytta ihop, ska däremot komma bort.
Jag mår bra vissa dagar och andra inte. Men jag har en jättefin pojkvän som stöttar mig och finns där och lika så fantastiska vänner som gör detsamma!
Annars händer det inte så mycket mer här i livet och detta kanske blev jätte förvirrande för vissa men såhär är det!
Hoppas ni får en toppendag! Kram ❤

Likes

Comments

Postad i: Välkommen till min vardag

4:30 ringde larmet, motvilligt gick jag upp och sminkade mig lite snabbt. 5:11 satte vi oss i bilen och rörde oss möt Sthlm och Skansen. Stannade i E-tuna och köpte energi dricka innan vi rullade vidare.
Med bra hastighet mot Skansen så kom vi fram vid 7. Han bytte om och jag stannade kvar i bilen. Lovade redan igår att följa med honom till jobbet då Norberg blir destinationen för helgen.
Väl sen jag kom hit har jag suttit i bilen och myst med hög musik och några yt klipp. Städade även bilen i brist på idéer men allt för min Emil!
Så nu sitter jag här i en ny städad bil, med musik på högsta volym, solen som lyser in i bilen och utsikt över Stockholm.

Gårdagen spenderades i Köping då jag hade en intervju vid 2, bockade även av en lunch med Anders och Karro innan och skjuts hem av ullis fick jag med. Annars gjorde jag inte så mycket mer igår.

Men idag när E väl slutar bär det av till Norberg, där vi ska spendera helgen. Annars har jag väll inte så mycket mer att säga. Hoppas iallafall att ni får en toppen helg! Kram ❤

Likes

Comments

Postad i: Välkommen till min vardag

Måndagens jobb blev verkligen inte som planerat, sov 20 min den natten för att sedan komma 1,5 timme för tidigt till jobbet 😅
Väl där jobbade jag med 2 andra som jag känner rätt bra och eftersom våran förskola var den enda förskolan som var uppger i Köping just då så fick vi lite panik. Men 7 barn kom och allt gick superbra!
Halv 5 kom pappa och hämtade mig och väl hemma mötte jag upp Emil. Vi kollade film och mös tills han somnade

Igår vaknade jag runt halv 45 första vändan sen somnade jag om och vaknade vid 12.
Vid 2 tiden tog jag och anton en promenad och åt Donken. Väl hemma tog jag ett bad och när jag kom ut ur badrummet möttes jag av Emil som såklart skrämde mig.
Vi åkte iallafall till mormor och morfar och åt middag och sen vid 8 åkte vi hem och la oss.

Nu är klockan 02:18 och jag vet att jag borde sova men det är bra svårt. Får se vad som händer imorgon iallafall.. blir nog en sväng till banken och sen bara ta det lugnt.
Ni som läser detta imorgon så vill jag bara önska er en bra dag! Kram ❤

Likes

Comments