Header

Idag är den dan som alla har väntat på, den dagen då alla magiska önskningar slår in, eller aa kanske inte riktigt alla en önskning som många har som inte kommer att slå in är att det ska börja snöa menmen.

Dagen började med att jag gick ner till köket och skulle äta frukost så hade mamma och Carla gjort frukost med julskinka, och jag älskar julskona en av det bästa sakerna jag vet kan äta hur mycket som helst. Sen gjorde jag och Agnes snabb kola vilket blev väldigt gott.

Nu skall jag göra mig ordning för om en timme så skall vi vara hos mormor och morfar och fira jul där och äta oss proppmätta av all julmat som kommer finnas, nomnom.

Ni får ha en fantastisk bra dag så kanske det kommer upp ett inlägg ikväll men det är inte säkert än, det beror på när vi kommer hem ikväll. (Btw så ska jag jobba i stallet imon sååå kul)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det dan före dopparedan, kan inte fatta att det är julafton imorgon, asså det är helt sjukt är såå exited.

Idag i alla fall var jag i stallet (as usually) och red Boomerang på skötarridningen och gjorde lite markarbete, det behövde han.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men ni får ha det så bra tills imorgon lovar att det kommer komma en uppdatering då. BÄSTA DAGEN PÅ ÅRET!!


Likes

Comments

Idag är det 4:e advent och julafton om 3 dagar, så jag har längtat i så många veckor och nu är det snart jul.
Nu ska vi snart ha gäster då ska vi äta mat (såklart) och ska vi dekorera pepparkakshus och leka presentleken, typ det bästa jag vet och jag vinner alltid en massa grejor får väll hoppas på det i år igen.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag harm gått och väntat på att en människa ska ringa mig men hon har inte ringt ännu (får snart panik) men hon ringer väll snart antar jag nu ska vi inte överdriva.

Lägger upp lite bilder senare.

Likes

Comments

Imorse vaknade jag hemma hos Filippa så åt vi frukost och sen skulle dom åka och hugga gran och då fick jag följa med (känner mig så hedrad) med det var faktiskt mysigt. Sen åkte jag hem vi två tiden och packa eftersom att jag skulle till pappa idag sen tog jag pendeln och skulle träffa några kompisar.

Idag då så var jag på tjejmiddag eller vet inte om man kan kalla det för tjej"middag" eftersom att vi inte åt någon middag utan det var mer som julmys vilket var väldigt mysigt, haha. Vi flickade åt lussekatter och en massa chips och godis, vi spelade spel (jag förlorade, ver väl ingen överraskning) men det var väldigt kul ändå.

Är verkligen cp trött nu men kände att jag var tvungen att uppdatera bloggen, vet att jag inte är så bra på det men jag gör mitt bästa ( hoppas på att mitt bästa förbättras).

Men ska i alla fall sova nu så godnatt.

Likes

Comments

Idag hade vi en temadag i skolan, det går ut på att elevrådet väljer ett tema som man sedan skall klä ut sig till och ha under dagen i skolan. Idag va temat "Oj jag har visst kommit fel" då får man klä ut sig till exakt vad man vill typ en gris eller en simmare eller vad man nu kan komma på. Sen i slutet utav dan så var det prisutdelning för vem som hade bäst utklädnad och då van Nathalie (hade inte direkt förväntat mig att jag skulle vinna eftersom att jag inte gick all in annars hade jag ju såklart vunnit).

OMG imon är det avslutning!!!! Vi ska ha med oss fika och känner mig så duktig som har bakat NOMNOM.


Likes

Comments

​Hejsan
Jag hade tänkt att berätta lite om misjälv nu i mitt första inlägg här på bloggen men kommer verkligen inte på något bra att skriva, helt tomt i huvudet men det kommer väl. Detta är min första blogg (skaffade den för jättelänge sedan men tyckte att det var dags att börja skriva nu) men jag skall verkligen försöka att uppdatera den så ofta som möjligt, men det får inte bli för mycket då kommer ni att tröttna på mig.
Vi får väl se vad det blir av denna bloggen, hoppas att det blir bra, nej men det kommer det säkert bli.

Ha de gött igelkött ​;)

Likes

Comments