Torsdag, blev stor renovering i lägenheten idag, dammsuga och torka golven kvar, sen kommer lite bilder i ett senare inlägg ikväll...
Blev en sväng till kiosken med mannen och min bebis när solen tittade fram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Något jag ska börja skriva om och uppdatera min blogg är min vikt resa, var en tid som var jobbig i livet och jag tröstade mig med god mat och fest med alkohol på helgerna.

Detta är något jag har tagit tag i och rasat i vikt den senaste månaden, när jag har nått min mål vikt är det dax att bygga muskler. Kommer skriva och uppdatera er om detta både för mig egen skull och för andra som gör samma resa. Jag själv älskar att läsa och se bilder på andras vikt resa. Få tips på mat, mellanmål och olika tränings "tips".

Idag har jag vilodag, ska städas och tvättas och göras iordning för veckan som startar imorgon, så första uppdatering ang min träning kommer imorgon bitti, då jag startar morgonen med en spring runda med min vovve.

Lägger in en före och "efter" bild på förvandlingen som jag än så länge har, har hänt mycket på kort tid!

Inget man ser tydligt på bilder kanske, jag var duktig på att "gömma" mina "större" partier på kroppen då jag själv tycker jag alltid har haft ganska små vader och smalt ansikte.

Men när jag har en kommit längre bit på vägen kommer det bättre före och efter bilder, även mått och kg nedgång.FÖRE

EFTER

Som sagt inga bra bilder, men första ser ni min kropp, armar, bröst, rumpa och midja har krympt.

Andra bilden ser man skillnaden i ansiktet.

Likes

Comments

Likes

Comments