Dagen började med knäckebröd och redbull, slängde på mig kläder och satte upp håret! Var ikea som stod på schemat idag, för att handla det sista till lägenheten, jag hann inte få upp alla möbler och små saker så får bli bilder på detta imorgon istället för ikväll.

Kl är just nu halv 1 och jag är alldeles för trött för att sitta uppe.. Ska lägga mig i sängen nu så jag orkar med morgon dagen, klockan ringer halv 8 imorgon.. Har mycket jag ska iväg på och mycket att göra här hemma!Likes

Comments

Igår hade jag alldeles för mycket att göra.. Började dagen med att åka och köpa mer målar färg.. Målat vardagsrum, hall och kök, sista biten i köket kvar nu sen så💪🏽
Tog hit två killkompisar som har hjälpt mig hela dagen, vi tog fika paus och åkte till espressohouse för att träffa en tjejkompis till mig.
Vanilj latte och alldeles för god cheesecake lime och morotskaka stod på bordet.
Sedan hem och för att fortsätta måla..
Kl blev 10, helt slut och vrål hungriga, beställde online pizza och fortsätte måla tills klockan blev strax efter halv 1 på natten..
Ni kan ju förstå vilken känsla det var när jag sen äntligen fick lägga mig i sängen.. DRÖM!!!
Sov som en prinsessa inatt..

Idag var det att fortsätta här hemma, möbler om och skriva inköpslista till Ikea, ska på besök där imorgon och försöka få med mig lite saker till lägenheten hem..
Renoverat hela lägenheten nu känns det nästan som, bara det lilla sista kvar!
Haft det halvdant sen jag flyttade in i Mars ,så kände att det var dax att ta tag i detta nu så jag får ett riktigt hem!
Har även köpt en liten present till mig själv idag.. Eller liten och liten?! En stor och alldeles för dyr present men ibland får man unna sig.. Ska visa er imorgon vad detta är för något!


  • 2 readers

Likes

Comments

Ett första inlägg får bli från mobiltelefonen.
Sitter i soffan och kollar på skräckfilm med två killkompisar till mig.
Vi har lagat burek och bakat brownie hela måndagskvällen.
Men vad gott det blev, så värt all tid det tog..
Smaka bättre än vad dom såg ut..

Likes

Comments