Svårt och komma ihåg och blogga.. Det här veckan har jag tränat alla dagar förutom lördag! Helt otroligt! Idag var det dock riktigt tungt och träna eftersom jag har fasta. Träna på fastedagarna är tyngst, jag gillar ju och träna men just fastedagarna är jobbigast. Helt slut i huvudet efter! Må gott allihopa och träna hårt! 💪









Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fasta på 500 kcal är ingen lätt match, men fick i mig tre måltider och stannar på 500! Gjorde bananpannkakor på 160 kcal till lunch och gudars vad goda dem var! Har även spenderat eftermiddagen hos en av hästägarna idag haft super trevligt med kaffe och diskussioner! Nu är hästarna igång och jag hoppas på och få in rutiner nu så jag vet vilka dagar jag kan åka ut till hästarna!


Likes

Comments

Vill bara hälsa alla välkomna hit till min nya blogg, hade tänkt skriva lite här vad som händer i mitt liv och hur min 5:2 diet kommer urarta sig, jobb och andra roliga saker som händer i en students liv. Kommer skriva mer i ett senare inlägg om mig själv och även lite om mina egna tankar kring allt mellan himmel och jord. Så åter igen välkomna och jag hoppas ni kommer trivas här på min sida!


Likes

Comments