Har nu precis kommit hem efter en toppendag i Skåne (Flyinge), där dom hade en clinic som var sååå sååå kul verkligen.
Det finns egentligen inte jättemycket att berätta om det, var där med Filippa, och bussen gick från stationen kl 06.10 såå vi var tvungna att gå upp 05.15 vilket kanske inte var lika kul.

Nu skall jag och mamma komma på en film och jag kommer troligtvis vis att somna, med tanke på hur trött jag är och hur mycket mitt huvud värker och dunkar.

Kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var det inte mycket som stod på schemat, åkte till stallet när klockat var ca. 2 och det va sååå vackert. Snön glittrade på marken och träden var helt täckta med snö, så himla fint. Så stod Nickisen där i hagen och letade efter gräs under snön :) så söt.

Ridpasset gick superbra idag, hoppade några små hinder, men man kan ju inte undvika det faktum att han var och är pigg, men han e bäst ändå.

Nu ska jag troligtvis snart gå och lägga mig för att orka det morgondagen har att erbjuda, så nu säger vi godnatt.

Kram.

Likes

Comments

Att vakna till detta väder är troligtvis det bästa som finns, gå upp ur sängen nästan död, dra upp rullgardinen och se att det är ett tjockt lager men vit snö, det är inte dåligt. Att lite (ganska mycket) snö kan göra en så glad.

Sitter just nu i soffan, äter frukost, lyssnar på musik (high school musical) och bara önskar att tiden skulle gå lite långsammare så jag kan sitta här, med mitt te lite till innan skolan.
Dagen kommer troligtvis bli helt okej, skola och sedan direkt till stallet, hem och plugga och sova, kanske äta lite mat också såklart, det är ju aldrig fel.

Men, nu kan jag inte sitta här mer. Hoppas ni får en underbar dag i snön.

Kram.

Likes

Comments

Asså jag lovar att mitt huvud kommer att sprängas när som helst. Kom hem ganska så sent idag från stallet även fast jag egentligen inte gjorde så mycket där, men att det ändå kunde ta så lång tid. Det är lite knepigt det där. Eftersom att det inte blev någon ridning idag så får jag ta igen detta imorgon så får jag se vad jag kan hitta på.
Dagen började ganska så bra faktiskt, första lektionen i skolan var idrott och den började inte för ens halv ett så jag har både sova, duscha och äta länge innan jag var tvungen att ta mig vidare till bussen.

Blev inte så långt inlägg idag men det har heller inte varit någon speciellt spännande dag men men, det kommer fler :)

Kram.

​Vet att bilden är riktigt suddig men det är okej, dom är fina ändå :)

Likes

Comments

Hej allesammans och välkomna till min blogg. Jag har varit lite till och från om jag verkligen skall ha en blogg, eftersom att jag har haft en blogg innan men skrev verkligen aldrig på den, men nu jag har jag bestämt mig för att göra ett nytt försök och bli bättre på detta.

Jag är en tjej på 17 år som går andra året på Gymnasiet. Mitt största intresse är hästar & Ridning och det är verkligen det som jag brinner för hör i livet, Jag har tyvärr ingen egen häst hur mycket jag än vill ha det så har jag inte det, MEN rider just nu en ponny som jag verkligen älskar så mycket och det räcker mycket gott och väl. Andra intressen i mitt liv är fotografering och att vara med vänner.
Vet inte riktigt vad jag ska skreva mer för att beskriva mig mer än att jag är en glad och positiv tjej så jag tycker att jag skall avsluta det nu :)

Nu skall jag mysa ner mig i soffan med en varm kopp te, hoppas att ni kommer gilla min blogg.

kram.

Likes

Comments