Denna tjej ger mig så mycket inspiration i livet. Hon är sig själv framför kameran och man känner sig med, så om ni känner er lite vilse i era liv är hon än jättebra inspirationskälla! Äter mycket douw så se till o ha nått i närheten för man blir hungrig av hennes och hennes pojkväns vloggar! vilket jag tycker är mest intressant.


https://www.youtube.com/watch?v=sNYaJqWC37c

https://www.youtube.com/user/WahlieTV


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej igen gott folk nu var det allt ett tag sen!

Jag har ju berättat om min flytt och den händer faktiskt imorgon, tiden går allt fort.

Jag mår faktiskt inte så bra över flytten som jag hade hoppas på, jag är mycket mer nervös än vad jag trodde jag skulle vara och de är irriterande att man inte kan direkt vara stolt eller nöjd över vad man har gjort/bestämt och detta är en av de största stegen jag har gjort i mitt liv och jag känner mig inte så nöjd. Liksom vad är detta? Detta var min dröm för 3-2 år sen. Men jag gissar väll att jag bara är nervös och det lägger sig till nästa vecka.

Gör en uppdatering så fort jag kan med lägenheten, hej!

Likes

Comments

Hej allihopa.

Jag har så himla goda nyheter att jag spricker! Den 8 mars så flyttar jag äntligen till Norrköping! Dock blir de inneboende som gäller för jag kunde inte få tag i en egen, (de är ca 5 års väntelista). Så jag får nöja mig med ett rum med två andra tjejer som går på skolan. Men de blir bra!

Dock så har jag lite dåliga nyheter samtidigt.. Jag har fått CSN på mig för jag har över 50% frånvaro. Hur kunde jag låta de gå så långt? Känner mig väldigt oansvarsfull men jag har verkligen inte orkar gå upp till skolan för en långa pendlingen. Det är svårt med en psykisk ohälsa måste jag säga för de är väldigt krävande med 2 timmars tågresa. Men jag valde det själv så de är dumt av mig fast jag ville bara bort härifrån och de vill jag fortfarande för efter denna termin försvinner allt jag håller kärt i Motala försvinna på olika ställen i värden och allt som blir kvar är (no offence) men dryga märkes människor, vilket jag inte är så himla dragen till. Snarare tvärtom...

Nu är kl 2 på natten och jag kan forfarande inte sova då jag har en ångest attack men jag ska försöka för jag måste till skolan.


Likes

Comments

Skolan började för en vecka sen och jag har redan stressad sönder. Jag har gått många folk på nerverna och det ber jag om ursäkt för, vill inget illa men när jag är stressad och får min ångest så kan jag inte kontrollera mig riktigt. Vilket jag måste träna på för folk ska inte anpassa sig efter mig bara för jag inte klarar av kritik under den perioden. Gäller bara och ta nya tag igen och igen tills de blir bra.


Men iallafall good news så kanske jag har hittat en lägenhet i mitt kära Norrköping som jag har längtat. Jag kommer troligtvis om jag trivs bli inneboende hos två syskon som också går på min skola. Det bästa är ju att självaste lägenheten ligger bara en kvart gångvägg ifrån skolan och ännu mindre med spårvagn vilket är stora tummar upp! Ska ta en fika med en av systrarna i morgon och se hur vi känner för de hela. Framför allt vill jag ju ha ett eget boende genom pojkvän och allt men man tager vad man hittar just nu och jag kan fortfarande söka ett nytt boende när jag bor där, för det skulle vara perfekt med ett eget tills höterminen då Filip har tagit studenten och ville flytta ihop!(happyface)

De ända man kan göra nu är att hoppas på att man får mycket tur (och eget jobb såklart) så detta blir verklighet. Jag hoppas verkligen det, jag vill det, de ska allt bli så!

Nu väntar sängen för man vill ju inte se trött ut för sin lilla lägenhetsdejt imorgon. För vem vet vi kan ju bli sambos och man vill ju se fräsch ut för sin framtida sambo!

Bästa HUM!

Likes

Comments

Har haft en underbar jullov med mycket mat och kärlek, vilket är de bästa sättet för mig att slappna av. Tyvärr ar de inte blivit mycket skoluppgifter klara under lovet som jag hade hoppas på men de gäller att bara att ta tag i det någon gång. Jag vet dock fortfarande inte när jag kommer ta tag i det men de är ett måste. Vet inte direkt varför jag har så svårt att ta tag i det, de är inte så svåra uppgifter så om jag bara skulle sätta mig ner med dem så skulle de gå hur lätt som helst. Fast de är nått som hindrar mig och det är min trötthet, jag är konstant trött fast jag har sovit i normalt (8-10 timmar per dygn.) Vilket ska vara allt man behöver men jag vet inte. Kanske är de så att man inte äter sm man ska, kanske äter för dåligt med vitaminer? Jag får allt se, just nu har jag bestämt mig att skaffa rutiner vilket jag förlorade innan julen. Jag behöver komma på fötter igen och det ska jag göra!

Så jag har tänkt mig att först skaffa mig ett ordentligt matschema sen får jag se vart de leder. Om jag inte kan fixa det ordentligt själv så behöver jag hjälp en de får vi se.


Likes

Comments

vaknade runt kl 10 på morgonen sen låg jag o min käraste i sängen och bara myste i en timme innan vi var tvugna att gå upp och göra oss redo för Filips pappa och Iren skulle komma på brunch och vilken lyx det blev med championssoppa, färskt bröd och vaniljbullar, det blev supergott! Efter det blev det bara lite plugg och spelande vilket de var svårt o koncentrera mig i, efter att jag ligger så mycket efter med allt så vet jag inte vart jag ska börja.

Men nu tar vi bara det lilla lugna med popcorn och Star Wars. Taggar till nu när den ny filmen kommer ut snart!

Likes

Comments

Igår kväll fick jag uppleva första snön för detta år och att det låg kvar nu på morgonen gör det lite extra mysigt när man sitter med sin morgon te.

Idag stannade jag hemma från skolan då jag fick 3 timmars sömn och inte kom upp till tåget, så det blir lite hemmastudier istället. ska göra lite samhäll och sen fortsätta med människans språk. Hoppas att jag håller på att närma mig slutet snart är så himla skoltrött. Jag kommer inte klara av att jobba med det här i cirka en månad till det känns så uttjatat.

Ikväll sen blir det Star Wars och sushi kväll med min Filip. Längtar dit.

Likes

Comments

Beskriv en perfekt höstdag

Jag skulle säga att en perfekt höstdag för mig är nog en mysdag med den jag tycker lite extra om och en bra bok. Sen för att göra dagen lite mer speciell skulle jag nog göra en god middag för oss två.
Vilket är ditt favoritljus?

Jag älskar verkligen ljus så jag kan inte säga någon speciell för jag har så många. Någon märke jag tycker om extra mycket är Yankee Candle, de är underbara och håller ganska länge.

Kaffe, te eller varm choklad?

Är te älskare så jag måste säga te, kan knappt klara mig en dag utan en kopp te, men varm choklad är riktigt gott på vinterhalvåret.

Vingad eyeliner eller mörka läppar?
Jag har aldrig testat att ha mörkar läppar för jag ser ut som en gammal tant i läppstift. Så jag måste säga vingad eyeliner som jag är super snygg i när jag får till det.

Favoritparfym?
Dolce Gabbana The One, är nog en parfym jag inte kan tröttna på. Jag har haft den nu i cirka 2 år och jag älskar den som om den vore ny fortfarande.

Hur ser hösten ut hos dig?
Den är kall, regnig och man blir väldigt trött av den. Dock är den också mycket vacker med alla färger på löven.

Favoritnagellack?
Mitt favoritnagellack just nu är guld blandat med silver. vet inte varför men det är riktigt snyggt tillsammans och man kan då blanda sina smycken mellan guld och silver vilket jag tycker är skönt att slippa tänka på det.

Jeans eller leggings?
Jeans.

UGGS eller stövlar/boots?
Älskar boots kommer alltid vara boots.

Favoritserie på hösten?
I år har jag ingen serie som jag följer, jag föredrar film eller bara små avsnitt ibland så som south park. Men nått som är riktigt mysigt under hösten är ju skräckfilmerna. Jag har aldrig varit så förtjust i skräck förut så jag har ju så mycket att se.

Vilka låtar får dig på hösthumör?
Akustiskt eller jazz. Helst sånger med mycket känslor.

Likes

Comments