Jag vill ha ett nytt svall typ nyss. Detta är något jag har velat göra hur länge som helst, men jag har varit för snål för det. Sedan jag blekte mitt hår från att ha haft svart, växer det till en viss längd och börjar sedan gå av. Visst det är fint att ha kort hår, men det är förbi mig. Jag sliter något enormt på mitt hår när det är kortare då jag stylar håret ganska ofta vilket jag personligen också tycker är snyggast allmänt. Med hårförlängning skulle mitt egna hår få vila samtidigt som jag får en ny look. Jag vill inte ha speciellt mycket längre, kanske max två decimeter.

Nu velar jag mellan Rapunzels tejp, nailhair eller microringslöshår. Läser så mycket bra och dåligt om alla tre metoder. Tanken är att fixa håret någon gång närmare julen, min födelsedag och nyår. På det sättet är det ingen desto större stress men det hade varit skönt att veta redan nu vad jag vill ha. Men får fortsätta fundera och läsa på.

Kram,Felicia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er! Igår gick dagen i ett, därav uppdateringen. Fick även hem mina ridbyxor igår, är inte hundra procent nöjd men ska ändå behålla dem. Blir så frustrerad, det finns aldrig några byxor eller jeans som passar bra på mig detsamma gäller det med ridbyxor. Trots att jag går upp i storlek blir dem för korta, för stor i midjan och för liten vid lår och rumpa. Men eftersom det är så kris behöll jag dem, de passar fortfarande bättre än mina tidigare.

Ridlektion igår gick superbra! Vi red för Carola då Ålle var på möte, men det är bra att byta av ridlärare ibland. Man får höra nya saker då alla är olika inriktade inom ridningen. Återigen arbetade vi mycket med kroppen och våra hjälper. Byggde upp en övning kallad "stjärnan" med bommar med ett hinder längst långsidan. Det kändes riktigt bra efter ridpasset, bad Carola också skriva upp mig på att börja i en hoppgrupp. Jag vill utvecklas mer inom hoppningen, att hoppa var tredje vecka tycker jag är alldeles för lite för min smak. Avslutade kvällen med att mysa med Berran innan jag for hem och gjorde mig i ordning för kvällen.

När jag vaknade i morse var jag fortfarande trött efter gårdagen. Jag skulle först inte alls till skolan på grund av migrän men kämpade mig upp ur sängen tillslut då jag inte fick tag på mamma så hon kunde sjukanmäla mig. Har haft två lektioner men är nu hemma då jag behöver vila. Nästa lektion börjar först vid 13-tiden. Tråkigt att sova när det blev så himla fint väder, dock är ju dagen än inte över så kan ta vara på vädret sen. Hörs senare!

​/ Söt-näsan / På väg hem från skolan / Himlen var så fin i morse på väg till skolan! /

Kram,Felicia

Likes

Comments

Herregud vad helgen har gått fort, det känns som om jag knappt hann andas däremellan. Idag har tiden verkligen rusat iväg om något. Började dagen med att sova lite längre, till cirka elva tiden och for till stallet strax därefter. Sedan dess var jag i stallet tills kl 19.

Jag började med att rida Larry, det fick bli inomhus idag igen trots att solen kikande fram utomhus. Bestämde mig för att fokusera på att flytta han i sidled och behålla honom avspänd. Vilket är något han har svårt för. Jag gjorde samma övning vi gjorde under lektionen i måndags och det gick så mycket bättre idag. Är verkligen med nöjd honom.

Sedan red jag även Bertil idag för bästa ridläraren och hästägaren till han, Ålle. Herregud säger jag bara. Älskar hästen, så mycket power i honom och sådan stor skillnad från att rida lilla bråkiga ponnyn Larry. Detta var faktiskt första gången jag rider Bertil, har tidigare endast skrittat ut eller promenerat. That's it. Men idag slog vi till med ett lättare ridpass där jag fick känna hur Bertil kändes och vi fick se hur han reagerade med mig på ryggen. Ålle var supernöjd och tyckte vi passade bra ihop, vilket känns skitbra. Tanken är att nu fortsätta rida honom då och då för att sedan kunna rida honom under lektionstid när Ålle inte själv har tid att rida. Detta ridpass lyfte mig verkligen.

Efter en heldag i stallet är jag både slut i kroppen och i huvudet. Sömn och lugn behövs. Nu ska jag stänga av alla apparater och försöka få mig lite sömn. Imorgon är det en ny vecka med nya tag. Men först godnatt på er.

Kram,Felicia

Likes

Comments

Hur klyschigt låter inte det, att älska sig själv? Svaret är att det inte är klyschigt, att älska sig själv ska inte vara någon konstighet. Det är inte lätt att vän med sig själv och ens kropp. Utan det är något du måste jobba dig till att bli. Tyvärr är det vanligt idag att många ser ner på sig själva, även jag var en av dem förut. Att ställa sig framför spegeln och tycka om vad man ser är inte en självklarhet för alla, vilket det borde vara. Men det är något av det modigaste du kan göra. Att kunna se dig själv i spegeln och säga "fy fan vad jag är grym" eller "idag är jag riktigt snygg".

Varför är det då så viktigt att älska sig själv? Eftersom det finns en människa som alltid kommer vara vid din sida livet ut och det är du själv. Man kan aldrig fly från sig själv, sina känslor eller ensamheten. Och visste du att den som tycker om sig själv har mycket mer utrymme för att ge andra människor uppmärksamhet och omtanke? Jag tror på ett lyckligare liv. Det är tragiskt om någon hatar sig själv livet ut, vi har bara ett liv varför slösa tiden på att avsky sig själv när vi snarare borde göra motsatsen?

Att älska sig själv kan för vissa vara en process genom hela livet medan för andra kan det ta betydligt mycket snabbare. Det handlar om att för det första sluta jämföra sig med andra, lära sig att sätta punkt. Tjejen på stan var riktigt snygg punkt. Inte tjejen på stan var riktigt snygg och här står jag som en soptunna. Det är vanligt att vi ger komplimanger till andra men då är också vanligt att vi ser det som ett tillfälle att ge oss själva onödiga kommentarer. Sluta med det. Lär dig sätta punkt.

För det andra måste du ändra dina tankar. "Change your thougts and you will change your world", har ni någon gång hört talas om det citatet? Våra tankar har en sådan stor makt, jag tror det är svårt att förstå egentligen hur mycket makt vi har bara med tankarna. Det handlar om att börja tänka mer positivt, om något är negativt vänd det då till något positivt. Säg det högt för dig själv. Ändra på ditt tankesätt och du kommer att förändra ditt liv.

Du är perfekt precis som du är, försök inte bli någon annan för att passa in i samhället. Att älska sig själv är lättare sagt än gjort, men det handlar om börja att ändra sina tankar och ha viljan.

Glöm inte att just DU är värdefull!

Kram,Felicia

Likes

Comments

Har haft en supermysig lördagsmorgon med ugnspannkaka till frukost och serietittande av Teen Wolf. Jag har nu matkoma men ska göra mig i ordning för att strax bege mig mot stallet med lilla kusinen Nova. Har lovat att ta med henne på knatteridning och sedan ska hon titta när jag rider Larry. Det ska bli så roligt och mysigt med lite sällskap. För i vanliga fall är jag annars alltid själv där, vilket också kan vara skönt ibland. Nu ska jag lägga på ett kol så Nova inte behöver vänta på mig.

Jag är på så bra humör idag, denna helgen behövdes verkligen.

/ Så länge sedan jag åt ugnspannkaka men det är så gott! Skillnaden på hur jag och Alex lägger upp maten.. /

Kram,Felicia

Likes

Comments