Nu va det länge sedan jag skrev på bloggen. Har varit sjuk och haft så mycket att göra på jobbet.
I helgen va vi på hockey, leksand - björklöven . Super kul!! Vi har också gjort om i hallen och badrummet, vi satte upp en spegel ovanför byrån och de blev super snyggt.

Vi har också kastrerat Stina, och så klart fick hon infektion i såret så vi har krigat tre gånger om dagen i en vecka med penicillin. Men idag blev de sista dagen med tratt och penicillin. I morgon är de fotografering på jobbet, ska bli så kul och få vara med!

Ha en bra kväll!
💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jaha, då va de min tur och bli sjuk. Åkte hem från jobbet igår för jag hade feber. Igår hade jag öppning och när jag kom till jobbet gjorde jag som vanligt, tände upp allt osv, så går larmet. Så jag får stå ute i en timme innan rapid killen kommer och stänger av allt larm så vi kan vara på förskolan. Så nu ligger jag i sängen och kollar på tillbaka till vintergatan. Har fått i mig en smörgås med lite rödbetssallad på, och lite isglass. Jag vill för de mesta ligga och sova, men försöker vara uppe på benen. Va iväg till affären och handlade smör då passade jag på och hämta ut mitt paket, och de va min #glossybox som hade kommit ☺️ så lite gladare blev jag!

Hoppas ni har/haft en bra dag! 💕

Likes

Comments

Vilken dag det har varit. Åkte hem till mamma och pappa vid lunch, så fick pappa hjälpa mig å byta däck, sen passade jag på och tvättade bilen. Så nu har bilen nya sulor och är super ren. Efter tvättning fick jag mat och de blev en promenad med mamma och pappa. När jag kom hem bytte jag om till min älskade inte piece och sockor. Så nu ligger jag i soffan och jäser efter lite pizza i magen och #ackvärmland på tvn.

Ha en fortsatt trevlig kväll
💕

Likes

Comments

Då va de kväll. Jag och Joel har ätit lite tacos, så nu sitter vi och kikar på solsidan innan de är dags för hockey. När jag kom hem från jobbet la jag mig i sängen och tittade på #wahlgrensvärld och på serien syrror. Sen blundade jag en stund innan maten. Efter hockeyn blir de film , chips och dipp. Så länge sen jag och Joel chipsa och dippa !

Ha en skön kväll!
💕

Likes

Comments

Äntligen fredag! Fredag morgon och jag sitter på jobbet. Jag somnade tidigt igår men vaknade 1.22 inatt och varit vaken sen dess. Så är super trött idag. Jag hoppas innerligt att denna dag går fort, jag vill hem och sova😴 När jag skulle gå ner till bilen i morse så va de dimma och jag hade inte alls förberett mig på att de skulle vara tjock is på rutorna. Som tur är blir min bil varm fort, men jag fick ändå bråttom till jobbet. Jag åker 2 mil till jobbet och de tar sin lilla tid, de är inge viltstängsel i typ 1 mil.

Hoppas ni får en toppen dag idag!!
💕

Likes

Comments

Sitter nu på jobbet och väntar på att första barnen ska kolla. Men de ser ut som att jag får vänta till halv 7. Veckorna går så himla fort. Kändes nyss som att de va söndag och nu är de redan onsdag. Igår hade jag mellan skift, jag slutade alltså 15.30, men satt kvar på jobbet och jobbade. Tog hem lite jobb också, så när jag kom hem och gjorde mat satte jag Joel i jobb, han fick klippa ut olika orkan jag hade skrivit ut som vi ska använda idag. Så vi får se hur intresserade barnen kommer vara. Igår gick vi till skogen, och vi kom på att vi skulle gå i djungeln så vi gick där de va högt ris och hoppade över floden ( en bäck ) sen letade vi efter två stenar som vi ska göra stentroll med.

Jag hoppas denna dag kommer gå fort, är super trött idag. Ha en toppen dag alla!!
💕

Likes

Comments

Ligger i soffan nu och kollar på vänner. Det blev en sjuk dag för mig idag, då ja trodde igår att jag fått magsjuka. Men tror att de är något konstigt jag ätit. Har druckit massa blåbärssoppa och fått i mig någon smörgås idag. Så jag ska bara ligga i soffan idag och mysa.

Likes

Comments

Jag vet inte hur ja ska börja. Jag är helt slut som människa idag. Igår var vi alla pedagoger i Ludvika kommun på föreläsning och efter föreläsningen så hade vi läslyft. Så när jag kom hem var jag helt slut efter det. Hade så ont i huvudet så de blev en tidig kväll. Idag hade jag öppning på jobbet. Och idag fick jag vara med 1-2 åringarna, super kul var det! Nu ligger jag i soffan efter att ha bakat en limpa till farmor och farfar. Så jag väntar på att den ska svalna lite sen ska jag åka förbi dom med den. Hoppas dom blir glada!

I måndags var det en vecka sedan jag slutade med p-piller, och vilken skillnad det har blivit i min panna! Jag kunde aldrig tänka mig att de skulle gå så fort. Och jag känner mig mer och mer gladare på morgonen när jag vaknar och ser mig i spegeln!
💕

Likes

Comments

Vilken lördag! I dag kom en efterlängtad vän på besök. Min kära gymnasiekompis Linda kom och hälsade på. Så vi åkte till stan och fikade och pratade en massa. Så himla roligt att träffa henne, så himla länge sen! Så mu ligger jag i sängen och kikar på Wahlgrens värld och jäser efter lite pizza.

Ha en trevlig kväll alla!
💕

Likes

Comments

Äntligen fredag!!!! Jag bara älskar fredagar! Vi har super skön dag på jobbet när de är fredag, från kl 9-11 sitter jag och min kollega och har reflektion, men idag gick de super segt. Jag har inte känt mig så himla pigg idag. Men så får man känna när de är fredag. I onsdags var jag och klippte mitt hår, jag klippte av ganska mycke och jag blev super nöjd över det! Jag färgade håret på kvällen, sen fick jag sån huvudvärk så ja va tvungen att sova. Super trött!! Så nu denna kväll ligger jag i soffan med min kära sambo, Tobbe och Johanna, och självklart kollar vi på hockey. Men i morgon får man äntligen sova länge! 😍

Likes

Comments