Okej jag tror ni förstår att jag gärna lägger en extra slant på någon ny pryl för att trivas i mitt hem! Men däremot tröttnar jag också väldigt fort och vill jämt ändra om hemma. Lucky me, för det finns ett busenkelt trix som inte behöver kosta en förmögenhet. Nämligen... kuddfodral!

Kuddfodral kan man ju byta ut titt som tätt. Samla på dig ett gäng och ta ett varv mellan dem. Man behöver inte ha alla ute på samma gång. Precis som kläder lägger man undan dem i garderoben tills det är dags att ta fram igen. Det behöver inte vara dyrt men det ger alltid en känsla av nytt och fräscht! Personligen byter jag kuddfodral varje vecka, hehe. Ett tips är att köpa innerkuddar i måtten 50x50 och 40x40. Det kommer förenkla fodralbytandet eftersom de flesta kuddfodralen tillverkas i dessa standardmått. Skippa de ''ovanliga'' måtten om du vill vara ekonomisk..

Kuddfodralen ovan hittar du bland annat på H&M home och Ellos home! Mina favoriter...😍

Likes

Comments

Hej vänner!

Ledsen att jag varit så inaktiv det senaste. De senaste veckorna har susat förbi i rekordfart och jag har haft så mycket spännande för mig. Men nu är jag back on track och vill dela med mig av allt. Jag har hoppat på ett superspännande tåg som jag kommer dela med mig av lite längre fram. Då kommer jag även att börja skriva på en ny bloggportal. Det får ni också reda på väldigt snart så håll utkik här på bloggen och min instagram @feliciaabakir🍉

Hej så länge!

Likes

Comments

Sammetskudde - H&M home 79.90kr, flätad korg - Royal design 299kr, ljuslykta ''Kin'' i set om tre - Åhléns 548kr, glaskruka - H&M home 149kr

Jag måste erkänna att när höstmodet trillar in i butikerna har jag riktigt svårt att hålla fokus på annat som inte berör inredning och höstmys! För mig finns det inget bättre än att tända levande ljus och gosa ner mig i mina linnelakan.

I höst tycker jag definitivt att man ska våga vägra vitt. Bara genom att måla en mörkare kulör på väggarna skapar en mer ombonad känsla i hemmet. Om man inte vågar måla om finns det självklart andra och enklare knep att ta till. Förslagsvis är mörkblå sammet och mässing en oslagbar kombination. Linnelakan i dova färger är också en stor hit i höst, kanske beror det på att de aldrig behöver strykas... Sådana hittar du bland annat på H&M home och Lagerhaus.

Med det sagt hoppas jag ni förstår var jag kommer befinna mig hela morgondagen... i butikerna förstås.
​Godnatt på er!Likes

Comments

Broderad skjorta - Zara

Glöm allt som heter regn och rusk!

Vi må gå mot mörkare tider, men i höst tar vi med oss vårblommorna ända in i midvintertid.
För en mer säsongsanpassad look , byt ut den skira sommarblusen mot en krispig vit bomullsskjorta med broderier.

Från vänster: sammetsbyxor med broderier - Zara, mönstrad bomberjacka - Zara, mockaboots - & other stories

Att välja mer iögonfallande material såsom sammet och silke skapar en otroligt snygg kontrast till din lilla blombukett.
​Bär det till ett par stilrena läderboots för att framhäva detaljerna i ditt nyckelplagg!

Från vänster: broderade jeans - Zara, collegetröja - Gina tricot

Kan vi prata om vilken tjusig detalj det är med blommor på ett par jeans? Det hade jag velat bära ihop med en stor stickad tröja och en enkel vit skjorta under. Collegetröjan ovan hade jag inte heller tackat nej till..

Ser ni! Att blommigt hör till vår och sommar förklarar jag härmed som en myt. För detta må kanske vara höstens härligaste trend!

Likes

Comments

​... Och alla mina drömmar är i burgundy också😍 Är jag konstig som längtar efter höst nu? Sandalerna är till för soligt väder och funkar därav som en smidig övergång i sensommaren. Vill klicka hem dem på direkten hehe.

Likes

Comments