Header

Photos by Josefine Ivarsson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Photos by Josefine Ivarsson


Likes

Comments

Photos by Josefine Ivarsson

I ett samarbete med Xbeauty har jag fått äran att testa en del skönhetsprodukter som ni kommer kunna ta del av.

Vem vill inte ha längre samt fylliga ögonfransar? Jag skulle inte tacka nej, så därför har jag nu fått testa ett serum som man enkelt applicerar längst fransroten. Även en tillhörande mascara med samma effekt. Och hur fint är inte resultatet på de två nedersta bilderna?

Ni finner produkterna här!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Photos by Josefine Ivarsson

Tröja - Gina Tricot / Byxor - Dr Denim / Skor - här

Dagens vänner! Idag vaknade jag äntligen upp till att solen smått kikade fram. Kort därefter mötte jag upp Josefine för lite frukost och kvalitetsmys. Mot eftermiddagen träffade vi fina Elin och knäppte lite bilder. Hoppas ni också haft en bra dag!

Likes

Comments

Äntligen kan ni få tjuvkika på samarbetet som jag gjorde uppe i Stockholm för ett tag sedan! Jag fick besöka Everdeas kontor och träffa Martina och Woj. Där fick jag äran att tolka Rockstar paletten från Models Own i en kampanj tillsammans med Colorsvibe, och ovan har ni en liten överblick utav resultatet som kommer släppas inom kort.

Ni finner paletten här och en liten intervju med mig här .

Likes

Comments

Photos by Josefine Ivarsson

I ett samarbete med Xbeauty har jag fått äran att testa en del skönhetsprodukter som ni kommer kunna ta del av i kommande inlägg.

Först ut var denna magiska kaffe skrubb. En produkt alla oavsett hudtyp eller hudproblem kan unna sig då den med endast naturliga ingredienser hjälper till att göra undervärk för din hud. Skrubben hjälper bland annat till med att förbättra hudens ton samt struktur, tar bort torr samt flagnande hud och avlägsnar döda hudceller. HUR perfekt är inte detta efter sommarens soltrötta hud? Och kan det bli fräschare än med en doft med inslag av kaffe?

Ni finner produkten här .

Likes

Comments

Contains affiliate links

Photos by Josefine Ivarsson

Hur otroligt fint var inte detta set från Hanna Licious samarbete med Nakd? Ni finner blusen här och byxorna här.

Hoppas ni får en underbar fredag. ♡

Likes

Comments

Några halvdana mobilbilder från en mysig gårdag som jag spenderade med två fina vänner.

Mot kvällen mötte jag upp Isabella och Alice på Borgmästargården för god mat och dricka. Och gud vad mysigt och välbehövt det var. Det fanns så mycket att ta igen under tiden efter studenten. Mer utav sådana kvällar tack♡

Likes

Comments