Jag trivs så himla bra i denna staden, och nu går jag äntligen ner på 50% pjuuuuuh! Pustar uuuuuuut...
Jag är kanske överambitiös i skolan... Men det är ändå värt det, det lönar sig i slutändan! Jag har då klarat alla tentor för denna terminen med bravur så man känner sig check som en smäck på ett bäck i sen säck?!?!

Nu längtar jag bara hem till Lycksele, träffa alla nära och kära och städa upp min garderob... Shit! Jag ska rensa ut och he iväg plagg man aldrig kommer använda och låta någon annan som behöver dem mer att få nytta av dem! =)

Tänk vad alla på bättre ställen på jorden skulle kunna göra skillnad om man skänkte 1 riskorn om dagen till utsatta. 365 riskorn/år * X antal miljoner människor... Det är hemskt när man tänker hur illa människor har det, och hur man tillsammans kan hjälpa - men inte gör det!
Det är ju påfund av våra bubblor, men samtidigt så är det ju så livet fungerar... Men nog hoppas man på att man kan göra någon skillnad i världen i framtiden!
Jag hoppas åtminstone att de är mer jämställt mellan kulturerna... & att fred kan skipas!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kan det bara trilla över till oktober så att jag kan börja plugga på 50%?
Nu ska jag ut på en löptur, drömma mig bort en stund av att vara ute innan snön faller!

Pinchos var grejt i helgen!!!

Jag, Filip, Tobias och Viktor året på pinchos i helgen! Så spännande koncept, och drinken mango&passion sour var mmmmmm!

Likes

Comments

Sommaren börja lida mot sitt slut... Snart flyttar vi hem till Umeå igen! Detta är nog en av de bästa somrarna på riktigt länge!!

Nu hoppas jag på en skööööön semestervecka!
Jag och Filip påbörjar sedan vårt liv som två studenter... Oshhh jisses...

Likes

Comments

Brännbollsyran!!!
Det är nedräkning nu... 2 dagar kvar!
Har dock tenta nästa vecka, såååå jobbigt!
Dessutom ska vi ha lämnat in våran B-uppsats!
Men för Guds skull, det är snart summertime, sommarjobb, stugan, långa kvällar... Det kommer bli en ljuv sommar!

Att vi dessutom åker iväg ett gäng utomlands 1 vecka woho

Likes

Comments

Idag har varit en dag som har varit rätt soft, skola tills lunch, sen hunnit träffa Jossan och därefter dejt med Hanna!

Imorgon ska jag och Josefine på picknick (hoppas det är bra väder!!!!!)....

Nu ska jag sätta mig och transkribera... Lär ju ta någon timme... Såå drygt! Men givande!

Ska nog som Hanna sätta upp en skylt på dörren imorgon också "le som att idag vore sista dagen du vore glad"

Likes

Comments

Jag har haft en väldigt trevlig helg, och den har varit lång! I fredags gjorde jag och Izabelle våra första intervjuer till vår B-uppsats. Det var mer givande än jag någonsin kunnat anat, riktigt kul att det är mer intervjuer kvar och att jag skall genomföra en per telefon imorgon!! Spännande!

Helgen har utmynnat i mysmiddag, mousserande på balkongen, massa tjejprat på Fredag till att även ha spelkväll och mellomys med ett gäng här i Lördags.

Nu ska jag försöka kämpa mig igenom denna oerhört teoretiska bok; "business research: a practical guide for undergraduate & postgraduate students", som jag även kom på igår är relativt enkel att läsa! Engelska har blivit lätt att läsa, vi läser till cirka 60% engelsk litteratur! Och till våren ska jag läsa min första kurs helt på engelska, sedan kanske det bär av till USA på praktik? Vem vet...

Jag tror jag måste börja vakna upp. Det är nu bara 3 veckor kvar av studierna, då har jag avklarat halva tiden?
Då har jag bara 2 år kvar? Hallå, vart tog tiden vägen? Det har varit en tuff resa, men jag har haft det bra!
Fast nu längtar jag faktiskt till att jobba på banken i sommar, det blir nog en superbra sommar iår igen!
Och jag längtar efter mamma och pappa ❤️

Likes

Comments

Nu ska jag iväg till gymmet och köttaaaaa... Wraur!!
Sen ska jag och Josefine käka middag ihop, förhoppningsvis ska min utväxt försvinna och jag ska ha lärt mig om några fler teorier... Snark

Tänk vad fint väder det är ute? Tänk vad vädret kan göra med ditt humör, att det kan få en att vakna sååå mycket lättare! Vi i Sverige är ju ett av de främsta länder som snackar väder, men det är ju en big deal... Nu ska ja då trampa iväg på min racercykel utan växel, tjau!

Likes

Comments

Nu börjar tentaveckan... Dock den bästa hittills, då vi inte har NÅGONTING i skolan på heeeela veckan, jag kan bara rikta fokus på att plugga - så najs! Vi har lämnat in grupparbetet, vi har opponerat och gjort våra presentationer till investerarna, woopwoop!

Innovationer, de är något som vi pratat mycket om, och entreprenörer. Något jag tyckt varit väldigt intressant..
Är entreprenörerna de som söker ojämnvikter, dvs brister på marknaden och skapar jämnvikt? Eller är det entreprenörerna som gör att vi går från jämvikt till ojämnvikter på marknaden? För vad skapar de egentligen? Jag vet faktiskt inte svaret, men Kizner och Schumpeter tänker olika!

Det känns mest generellt som att vi inte hinner besvara samhällets frågeställningar innan det har kommit ett nytt frågetecken, men jag gillar det!!

Undra om jag är en entreprenör i framtiden? Och kommer jag då skapa möjligheter eller kommer jag bara ställa ekonomin i obalans? Hmmm bra fråga!

Likes

Comments

Idag är jag ledig!!!
Jag har precis pluggat klart, så nu ska jag avnjuta denna juice gjord på spenat, blåbär och vetegräs mmmmm
Sedan ska jag iväg på gymmet, pumpa lite bröst och sen ska vi lyxa till det med grillat och mysa hemma, så skönt!
Imorgon får jag finbesök så vi ska på IKEA, jag ska köpa kuddar - kuddar i massor till sängen i olika gråskalor, försöker övertyga Filip att sovrummet ska vara harmoniskt!! Går sisådär!

Likes

Comments

Så himla skönt allting är nu? Allt vänder så fort!
Slutade 2a i marknadsförings tävlingen, jätte glad för Julia som vann och sprudlade av energi, mycket att ta med sig i ryggsäcken och många nya kontakter! Arla är kanske en potentiell arbetsgivare, jag gillar verkligen deras anställda!!

Nu ikväll har jag och Izabelle käkar dinner på Allstar, imorgon blir det att kika på systeryster som ska kicka boll och därefter en mysig utekväll med mat och ett glas med ett gäng ute!

Haft en sån skön kväll, en kväll utan stress, en kväll med glass och 1 timmes yoga, känner mig så avslappnad, denna kväll trots att jag vart igång hela dagen!

Så skönt att Filip kommer hem på Söndag, tänk att man kan sakna en annan människa såååå mycket?
Han ger verkligen mig så mycket energi. Dock suger det att jag måste sluta äta vegomat som jag ätit i princip 1 veckas tid.... Namnam

Likes

Comments