Måste tipsa om detta! Ville verkligen göra något kul med håret tills vi åker och reser och festivalar snart, annorlunda hårfärg eller hitta nya frisyrer att göra. Kom in på detta som jag bestämde mig för att testa, löshår i massa olika färger som en kan fläta in i håret. Testade fläta simpla utbakade flätor idag och tycker det blev så snyggt! Finns ju massa olika alternativ att sätta in det på och olika sorters flätor att göra. Hade velat testa någon färgglad färg och sätta in som boxbraids, så roligt att experimentera! Dessa finns att köpa på t ex wish eller ebay jättebilligt, och finns somsagt i alla slags färger. Ska definitivt testa detta fler gånger och beställa hem fler färger!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

  I Juni när jag och Per var på Rock Am Ring festival fick jag syn på en annan festival de gjorde reklam för som skulle hållas på samma ställe, New Horizons Festival, med en SJUK lineup. Headhunterz, Vini Vici, Showtek, Captain Hook och i princip alla mina favoriter som producerar elektoniskt. Det är "7 festivaler i 1", alltså 7 scener med olika elektroniska musikstilar. Hardstyle, trace, trap, goa bland annat. Det är även första gången denna festival hålls och de verkar slå på otroligt stort, så har höga förväntningar! Tog väl ca en vecka från att jag kom hem från RaR innan jag och en vän hade bokat biljetter till även denna festival, är nu 5 pers som åker, och några vänner från tyskland. Om en vecka åker vi och jag tror ingen någonsin har varit så exalterade som oss. Det kommer bli sinnessjukt!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är en ledig men stressig dag. Har så svårt att känna lugn nu veckorna innan jag flyttar till Tyskland då jag har så otroligt mycket jag ska hinna med innan jag åker. Idag måste jag stortäda lägenheten så personer kan komma på visning till veckan som eventuellt vill hyra lägenheten. Andrahandsansäkan skulle även ta upp emot 4 veckor att granskas, så jag hoppas på allt att det går igenom, annars kommer jag stå där 2 veckor innan jag åker med en lägenhet jag ej har behov av. Vill heller ej säga upp den helt då jag vill veta att jag har ett säkert boende när jag kommer hem igen.
Verkligen otagg på att flyttstäda och packa hela lägenheten dock! Efter alla gånger jag flyttat i mitt liv trodde jag det var dags att stadga mig på ett ställe snart, men icke! Älskar förändringar och nytt lite för mycket.

Likes

Comments

Hemkommen efter en trevlig kväll och morgon med vänner och kollegor. Nyss skjutsat per till jobbet och ska nu ta tag i städning av vår lägenhet. Behöver ha den fin till veckan då personer ska komma och kolla på den som ev vill hyra den i andrahand under perioden jag åker utomlands. Kan inte förstå att det bara är 6-7 veckor kvar tills jag ska åka, tiden går såå snabbt och jag har så mycket saker att fixa innan jag åker!

Likes

Comments

  Kolla denna outfit, hur snyggt är det inte? Kikar in ebay då och då, och hittar så bra fynd. Bodyn, shortsen och chokern på denna bild klickade jag hem för under en hundralapp tillsammans. Verkligen så härligt när en är shoppingsugen men ekonomin tryter!

  Testar för tillfället att blogga från nouws app för att se om det är ett smidigt alternativ för att hålla sidan bra uppdaterad. Ser ut att funka bra än sålänge!
  Strax ska jag bege mig mot stan och äta något innan vi åker ut med några vänner till stugan i fäskär igen. Jag tror det kommer bli så himla mysigt! För tillfället är jag sjukskriven från mitt jobb och det känns så bra att fortfarande kunna hitta på saker som dessa så en ej känner sig totalt isolerad och fast i sitt hem. Så ska verkligen försöka göra något av denna sista vecka som jag är hemma innan arbete väntar igen.

Likes

Comments

Iförrgår åkte jag och några vänner till en stuga i Fäskär. Så otroligt fint och mysigt, även vädret var med oss hela dagen och kvällen. Kvällen bestod av grillning och mys med trevligt sällskap. På morgonen gick vi ut tidigt och satte oss i solen flera timmar och bara njöt. Hann med frukost vid vattnet innan jag åkte vidare till njutånger för att träffa min fina familj.

Idag ska vi till fäskär igen och ha en slags avskedsfest med många kollegor från jobbet som slutar nu till höst. Så det blir musik, alkohol och mys för att umgås tillsammans alla en sista gång innan alla försvinner åt olika håll för nya jobb och studier.

Likes

Comments

Tänkte testa på bloggandet igen efter ett par års paus. Byter även bloggportal från blogg.se och överger min gamla blogg för en helt ny start. Här kommer jag skriva om min vardag, resor och shopping, även mitt år som au pair som startar i oktober detta år. Hoppas ni kommer tycka om den!

Likes

Comments