Header

Hejsan, jag måste säga ursäkta mig för sämsta uppdateringen här på bloggen. Men jag har inte hunnit, har varit trött & sliten. På tisdag åker jag och mamma upp till Stockholm, sedan flyger vi till Egypten. Kommer nog försöka vlogga ifrån Egypten, men får se hur det går.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, just nu sitter jag med familjen & spelar bingo. Dock är det jätte utdraget så man typ somnar.

Min lott, som jag hoppas på att vinna

Våran julgran, hur ser eran julgran ut?

Likes

Comments

Hejsan, jag vill typ bara berätta för er om mina "Diagnoser" för er.

"ADHD" - Min pappa har grov adhd och många av personerna på pappas sida. Mamma har alltid sagt till mig att jag har haft adhd, jag ville aldrig förstå det själv trodde att det var fel på mig. Jag var inte som alla andra, Jag var mera agrisiv och framåt som liten är fortfarande framåt som person, känner saker 10 ggr mera än "Vanliga" människor. Men Diagnosen finns inte på papper.

Dyslexi - Jag har alltid haft det svårt med läsning, skrivningen, inlärningen & skolan över lag. Så jag fick extra hjäl, min pappa har grov dyslexi. Så jag gorde en utredningen iskolan och det visade sig att jag hade dyslexi.

Ångest - Jag är inte helt säker på om ångest är en diagnos, det har hänt vissa saker i mitt liv som gör att ångesten kommer då & då.

Självskadebereende - Jag har haft självskadebereende i olika former. Både med mat & att jag har skurit mig. Ångrar allt det så himla mycket. Så ber er alla som gör något av det att ta hjälp av en vuxen.

Likes

Comments

Hejsan, idag har jag varigt & lämnat några böcker, pärmar & lås till skolan. För att jag ska byta skola efter jullovet, tillbaka till skolan jag gick på innan sommarlovet. Pågrund av månde i skolan & relationer i skolan. Efter det åkte Mamma & jag till vårdcentralen för mamma hadde en tid där & handla.

På vårdcentralen

Likes

Comments

Hejsan, det var ett tag sedan jag uppdaterade. I helgen var jag hos Alva fredag till söndag. I fredags var jag på julbord med mamma & Deniz. I går var jag sjuk, spydde hela natten söndag till måndag och idag känns det ganska okej iallafall.

Bilder från julbordet

Bilder från helgen

Likes

Comments