Hej! Fredag och sol<3 kan det bli bättre? Jag började min morgon med en god frukost (denna var dock från igår) sedan tog jag mig till gymmet med mamma! Körde stryka och kondition. Är så stolt över mig själv att jag har kommit igång på riktigt nu! Och tycker verkligen att det är kul?? Vem hade trott det? När jag kom hem ringde jag pappa som kom och hämtade mig.

Fina pappa<3 Vi ska bara mysa ikväll Äta lövbiff med pommes, godis och titta på någon film. Fin fredag. Nu ska jag vila lite innan Tilde kommer hem. Hörs snart, puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här har ni min första tatuering!! Jag har länge velat göra en tatuering som betyder mycket för mig och en "symbol" för den tiden då jag mådde som sämst. Jag ville att den skulle ha något med psykisk ohälsa att göra och att den varje dag skulle påminna mig själv om hur långt jag kommit. Därför valde jag att skriva "breathe". För att påminna mig själv om att alltid fortsätta kämpa trots att livet inte alltid är enkelt. Att det är okej att stanna upp ibland och bara andas och för att påminna mig själv om att alltid välja livet. Är så nöjd och planerar redan på att göra min andra!

Likes

Comments

Hej! Idag vaknade jag av att solen värmde mitt rum och lämnade solkatter på väggarna. Finns nåt bättre sätt att vakna upp på? Förutom att ens bästa person hade legat bredvid förstås, men snart!! Idag är det onsdag och mina planer för dagen är att: snart äta en god frukost (lutar mot pannkakor, är ni förvånade?), cykla iväg till jobbet för att få lite sol i ansiktet och gå på APT. Sedan hem och äta lite för att senare dra till gymmet med mamma! Blir nog bara kondition idag. Tänkte testa trappmaskinen som jag aldrig kört innan. Kul!

Annars då? På dagarna jobbar jag, tränar, tittar på serier och längtar till våren/min usa-resa. Tänk att vi snart klarat av en vinter till. Nu börjar människor vakna till liv igen. Och livet blir ju faktiskt så mycket härligare med sol och värme. Visst? Dessutom har jag hunnit med att tatuera mig!! För ca 2 veckor sedan tror jag det är nu? Kändes konstigt i början att ha något på armen men nu tänker jag knappt på att den är där. Eller okej jag ljög. Tittar på den hela tiden, är så nöjd. Visar i ett annat inlägg! Nu ska jag äta frulle och se på serie. Kramkramkram

Likes

Comments

Finns det något godare än att äta pannkakor till frukost/brunch? Nä tror inte det. Redan 1 mars idag?? Tiden går verkligen fort. Och snart är det ju vår. Så himla härligt.

Idag ställde jag klockan på 10 men jag var sååå trött när jag vaknade så jag gick nog inte upp förrän runt halv 12, hehe. Tänkte snart slänga på mig träningskläder och antingen dra till gymmet och köra kondition en timme eller cykla hemma! Segt att cykla till gymmet när det regnar, så får se vad det blir. Något måste bli gjort i alla fall, även fast hjärnan säger nej haha. Vad är era bästa tips för att komma iväg till gymmet? Hit me!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag vaknade jag redan vid 8 men låg kvar i sängen och drog mig tills nu, skönt. Har precis gjort mig en smoothie och tänkte titta på ett avsnitt av 24: legacy. Det är tydligen det nya 24, som jag älskar!! Hoppas denna är lika bra. Idag står gym och jobb på schemat, men börjar inte jobba förrän halv 5. Jag som älskar sovmornar tycker ju det är väldigt skönt att börja sent, men det är också på kvällarna det är som oroligast på jobbet vilket sliter en del på en. Men det är bara att kämpa på! Är ju ledig i helgen och då står festligheter på schemat! Ha en fin dag! Puss

Likes

Comments

Hej! Måndag och ny vecka. Tänkte lista lite bra saker för att påminna mig själv om fina saker i livet. Det behövs ju ibland.

Jag har köpt en flygbiljett till USA och Joel.

Att jag om ca 2 månader kommer få hålla om den finaste människan jag vet igen.

När man kommer igång med träningen på riktigt och inser hur lycklig den gör en.

Bli killad på ryggen av pappa.

Bli killad på ryggen av mamma.

Mysa med Frazze.

Vakna av att solen lyser in genom fönstret och lämnar solkatter på väggarna.

Inse att det kommit ut ett nytt avsnitt av ens favoritserie.

När någon berömmer en.

Blommor.

Att det snart är vår.

När man får höra hans röst efter en jobbig dag.

Vakna upp av ett långt sms om varför han älskar en.

Coldplays nya låt.

Likes

Comments