Halloj! Om det är något jag gör ofta (kanske lite för ofta) är det att reflektera över mina kunskaper, min framtid och vad jag kan göra för att vara så produktiv och ambitiös som möjligt. Ofta gör jag listor i mitt huvud på saker jag önskar jag gjorde eller saker jag önskar att jag var bättre på. Inte för att trycka ner mig själv och få mig själv att må dåligt utan för alltid förbättra mig och vara den bästa versionen av Felicia. Jag tänkte skriva upp en sån lista här på bloggen ikväll, alltså -

5 saker jag önskar att jag var bättre på
1. Att vara ledig - Superkonstig punkt kanske för många, men jag klarar typ inte av att vara ledig. Det kan funka en dag ibland, men om det blir för mycket blir jag så otroligt rastlös och känner mig oproduktiv. Att bara ligga hemma hela dagarna gör mig inte bara rastlös utan typ ledsen, speciellt nu när det är kallt ute och det inte finns mycket att hitta på.
Jag gillar att jobba, gillar att känna mig produktiv och lära mig saker. Men jag måste försöka bli bättre på att inte känna mig värdelös för att jag ligger hemma någon dag. Men sen vill en del av mig inte bli bättre på det (haha). Jag har ju planer på att starta upp mitt egna företag nästa år och då kanske jag slipper dessa rastlösa problem och får för lite ledig tid istället.

2. Att vara ensam - Det här hör väl lite ihop med problemet över, bara att det här är ett mycket större problem. Jag har alltid varit sällskapssjuk och hatat att vara ensam. Jag klarar av ensamtid och gillar mitt eget sällskap, men jag klarar inte av att vara ensam ensam, ni vet? Det finns perioder i mitt liv där jag inte alltid har haft någon att luta mig mot eller någon som riktigt förstår vilket har resulterat i väldigt mycket ångest. Jag börjar nästan gråta när jag tänker på hur det känns. Hittade ett gammalt inlägg som jag skrev när jag kände mig otroligt ensam och nere (här), blir så ledsen när jag läser det. Jag är glad att jag mår bättre idag, och mycket har jag Gustav att tacka. Nu börjar jag nästan gråta igen haha. Men han gör mig så glad. Om jag ligger hemma ensam en hel dag och känner mig deppig så blir dagen ändå världens bästa när han kommer hem på natten (dumma kvällsjobb) och kramar om mig. Får lite ont i magen när jag tänker på att han ska ut och resa i Januari.

3. Vara snäll mot mina syskon - Ibland känner jag mig som världens sämsta syster. Jag tror inte mina syskon skulle hålla mig med om jag frågade, men jag önskar bara att jag var där mer för dem. Jag har väldigt lätt att bli arg på dem och uppskattar inte alltid tiden jag får med dem. Det måste jag bli bättre på, för dem är det finaste jag har.

4. Inte vara så känslig - Ja, det är bra att vara känslomässig och kunna visa vad man känner. Men jag är nog ett extremfall. När jag var yngre visste jag inte alls hur jag skulle kontrollera dem här känslorna. Om jag kollar tillbaka på mitt första förhållande tillexempel förstår jag inte ens hur jag klarade av den känslomässiga bergodahlbanan. Blev helt psykiskt nedbruten och förvandlades till en helt annan person, mycket på grund av att jag, som sagt, inte kunna kontrollera mina känslor. Idag har jag blivit bättre på det, men jag har fortfarande mycket att träna på. Jag gråter typ varannan dag och övertänker allt. Jag kan liksom börja gråta om Gustav måste jobba över en timme. om en kompis inte hör av sig, om jag är hungrig och inte har någon mat, eller som i Lördags när jag inte hittade mina kompisar på krogen på 15 minuter och började gråta. Haha ni hör ju.

5. Att inte alltid har rätt - Har väldigt svårt att lägga mig i en diskussion och erkänna att jag har fel. Skulle kunna dra den här historian lång men nu ser jag att jag redan skrivit ett alldeles för långt inlägg så jag slutar nu haha.

Imorgon kommer ett inlägg om 5 saker jag är bra på, lite peppigare att läsa kanske. Puss <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har en superrolig nyhet att dela med mig av!! Om mindre än 3 veckor kommer jag och Gustav flytta hemifrån till en tvåa i centrum i Västervik. Tvåan är väldigt stor, rymlig, ljus och hög i tak så det ska bli så himla roligt att få flytta in. Jag har nog inte riktigt fattat att vi ska flytta än, känns ju ändå sjukt att vi typ flyttar hemifrån och inte kommer flytta hem igen. Det har alltid känts som att "flytta hemifrån" känns så långt bort nu men nu är det dags och även om jag är superlycklig så måste jag erkänna att det känns sorgligt på något sätt att lämna "lilla Felicia" hemma hos mamma. Ena sekunden var jag barn och nu är jag plötsligt den här vuxna Felicia som har tagit studenten, jobbar och ska flytta hemifrån. För er som undrar är det ingen bostadsrätt utan vi hyr vilket känns bra just nu då jag inte tror någon av oss har planerat att stanna i Västervik i flera år.
Som ni kanske förstått är det enda jag gör om dagarna att kolla inredning och möbler haha, vi måste ju framöver köpa nästan allt då vi knappt har något sedan innan.
Jag hoppas att ni vill följa med på flytten här på bloggen och kanske någon flyttvlogg på youtube, skulle det vara kul? Om inget intresse finns så gör jag det självklart inte. Men hojta till om det skulle vara kul att följa! Pussssss

Likes

Comments

Jag tänkte passa på att berätta lite om min och Moas resa i Ibiza då det kan vara kul att läsa om samt kul för mig att ha kvar i framtiden. Vi åkte till Arlanda den 12 september ganska många timmar innan flyget gick då ingen av oss har flygit utan föräldrar innan och är ganska okunniga om hur man ens ska göra på en flygplats haha. Så vi fick sitta och vänta i nån timme på själva incheckningen och efter det var vi ju inne på gaten på 10 minuter, så då förstod vi ju att vi kanske inte hade behövt komma så tidigt. Menmen, vi åt på Starbucks och sen satte vi oss för att vänta på planet. Första förseningen kom direkt, 15 minuter. Redan då vart vi oroliga då vi hade ett flyg till att hinna med i Barcelona där vi redan hade det stressigt som det var. Efter 15 minuter kommer ett till meddelande i högtalarna. Flyget skulle vara försenat 2 timmar. Vi fick såklart panik då vi redan nu visste att vi inte skulle hinna med vårt andra flyg men vi hoppades och bad att det också skulle vara försenat. Flyget lyfte från Stockholm till Barcelona (har jag nämnt att jag är väldigt flygrädd? fyyyyfan) och när vi kom fram hade flyget redan lyft. Vi stod som två vilsna barn på flygplatsen och visste inte vad vi skulle göra eller om vi skulle få våra väskor. Vi gick fram till någon hjälpdisk och hon sa att våra väskor skulle komma om 20 minuter på något annat band. Vi satte oss där och väntade i nästan 2 timmar innan vi typ bröt ihop och gick tillbaka. Hon sa att vi skulle vänta lite till. Efter 20 minuter kom våra väskor och vi gick och letade efter en annan hjälpdisk där vi kunde fixa nya biljetter. En trevlig kvinna hjälpte oss och bokade ett nytt plan på morgonen, men vi kunde inte få någon sovplats så vi fick övernatta 8 timmar på flygplatsen. Efter ingen mat, ingen sömn och jävligt ont i rumpan fick vi äntligen sätta oss på flyget till underbara Ibiza (som även det var 30 minuter försenat, SÅKLART).

Summan av kardemumman, ÅK INTE MED VUELING. Det ska tydligen vara Spaniens "Ryan Air" och har nästan bara dåliga recensioner, men det var billigt och vi ångrar oss lite i efterhand att vi inte valde något bättre bolag och slapp all strul. Dem gav oss superdålig information. På flyget när man frågade dem vart vi befann oss hade dem ingen aning, när vi frågade om ersättning visste dem inget heller och gav oss en utskrift av villkoren på deras hemsida och sa att vi fick läsa där. Alla flyg var försenade, dem gav oss inget förutom varsinn matkupong där vi fick ett glas varm juice och en torr macka. All mat på flygplanen var slut när dem kom till oss så vi fick köpa chips och godis. Eftersom vi betalade för en hotellnatt som vi inte fick nyttja pga att flyget var försenat hoppas jag att vi får ersättning för det, men enligt recensioner ser det inte ljust ut. Jag rekommenderar inte att flyga med Vueling.

Likes

Comments

Hej på er! Det var ju ett tag sen, hehe. Det slog mig häromdagen att jag inte ens lagt upp mina student och balbilder någonstans?? Det är ju sånt jag vill ha bloggen till, för jag är världens sämsta på att lagra min bilder någonstans. Har haft kvar alla bilder på min Iphone sen jag skaffade min första Iphone 4 liksom, så är säkert uppe i 10.000 bilder snart. Dessa borde jag ju spara på något USB-minne/hårddisk eller liknande men neepppp, sånt har jag ju inte orkat ta tag i. Riktigt dumt faktiskt! När jag bytte till min Iphone 7 försvann alla balbilder också så vet inte ens om jag har dem kvar någonstans. Det är ju smart att vara efterklok! Sen måste jag ventilera en del med er också (haha som om någon fortfarande läser, men man kan ju låtsas), det kommer nämligen hända en stor grej i mitt liv snart och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med alla tankar och funderingar.
Nytt inlägg om det senare, svej!

Likes

Comments

Sponsrat inlägg

Minns ni Carl Edmond-boken? Som många av er har listat ut så finns det bara två meningar i boken! De två viktigaste meningarna. BE BOLD. och BE YOU. Och det är det enda som behövs! Vi kan själva skriva historien om våra liv och det är hög tid att leva det, fullt ut! Vill du blir påmind om det och ha koll på tiden finns klockorna finns att köpa i deras butik i Åhléns City i Stockholm den 22a september eller att beställa på www.carledmond.com

Likes

Comments

Näst sista dagen här och jag ska njuta till 1000. Vi bytte igår till hotellet "Destino" som är det vackraste hotellen någonsin sett. Vart man än vänder sig är det vackert!
Ska visa mer bilder när jag kommer hem men om ni vill ha bra updates så får ni se till att följa mig på Instagram (@feliciamaja) Ha det bäst!!

Likes

Comments

Historien om Carl Edmond
I Samarbete med Carl Edmond

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond? Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo. Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att börja prioritera våra egna liv.

Vill du veta mer? Klicka in här --> Carl Edmond

Likes

Comments

Tjenixen tjenixen!! Sen vi hördes av senast har jag bland annat (ÄNTLIGEN) klippt & färgat håret hos bästa Lina. Blev supernöjd verkligen. Vi klippte på längderna, en kortare lugg och blekte ljusare. Riktigt höstfräscht ;-)
Annars har dagarna bestått av mycket jobb, idolkvällar och fester med kompisar. Precis som det ska vara hihi.

Likes

Comments

Instagram@feliciamaja