Sponsrat inlägg

Minns ni Carl Edmond-boken? Som många av er har listat ut så finns det bara två meningar i boken! De två viktigaste meningarna. BE BOLD. och BE YOU. Och det är det enda som behövs! Vi kan själva skriva historien om våra liv och det är hög tid att leva det, fullt ut! Vill du blir påmind om det och ha koll på tiden finns klockorna finns att köpa i deras butik i Åhléns City i Stockholm den 22a september eller att beställa på www.carledmond.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Näst sista dagen här och jag ska njuta till 1000. Vi bytte igår till hotellet "Destino" som är det vackraste hotellen någonsin sett. Vart man än vänder sig är det vackert!
Ska visa mer bilder när jag kommer hem men om ni vill ha bra updates så får ni se till att följa mig på Instagram (@feliciamaja) Ha det bäst!!

Likes

Comments

Historien om Carl Edmond
I Samarbete med Carl Edmond

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond? Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo. Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att börja prioritera våra egna liv.

Vill du veta mer? Klicka in här --> Carl Edmond

Likes

Comments

Tjenixen tjenixen!! Sen vi hördes av senast har jag bland annat (ÄNTLIGEN) klippt & färgat håret hos bästa Lina. Blev supernöjd verkligen. Vi klippte på längderna, en kortare lugg och blekte ljusare. Riktigt höstfräscht ;-)
Annars har dagarna bestått av mycket jobb, idolkvällar och fester med kompisar. Precis som det ska vara hihi.

Likes

Comments

Hallihallå bloggen! Ja, jag har ju försvunnit lite nu under sommaren som mångra andra somrar haha. Sommar och bloggen går helt enkelt inte ihop! Men har varit aktiv på andra sociala medier så om ni vill veta vad jag gör om dagarna kan ni ju följa min instagram (@feliciamaja) hehe.
Hela livet har hänt sedan jag bloggade senast haha. Har varit på bal, tagit STUDENTEN (bildbomb kommer någon gång), börjat jobba, varit på bråvalla och haft en supersommar helt enkelt. Har kommit på nu att bloggen inte går att hålla uppe på den nivån jag försökt förut. För i och med att jag började se bloggen som ett "jobb" försvann det roliga lite grann, så nu tänker jag återgå till att ha det som en hobby. Lär komma upp en del samarbeten här och där ändå men det är bara roligt! Älskar ju att gå tillbaka och läsa i bloggen och kolla på gamla bilder vilket jag vill kunna fortsätta göra.
Vill även kunna skriva av mig för det är ju typ det bästa jag vet som ni också vet om ni följt min blogg ett tag.
På tal om det bästa jag vet har jag och Moa bokat en utomlands resa till IBIZA, wihuuuuuu. Kommer bli så roligt verkligen, vi åker om en månad och är borta i nästan två veckor. Ni vet ju hur mycket jag tjatat om att resa haha, och nu kan jag äntligen det eftersom skolan är slut (helt sjukt).

Likes

Comments

Borta bra men hemma bäst
Kom hem igår efter 3 dagar i Stockholm med företaget helt död då vi knappt sovit någonting haha. På dagarna har vi stått på Stockholmsmässan där vi sålt våra muggar och på nätterna har vi myst på hotellrummet för att sedan gå upp jättetidigt dagen efter. Det har varit roligt men samtidigt jobbigt och nu är jag glad över att vara hemma. Har dock SÅ mycket plugg nu som måste göras och med 100 andra saker att göra blir det kaos i Felicias huvud. Hade helst velat lägga mig och sova i en vecka haha men det hinner jag inte. Idag ska jag jobba och plugga, skulle även behöva städa mitt rum och packa upp mina grejer från Stockholm. Är verkligen så dålig på att packa upp, brukar ta typ en månad för mig haha.
Nu ska jag fortsätta fokusera på filosofilektionen vilket är högst omöjligt men jag ska försöka, puss och kram!

Likes

Comments

Minns ni när jag skrev senast och jag var deprimerad för att jag hade kuggat körkortet? I torsdags blev det ÄNTLIGEN mitt och jag har nog aldrig varit så lycklig i hela mitt liv haha. Det var en sån lättnad att äntligen kunna lämna allt plugg och all övningskörning bakom sig! SÅ värt det.
Nu är det söndag och slut på helgen men det blir knappt någon skola i veckan för mig ändå för imorgon åker jag och företaget upp till Stockholm för SM för att tävla o sälja lite, vi ska bo hotell och grejer så blir säkert skoj!!
Ovan ser ni lite bilder på min outfit från Valborg, byxorna är nya och kommer från Gina (perfekta festbyxor & superbilliga!!). Lär bli samma outfit på UF-galan på Torsdag! Nu ska jag äta tacos och umgås med by better half innan jag får sova 2 nätter utan honom, buhu.
Ha de bäst, puss!!

Likes

Comments

Hej fina ni. Jaha tänker ni, lever du fortfarande? Haha, japp. Har verkligen inte haft tid för bloggen på senaste då hela mitt huvud bestått av körkort, körkort och körkort. Har tyvärr kuggat några gånger vilket har gjort mig superduperledsen så har väl inte varit på topp på senaste. Men så är livet ibland! Har iallafall haft många bra dagar också och har varit superskönt med långhelg. Valborgskvällen började superbra men slutade mindre bra haha, vi hade en jätterolig förfest hemma hos mig med massor fina kompisar <3
Nu ska jag kolla 13 reasons why (BÄSTA SERIEN) med eve och alma, kramkram

Likes

Comments

Instagram@feliciamaja