Header

Idag myser vi på barbacka en stund tillsammans med millie och Josse plus en annan mamma och barn!

Idag var jag på hudkliniken vid 10 för att kolla upp en leverfläck men den var godartad plus att de tog bort den på plats.

Blir en runda upp på stan sen för att fixa det sista inför lördag. ⭐️

Likes

Comments

Här ligger vi i soffan och kollar på youtube. Något nytt Juni har börjat med är att ha handen på min mage, gärna att linnet ska väck! Mysigt, så jag bjuder på en bild med min mage.

Som sagt, Juni fick feber inatt efter sin 1 års spruta hon tog igår. Så idag fick farmor rycka in 1 timme eftersom jag kände mig stressad med att köpa maten tills på lördag. Så fick åka in till Willys och betade av nästan allt. Världens bästa farmor! Vi älskar dig!!! Så tacksam för dig! ❤️

Nu ska vi mysa vidare. ⭐️

Likes

Comments

Här sitter jag och Juni. Juni fick precis bananpannkakor, som är en stor favorit.

Idag var jag, Linus, Nathalie och Bojan och kikade på Näsby gård, då vi var sugna på att ha våran bröllopsfest där. Både jag och Linus (ja, Nathalie och bojan också såklart) föll ganska snabbt för lokalen och bokade den på plats. Så nu är lokalen bokad, datum är satt och kyrkan kan vi inte boka förens i augusti. Vi har satt budget, gästlistan är nästan helt klar. Känner att vi må vara ute i jäkligt god tid men allt ska ju bli som vi vill ha det.

Åh jag är helt kär i lokalen, i denna tös och i min framtida man! ❤️

Likes

Comments

Min mobil åkte i backen i torsdags förra veckan, efter att katten tyckte den var rolig att leka med när den laddades. Pappa körde in med den på tre redan på kvällen, igår fick jag ett sms om att den var redo att hämta i butik.

Eftersom jag varken orkade installera appen eller en seg telefon gjorde inte saken bättre, så blev det ingen uppdatering under den tiden. Men nu är vi redo för att blogga igen.

Idag står det babysim på schemat. Vi har precis haft en mysig frukost där jag och Juni ringde faster Carina och sjöng för henne.

Grattis världens finaste och mest omtänksammaste faster. Vi älskar dig!

Likes

Comments

September

Började månaden med att måla om toaletten i källaren. Vill ni läsa med om den finns det en kategori om just den toaletten. Vi fick sedan en lite nästkusin till Juni. En lite Iris! Juni fick en ny lampa till sitt rum. Jag, Linus, Markus och Emma körde till Helsingborg för att heja fram 3 poäng till Hammarby vilket de också fick.

Oktober

Vi hängde med bebisvänner och deras mammor! ⭐️ Jag unnade mig en ny ljusstake. Jag gjorde min andra utgång sen Juni föddes med fina vänner. Vi åkte till Robin och Anna i Växjö och hade en riktig myskväll. Vi bjöd hem Rebecca och hennes fina lilla tjej Agnes på kvällsmat. Rebecca är en fantastisk vän som jag mötte på profylaxen. Har även skrivit om henne här på bloggen innan. Vi bjöd hem vår fina vänner Tobbe och Jenny mes barnen på käk och mys. Vi avslutade månaden med att Juni gick med gåvagnen.

November

Började månaden med att hänga med vår fina vän Emma på en lunch på stan. Juni fick se och känna på sin första snö någonsin. Dock höll sen bara i sig i 3 dagar. Vi hade såklart världens mysigaste frukostar ihop, jag och min lilla Juni. ❤️

December

Jag fick för mig att börja sy, mössor och tights blev det till Juni. Vi passade Junis kusiner Alicia och Selma, Juni älskar att hänga med sina kusiner. När de kan busa och springa ifrån henne. Vi firade Junis första jul, först lillejul hemma hos mina föräldrar och sen julafton hos Linus farmor. Så tacksam för allt fint hon fick. ❤️

Likes

Comments

I lördags träffade jag upp tjejerna från gymnasiet i nöbbelöv för att sedan åka ner till Juliia i Ystad.

Det blev en heldag där nere med att först kika på Juliia fina lägenhet. Därefter tog vi en lunch på stan, men lite shopping hann vi också med mellan alla skratt!

Tusen tack för i lördag tjejer! Alltid lika trevligt!
❤️

Likes

Comments

Åh nu var det ett tag sedan jag skrev! Jag lovar att jag inte glömt att göra del tre, där jag skriver om förra året och visar bilder.

Just nu har Juni hittat min gamla Pippidocka, när hon började leka med den så låg där alltid massa hår efter henne. Insåg ganska snabbt att limmet till håret inte höll kvar håret så drog av allting och nu leker Juni mer än gärna med den. Roligt att man kan börja plocka fram sina gamla leksaker och att Juni ska leka med det.

Plus nu händer det så mycket med Juni. Hon har fattat galoppen med att hon ska pussa mig när jag ber om en puss. Sen att det är med öppen mun och lite snorig näsa gör inte sådär himla mycket. Hon har lärt sig att klättra upp i soffan och även ta sig ner. HEJA JUNI! ❤️

Likes

Comments

Haft riktig mys lördag här hemma. Fick frukost hemma hos mamma och pappa imorse. När vi kom hem fick jag vila en runda då Juni inte sovit så bra inatt.

Vi pratade en runda med Junis farmor på Skype och samtidigt lagade världens finaste sambo mat. Plockade undan lite på Junis rum och tände en massa ljus. Blev en riktig sådan där myskväll bara vi tre. ❤️

Likes

Comments

När sambon är och tränar myser jag i soffan. Juni har sovit sen en stund tillbaka och jag sitter i soffan och viker tvätt medans jag sneglar på en serie så jag missat, "tjockare än vatten". Är inne på tredje avsnittet och vet inte riktigt vad jag tycker än, men det kommer väl.

Idag var jag och Linus inne och beställde ring till honom, då han aldrig fixade en till sig själv när vi förlovade oss. Men nästa vecka sitter där äntligen en ring runt hans finger också. Känns så overkligt att nästa sommar säger vi äntligen ja till varandra. ❤️

Likes

Comments

Jag har verkligen prickat in klockrent med att vara mammaledig. Våren är nämligen den bästa tiden att vara mammaledig på tycker jag och jag kommer att vara hemma denna våren också med Juni. 😍

Idag har vi vädrat ut alla sjukbaciller och städat så gott det går med en kelen 11 månaders bebis. Men nu tar vi paus i städandet och går ut en runda. ❤️

Likes

Comments