Header

Ikväll efter jag varit och handlat så blev jag kvar ute. Rensade det sista ogräset i rabatten och vattnade alla blommorna jag planerade igår.

Älskar att vara ute på kvällen, det är något speciellt med kvällssolen. Fast ikväll var det kallt att hålla på med vattnet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår blev Juni äntligen feberfri och än så länge är hon feberfri. Hon äter med god aptit nu och igår fick jag i henne vanlig mat igen vilket hon inte ätit sen förra onsdagen! Visst är hon fortfarande lite trött men mycket stor skillnad från i helgen. Nu håller vi tummarna på en frisk Juni. ❤️

Nu längtar vi efter pappa som hade ett dygn i Danmark/Malmö. 👨‍👩‍👧

Likes

Comments

Idag har jag och Juni legat på soffan nästan hela dagen, förutom när vi lämnade bilen på lagning imorse och när farmor var här och fikade med oss.

Men när farmor gick blev jag sugen på att gå ut i trädgården, så vi klädde på oss och gick ut en runda istället. Juni mös i vagnen och jag drog ut gräsklipparen. Så gräset blev klippt och nya blommor blev planterade. Skönt när trädgården är fixad, så nu är vi inne och myser igen.

Ikväll kommer bästis hit på kvällsmat. ❤️

Likes

Comments

Igår var det dags för årets seriepremiär. Vi var veckans match och skulle spela mot Wä IF.

Vi spelade bra och lyckades skjuta in 1-0 i mitten på första halvlek. Men tappar tyvärr ledningen när Wä gör 1-1 när det är 30 sekunder kvar av första halvlek. Andra halvlek kommer vi tyvärr inte in i matchen och Wä skjuter in 1-2 och det blir även slutsiffrorna.

Men vi kämpade på bra och vi ska visa alla att vi är i trean för att stanna! ⭐️

Likes

Comments

Godmorgon!

Juni har haft en bra natt så denna mamman har fått sova ut, därför man vaknar redan klockan 7. Än sover båda två på vars en sida om mig. Mysigt att ligga i husvagn, en husvagn jag sov i när jag var lika gammal som Juni. En husvagn som blir 40 år gammal nästa år och har alldeles för mycket nostalgi i sig.

Nu är det snart frukost, sen är det shopping som står på schemat.

Glad påsk!

Likes

Comments

Vilken morgon vi haft. Mysig frukost på bagels med allihopa. Shopping med Alicia, blev öronhänge också. För idag ska Alicia ta hål i öronen (läs: har redan tagit när jag skriver detta inlägg) och då ska hon självklart få välja ett par hon vill ha sen efter.

Min lilla tjej som inte är så liten längre. 🙈❤️

Nu kommer Vicky och jag håller på att steka kyckling som ska käkas till salladen, nu kurrar magen efter mat. Juni sover där ute och lär göra det en stund till.

Likes

Comments

Jag vaknade redan klockan 6 och kan absolut inte somna om. Lär ju somna gott ikväll. Idag har vi saker på schemat som ska göras. Vi ska börja dagen med frukost tillsammans med faster C, Jakob och farmor. Alicia ska också följa med, bara hon och jag ska gå upp på HM sen och kolla "sminket". Mysig stund för henne och mig.

Vid lunch kommer Vicky hit och vi ska käka lunch. Blir väl en runda upp på Ljungen sen och kolla på djuren.

Mysig onsdag! ⭐️

Likes

Comments

Igår blev det inte mycket fotograferande men vi åkte till Hörby och deras badhus. Lagom mycket folk och Juni var ivrig att visa pappa allt hon lärt sig på babysimmet (eller var det jag). Vi dök från kanten, hoppade från kanten och busade i vattnet. Efteråt stannade vi till på Ekerödsrasten och käkade en mysig lunch. Juni och jag däckade lika snabbt när vi kom hem och sov i 2,5 timme. 🙈

Idag ska vi hinna träffa Josse och Millie. Sen ska vi köra ut till min mormor och Börje för att dragit husvagnen som vi ska låna. Lite fika får vi också handla med oss dit. ❤️

Likes

Comments

Linus har tagit föräldraledigt denna och nästa vecka. Så dessa två veckorna ska vi njuta av att ha Linus hemma. Mysiga frukoststunder, Karlskrona med bästa gänget, badhuset för att visa Linus vad Juni lärt sig, träffa lite mammor. ❤️

Likes

Comments