Header

I söndags hade vi en mysig dag hos mamma och pappa. Vi bakade lussekatter, gjorde pepparkakshus och åt mat. Alltid en mysig dag hos mamma och pappa. Min syster och hennes sambo var också med oss, plus att min farmor och hennes sambo kom och åt med oss.

En riktigt mysig dag! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I onsdags hade jag och Juni en ledig dag tillsammans, jobbar ju numera bara 80 % fram tills bebisen kommer. Världens bästa beslut! Älskar all tid med Juni.

Men på eftermiddagen blev det dags för mig att lämna av en spänd Juni på förskolan, då det var dags för lucia tåg. Hon tog snällt på sig lucianattlinnet och ville gärna ha en hoho luva (för henne är hoho tomte). Pussade mig snabbt hejdå och satt sig ner med de andra kompisarna och väntade snällt. Sen kom alla, mamma, pappa, syster, mormor, Börje, farmor och såklart pappa Linus.

Hon var så duktig!!! Hon såg oss allihopa hela framträdandet men satt snällt kvar tills slutet, men en sådan mallig blick. Finaste Juni, när blev du så stor?! Mamma älskar dig mer än livet! ❤️

Likes

Comments

I fredags va jag bjuden på tjejkväll hos en tjej jag aldrig träffat. Min vän Josefine hade bjudit med mig och vilken kväll jag hade. Människor man aldrig träffat innan men känner att man har roligt med från hjärtat är en häftig känsla. Tack Lina för att du ordnat så bra med allt. En kväll med sushi, bakning och mycket, mycket skratt!

Likes

Comments

Jag missar alltid att fota, men igår kom Jennie och Leo på kvällsmat. Det blev lasagne. Därefter fikade vi på glögg och pepparkakor. En riktig mysig tisdagskväll.

Idag är första onsdagen av många som jag och Juni är lediga. Varje onsdag fram till bebisen kommer så ska vi bara njuta och mysa hon och jag. Hon börjar bli så stor nu, kloka och snälla Juni. ❤️

Likes

Comments

I söndags körde jag in till Kristianstad och mötte upp Dessi. Vi började med en god lunch och avslutade sedan med att gå en runda på stan, både i affärer och kolla in julskyltningen.

Någon vidare julkänslan infann sig inte direkt då det duggade och var mest grått och trist.

Men en ny vinterjacka till Linus blev det iallafall.

Tack för en mysig söndag, min vän! ❣️

Likes

Comments

Älskade fina lilla Juni. Bara sen du började förskolan har du vuxit så fruktansvärt mycket, du är inte en liten bebis längre. Du är en fin tjej, med stark vilja, envishet, godhet, bus och mycket kärlek. Kärleken jag känner till dig går inte att beskriva. Varje dag jag är på jobbet tänker jag på dig, varje minut. Saknar tiden med dig hemma. Men imorgon är sista onsdagen du kommer gå fram tills bebisen anländer. Snart ska du få vara hemma mer och mysa med mig och bebisen. Älskade Juni, hoppas du förstår din mammas och pappas kärlek till dig! ❣️

Likes

Comments

Vi har äntligen fått lyssna på bebisen hjärta och fått känna första sparken, en sådan lättnad. Nu ska jag verkligen börja njuta efter några oroliga veckor.

Illamåendet är över, hade extrem illamående på kvällarna fram till vecka 13. Jobbigt när man var bortbjuden och knappt ville äta någon kvällsmat för man var rädd för att få upp allt igen. Nu är det tyvärr bara brist på järn jag har. Om 2 veckor ska jag ta fler prover angående mina värden.

Hur går det då med den där jäkla foglossningen? Jag fick i vecka 17 med Juni men tyvärr dök det upp i vecka 12-13 någon gång denna graviditeten och är hemsk. Så det blir mycket bad på kvällarna och tyvärr inte lika mycket lyft med Juni. Men begärt ledigt en dag i veckan så jag förhoppningsvis ska slippa sjukskrivning denna gången.

[bild är från vecka 12]

Likes

Comments

Idag är det er dag lite extra mycket. Jag kunde inte haft en bättre pappa än min pappa. Han ställer upp alltid, spelar ingen roll vad. Minns för något år sedan när jag körde punka på mitt däck, körde han in tidigt på fars dag och bytte däck på min bil, trots att han inte behövde. Du är fantastisk!

Till dig Linus vill jag bara säga tack, tack för allt jag fått uppleva med dig och för att mina barn kommer ha den bästa pappan för dem. Du är den där busiga, snälla, mysiga och fantastiska pappan alla borde ha.

Till alla er som inte längre har er pappa vid liv, så tror jag starkt på när ni säger att er pappa var bäst! För man tycker sin pappa är bäst! ❤️

Likes

Comments

Den 29 augusti så var det dags att ta ett test, hade känt mig yr när jag reste mig från sängen i några dagar. Tog testet på morgonen men visade inget, så slängde det i papperskorgen på toaletten.

När Linus kommit hem och lagt sig med Juni för att natta henne, gick jag ner och tappade upp ett bad. Fick bara för mig att ta upp testet och där var två streck på det testet. Chockad och samtidigt glad skrek jag efter Linus som mötte mig i trappan. Han fick testet i handen och fick sätta sig ner. Vi blev både chockade, glada och förvånade. För detta var inget som var planerat, men så välkommet.

Så i början på maj väntar vi en liten bebis, Juni ska bli storasyster. Hon har redan börjat pussa på min mage så fort vi nämner bebis! 🙈❤️

Likes

Comments

Längesen ni hörde från mig! Lite uppdatering kan ni ju få! 🙈

Igår ville Juni hänga hos mormor och morfar, jag och Linus behövde åka till stan och inhandla dels nya kläder till Juni men också mycket nytt till Linus. Blev en mysig tripp på stan med lunch på tacobar. Får ju passa på nu innan bebis nummer två kommer i början på maj. ❣️

Men så mysigt att hämta en trött Juni och åka direkt hem och somna i vår säng. En mysig eftermiddag. Vi avslutade vår lördag hos mamma och pappa med hemmagjord pizza och mys.

Likes

Comments