Header
View tracker

Idag för 6 månader sedan friade Linus till mig. Vi firade 10 år den dagen och han hade fixat så min vän Victoria skulle fotografera oss. När de sista bilderna skulle tas, så går Linus ner på knä och frågar ifall jag vill gifta mig med honom efter att han gjort världens finaste kärleksförklaring.

Planeringen har varit i fullgång redan sedan dess, trots att vi inte ska gifta oss förens 21 juli 2018.

Likes

Comments

Igår kväll somnade Juni lagom tills maten var klar. Sen sov Juni till 7.30. Alltså nästan 12 timmar. Fick välling bär hon vaknade och sen mös hon hos oss en runda. Linus var snäll och tog henne imorse så jag kunde vila. Nu har influensan mer satt sig på halsen, så jag kan inte prata så ont det gör. Jag hoppas med hela mitt hjärta att Juni inte ska bli smittad.

Så jag är så tacksam att Juni valde att sova sin första hela natt när jag blivit sjuk. Den sömnen behövdes efter igår natt. Vår finaste Juni.

För er som undrade om Junis öga så har det blivit bättre men det ser värre ut vid ögat. Men inget hon påverkades av. Huvudsaken är att hon är som vanligt. ❤️

Likes

Comments

Här har jag legat nästan hela dagen. Igår kväll efter vi blivit bjudna på middag hos våra fina vänner Dessi och Danne så slog extrem frossa på. Jag låg nästan hela natten med dubbla täcken, men klockan 5 imorse frös jag så mycket att jag tappade upp ett varmt varmt bad och tog tempen, den visade 39.8. Så där välkomnade vi febern också.

Idag har jag inte gjort många knop. Linus har sorterat på Junis rum när jag bara legat på hennes madrass i hennes rum och kollat på. Vi skulle egentligen in till Volvo idag och kollat på bil men det fick vi ställa in.

Ikväll har vi bara kollat på Rena Rama Rolf och slappat i soffan. Jag hoppas på att denna natten blir lättare och att detta snabbt är ur min kropp.

Likes

Comments

Idag var jag & Juni och mös en runda med Junis kusiner. Hon är helt galen i dem och vad de än gör så skrattar hon bara. Idag skulle vi leka med snap tydligen.

När vi vara klara med snap satt vi på musik. Alicia sjöng, Selma spela piano och Juni dansa. ❤️

Likes

Comments

Ikväll hade jag mystid med Juni. Vi tog oss ett varmt skumbad, Juni vet inte riktigt vad hon tyckte om det. Jobbigt med skum på allt som skulle in i munnen.

Min fina lilla, stora Juni.❤️

Likes

Comments

Igår lämnade vi Juni hos våra fina vänner Tobbe & Jenny plus barnen. Vi hann klä av henne sen hängde hon direkt med in på Lilys rum och lekte. När vi smög in för att säga hejdå och få pussen blev det inga glada miner från Junis sida. Vi sa hejdå och körde för att hämta upp Julia och Mattias, sen styrde vi bilen mot Österlövs byakrog för en kväll/natt där med mat och uppträde.

En riktig lyckad kväll tillsammans med Linus jobb och respektive. ❤️

Det var en mysig och glad tjej vi hämtade precis. Hon hade haft de så bra och sovit nästan bättre än hon gör hemma. 🙊❤️

Ikväll kommer fina vännen Emma för lite käka.

Likes

Comments

Igår hade vi en liten mammaträff här hemma hos oss. Det var Ann med Maja, Ronja med Odd och Frida med Ellie. Bjöd de på kycklingsallad.

Lagom till vi skulle fika däckade alla 4 bebisar, så det blev en lugnt fika med MYCKET skratt. Härliga tjejer!

Häftigt att man hittar så många mammor som man trivs med, är tacksamma över dem allihopa.

Likes

Comments

I måndags hängde vi på Emporia med Ronja och Odd. Nya kläder till Juni blev det. Två par nya jeans till mig själv. En god lunch och trevlig fika hann vi också med. Odd och Juni däckade snabbt i bilen påvägen hem.

Vi är glada som har Odd och Ronja. ❤️

Likes

Comments

Idag tog jag tag i en sak jag och Linus pratat om ett tag. Trots att jag går hemma och har tiden så beställde jag faktiskt ICAs matkasse idag. Folk får gärna säga att det handlar om lathet, men för mig handlar det om att alltid när jag ska laga mat om kvällarna så har jag NOLL inspiration. Vi har typ 6 rätter vi kör och rullar runt på, inte så roligt. Plus att eftersom jag inte är en planerar människa så kör jag ner och handlar för kvällen och så blir det så mycket dyrare. Så nu testar vi en vecka med detta sen får jag utvärdera det när vi testat klart.

Likes

Comments

Maj; Juni vände sig från mage till rygg första gången. Den 21 maj döptes hon i Västra Vrams kyrka. Firade min första morsdag. Juni fina kompis Odd föddes. Juni fick sin första spruta, 3-månaderssprutan. Klippte av 12 cm av mitt hår.

Juni; Började Juni månad med att vara sjuk. Nu blev kvällarna mysigare, så vi hängde mycket i trädgården när Juni sov. Helle fotograferad mig och Juni. Jag tatuerade in Junis namn på min arm. Firade en svettig midsommar med världens finaste vänner. Träffade fina vännen Ellie och hennes mamma Frida för första gången.

Juli; Överraskade syster och hennes Bojan i Stockholm med en tripp dit själv med Juni. Linus fick vara kvar hemma och jobba sista veckan innan semestern. Blev överraskade av mamma och pappa när vi står på Gröna Lund. Fyllde 23 år, drack goda drinkar. Firade 10 år tillsammans med Linus med att han friade till mig. Shoppade mycket skor. Hängde på badet med min kusin Jakob när Juni hängde med min farmor.

Augusti; Hade babyshower för min kusin Miranda. Hängde på sotnosens korvcafé tillsammans med fina vännen Emma. Gick på bio med Jennie. Juni lärde sig krypa och sitta ordentligt. Lärde sig även denna månaden att resa och gå mot saker. Juni blev 6 månader. Jag och Linus fick egentid med Linus kollegor, i Karlskronas skärgård.

Likes

Comments