Header
View tracker

Idag har jag och Juni hängt på barnakuten. Hennes hosta har förvärrats och idag fick jag äntligen svar på det jag nästan vetat hela tiden. Hon har förkylnings/ansträngningsastma. Vi har fått inhalator nu. 🙏🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår skickade Rebecca och frågade om vi skulle mötas på gymmet. Klockan 18 startade träningen, fy fasiken vad jag är glad att jag har någon som drar i en. Nu tänker jag bara fortsätta, jag har hittat mina övningar som både tar det jag vill och är roliga. Träning ska vara roligt.

När jag kom hem så duschade jag och efteråt mös vi ner oss hela familjen framför julkalendern. Juni fick sin välling och efteråt somnade hon gott i sin säng, inte ens ett litet pip. Vi har kommit långt bara på 2 veckor. I början gillade hon inte det alls, men nu kan man lägga henne utan att hon ens blir ledsen. HEJA JUNI. ❤️👏🏼

Likes

Comments

View tracker

Jag och Juni är med och buzzar Skyr. Det är en blandning mellan Yoggi och kvarg. Vi käkade den imorse till frukost och ingen av oss kunde sluta äta. Vanilj var vår favorit, då jag inte är så förtjust i granatäpple.

Likes

Comments

Dagens spinningpass är gjort. Nu hänger jag och Juni på stan med mormor och morfar. Moster var också med, men behövde plugga. Det blev lunch på Khai Mui.

Likes

Comments

Idag fick med hjälp av min fina vän Cilla tid på veterinärkliniken i Kristianstad. Mollie har fått för sig att kissa inne och med blod i sitt urin. Vi fick recept utskrivet och nu är lilla pluttan hemma igen hos sin Minnie.

Denna mamman ska plocka lite, man får passa på när Juni sover en runda hos mormor. I eftermiddag ska vi hänga med Sofie och Sture. En mysig eftermiddagsfika får det bli.

Trevlig fredag på er. ❤️

Likes

Comments

Bilderna gör sig verkligen inte rättvist, sängen är ljusgrå med mässing detaljer. Ett fynd på Erikshjälpen i Kristianstad som om kvällarna fått sig lite kärlek. Inget Juni kan använda nu men om något år, tills dess får den åka upp på vinden.

Likes

Comments

Linus körde precis till träningen och Juni somnade för en stund sedan. Jag poppade precis lite popcorn och satte på tredje avsnittet av Gåsmamman 2.

Imorgon är det äntligen fredag och denna helgen går verkligen i lugnets tecken, så skönt.

Nu ska jag mysa vidare. ❤️

Likes

Comments

Idag hade vi en riktig mysig hemmadag. Juni sov i två omgångar utomhus, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Hon drog av nästan 2 timmar båda gångerna. Så denna mamma hann både vila, måla och plock lite här hemma.

Ikväll har jag haft en gympass med Beppa, så jäkla roligt jag har med henne. Skönt att få hänga sådär en timme med en kompis på gymmet och bara få vara.

Jag hade tur idag när jag kom hem så vaknade Juni till, så jag fick pussa henne godnatt och sjunga en stund för henne. Nu sover hon gott igen. ❤️

Imorgon är det rytmik, sen tänkte jag beta av några ärenden på stan. Efter lunch ska jag köra ut och handla tyg på gittes för att sedan försöka mig på en julklapp till Juni. 🙊💕

Likes

Comments

Står just nu och somnar Juni på framsidan eftersom hon älskar när man drar vagnen på kullersten. Sen brukar jag köra bak vagnen där bak så sover hon en bra stund. Efter att ha jobbat på en förskola där barnen sover ute i alla väder så kommer jag göra det också med Juni. Hon sover bäst ute.

Idag har det varit dags för babysång i Skepparslövs församlingshem, vi var några stycken och det är så mysigt att börja måndagar så. Efter det så tog vi en runda in till stan och handlade färg och körde och kollade på rusta. Sen vid ett tiden skulle vi vara på BVC.

Besöket gick super bra, hon skulle prata med alla i väntrummet också. Snackemaja 😍⭐️

Likes

Comments

Idag har denna finaste lilla prinsessa sin 9 månaders dag. Jag och Linus pratade om det imorse när vi vaknat och sagt grattis till lillan, att vi absolut inte kan förstå vart tiden tagit vägen. När vi låg där på BB i Helsingborg, med vår lilla tjej. Jag kan inte förstå att det är 9 månader sedan.

Hon har förgyllt varje dag med glädje och finns ingen bättre känsla än att känna sig behövd. Det är jag och Linus som är hennes trygga famn. Att denna lilla skruttan bara är en tidsfråga från att släppa borden, stolarna, väggarna och ta sina första steg är inte klokt.

För dig Juni kommer vi att göra allt. Du ska alltid känna att du kan komma till oss. För oss är du hela vår värld. ❤️

Likes

Comments