Den här helgen var så händelserik och rolig. I greags gjorde vi egentligen inget speciellt, var hos Alex ett tag sedan åkte vi ut och träffade några kompisar. På lördag vaknade vi tidigt för att åka till stan och tvätta bilen, och sedan åkte vi på en bilträff i stan. Hann tyvärr inte vara där så länge innan vi skulle åka till mina kusiner på 3års kalas. Lillahjärtat börjar bli stor❤❤ efter det åkte vi hem somnade på soffan 😉 och sedan for vi in till stan igenåt träffade massa kompisar, kollade på bilar och på lite streetrace. Blev en sen kväll och så upp igen tidigt på söndag morgonen så åkte vi på folkrace i Lycksele faktiskt väldigt roligt att titta på, roligare än vad jag förväntat mig! Vi båda slockande tidigt på söndag kväll och sov som stockar typ😉 synd bara att helgen går så fort... tiden går fort när man har roligt!!😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Om ord kunde beskriva 

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Känns som mycket har hänt med när jag tänker efter har jag inte gjort något speciellt.

Förra veckan var det ju påsklov, så vi åkte ner till Övik och åtillbaka middag på Oleays och åkte runt lite i Övik sedan åkte vi hem. Sedan jobbade både jag hela förra helgen, på tträdgårdsmässan som var på Nolia. Det Var kul eftersom jag hade kompisar där men jobbigt att stå konstant från typ 8 till 17 i 3 dagar... så det kändes som att fötterna blödde typ😂 ganska skönt å få ihop lite pengar, och sedan jobbade fabbe också 😄

I veckan har jag varit på praktiken och haft 2 klippningar, gjort lite slingor på docka osv! Och i helgen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men något blir det säkert! Hoppas alla har en bra helg så hörs vi!😄❤

Likes

Comments

Är i en väldigt lycklig period i livet just nu. Allting känns så bra och livet bara rullar på.

Förra veckan tog jag körkortet och det känns verkligen som att jag passerat en stor "milstolpe" i livet.

Just nu ligger jag i soffan och chillar. I helgen blir det lite festligheter men mer vet jag inte. Vi hörs!😄

Likes

Comments

Som rubriken leder så har jag fått en ny praktikplats på studio esplanaden. Olivia i min klass har varit där ett längre tag så känns skönt att ha någon fler där!

I veckan har jag mest varit med kompisar och haft kul. Just nu är jag med alma och har färgat hennes hår och typ legat och pratat. Vi ska snart sova för Alma ska jobba imorgon och jag ska på stan. Senare på kvällen ska vi nog ut å hitta på något. Trevlig helg 😄

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i skolan efter en veckas sportlov. Var verkligen så skönt att vara ledig en vecka, önskar det var en vecka till men är ju inte så länge kvar tills det är påsklov.

På sportlovet gjorde jag inget speciellt förutom att jag var på halkbanan och det var faktiskt riktigt roligt och lärorikt.

I lördags hade jag 18 års fest här hemma och det blev faktiskt riktigt lyckat, hade en super bra kväll med världens bästa människor så kunde faktiskt inte blivit så mycket bättre.

Nu ska jag lägga mig och sova. börjar 11 imorgon så får lite sovmorgon vilket känns skönt. Men vi hörs! godnatt! 😃

Likes

Comments

Idag är dagen jag äntligen blir myndig! Känns typ overkligt på något sätt😀

Just nu sitter jag och blir fin födelsedagsfin i håret 😉 och efter skolan ska jag på banken och sedan åker jag och Fabbe till bullmark för att äta födelsedagsmidda med familjen!

Känns skönt med sportlov nästa vecka oxå! Vi hörs!

Likes

Comments

I fredags gjorde vi inget speciellt, var på ug och kom hem tidigt och kan oss och sov. Båda var dödstrött så vi somnade nästan med en gång.

Igår var vi på ug till klockan 11, när vi kom hem och jag skulle kliva ur bilen halka hag och slog igenom dörren så att tummen fastnade i dörren.. det kändes verkligen inte bra hade extremt ont och kunde inte rära tummen nånting och mådde illa ochar var nära på att svimma flera gånger. Så bestämde mig för att vi måste åka på akuten.. så jag och Fabbe åkte in.. vi var där i 6,5 timmar 😴

Inget brott vad dom kunde se inatt men ska till typ en handkirurg imorgon för att kolla igen. Fick en skena och handen lindad sen åkte vi hem.

Just nu ligger jag och tittar på tv, kan inte göra så mycket så får bli vilodag. Vi hörs!☺

Likes

Comments

Hoppas alla har en bra dag även om ni firar det tillsammans med någon eller firar på något sätt. Annars hoppas jag ni har en bra tisdag.

jag och Fabbe ska äta laga tacos tillsammans med Anton och Jennifer!

Vi hörs❤

Likes

Comments

Ja! nu var det längesen jag skrev något här så kände att nu var det dags att ta tag i detta igen, iallafall försöka.

Sen sist har jag äntligen börjat med körkortet, har hittills kört 4 lektioner. Det går faktiskt bättre än förväntat 😃 I veckan har vi hunnit kontroll besikta bilen som slutade med en 2a istället för 3 och så har vi åkte och köpt en ny turbo till Fabbes bil ihop med 3 vänner. Så kul! Annars har vi inte gjort något speciellt. Veckorna rullar typ på som vanligt och jag är på skolan nu alla fem dagar i veckan för jag slutade på min praktikplats, men förhoppningsvis så får jag en ny så fort som möjligt.

Just nu sitter jag ensam i min säng för att Fabbe har åkt till sin mormor och morfar i Dorotea bland annat för att gå på begravning. Lite oklart när han kommer hem, men trots att det bara var imårse jag sa hejdå så känns det jätte längesen men det ska nog gå bra!

Men ha det så bra så hörs vi! ❤

Likes

Comments