View tracker

Nu har skolan dragit igång igen och de är bara att gå tillbaka till verkligheten.

Förra veckan bestod av 2 hela kvällar skam me Wilma (de är såå bra så har du inte sett det så gör de! Alla 3 säsonger finns på SVT play!!!) Varit ute och träffatog kompisar osv! Hade en väldigt bra avslut på lovet och ser verkligen framemot 2017 och vad det har att erbjuda. Blir iallafall 18😊

Natten tisdag till onsdag sov jag ungefär 2 timmar.. så var extremt trött. Så jag och Fabbe kollade några avsnitt av Gåsmamman sedan somnade vi klockan 10, vilket var extremt skönt. När alarmet ringde imårse kände jag mig utvilad.

Just nu sitter jag på bussen påväg in till skolan börjar 11 idag och slutar vid halv 4, då ska jag åka hem till bullmark 😊 Ha en bra dag! Vi hörs!

Likes

Comments

Så var 2016 slut, känns helt sjukt det gick så fort och så mycket har hänt. Mitt 2016 var har varit så bra! Kan inte annat än hoppas att 2017 blir lika bra eller bättre. Jag fyller ju trots allt 18 i år och det känns så bra och lite läskigt 😉

Nu under mellandagarna har vi inte gjort något speciellt, har iallafall shoppat 2 dagar och spelat julklappsspel med Alma, Cajsa och Michaela annars har jag inte gjort något speciellt.

På nyårsafton åt vi middag med familjen i morbyn sedan skjutsade mamma oss till sävar och vi åkte på en fest i sävar! Hade verkligen en så fruktansvärt bra nyår med super bra människor! Tyvärr så dog min mobil på 12 slaget så har typ inga bilder från nyårs kvällen. Igår låg vi i sängen typ hela dagen och mådde som förtjänat hehe😉 hoppas alla haft en bra nyår och att erat 2017 blir bra!

Vi hörs 😊👋

Likes

Comments

Hej! I fredags var det uppesittarkväll och vi spelade bingolotto tillsammans med måns å wilma, fabbes mamma och lillasyster. Vann ingenting tyvärr 😭 men efter det åkte jag wilma och fabbe in till stan tvärt. Och sedan åkte vi hem och la oss. Vaknade vid 10 på julaftonsmorgon klev upp och sedan åkte jag till bullmark, duschade, sminka mig locka håret osv sedan kom släkten. Hade verkligen en såå bra julafton! Fick även jätte bra julklappar. Vid 9 tiden kom fabbe och hämtade mig och vi åkte till sävar, träffa lite kompisar osv!

Hoppas att ni alla haft en bra julafton! Vi hörs! God fortsättning!❤

Likes

Comments

I fredags efter praktiken gick jag ich fabbe på Bishop, där satt mamma pappa Adelina och en till familj. vi åt middag där och jag tog pasta. Sedan åkte jag och Fabbe ut och var med Anton och Jennifer. Skjutsa hem pappa och hans kompis till bullmark och sedan åkte vi tillbaka till stan. Åkte till sävar vid 1 - 2 tiden och sov där. Vaknade tidigt på lördag morgon och åkte till bullmark och körde isbil. Sedan åkte vi hem till mig och var med mina kusiner. Sedan åkte vi och firade en kompis som fyllt 18. Landade i sängen vid 1 tiden och vaknade ävenpå söndag tidigt för att köra isbil. Hade verkligen en såå bra helg! hoppas ni också haft det!

Vi hörs!!

Likes

Comments

Hejsan! Idag är det fredag igen!😲 känns helt sjukt hur fort veckorna går.

I veckan har jag inte gjort något speciellt varit i skolan på måndag och tisdag sen praktiken resten av veckan! Ikväll ska vi äta middag på stan och sedan tror jag vi ska ut och va med nå kompisar! Sen vet jag inte riktigt vad som händer i helgen får uppdatera sedan😉 ha en trevlig helg! Vi hörs!

Likes

Comments

Igår på praktiken fick jag en kund som kom imed med grön?! Utväxt och eftersom jag själv hade grön aktigt hår visste jag på ett ungefär hur jag skulle göra. Resultatet blev bättre än väntat och min kund var såå nöjd! Sedan fixade jag håret på min stammis och efter det var dagen slut.

Ikväll ska vi äta middag med några kompisar sen vet jag inte vad som händer! Vi hörs! Ha en bra kväll😄🍻

Likes

Comments

hade verkligen en så bra helg!! På fredagen var vi med Amanda, Lukas, Felicia och Junior. Umgicks och hade jätte trevligt. Avslutade kvällen vid 3, vaknade upp hos amanda vid 11 tiden klev upp gjorde mig klar sedan åkte vi till donken och åt lunch. Sedan kom pappa och hämta upp mig där och så for jag och Adelina till avion, köpte nya byxor, handkräm, en tshirt och en concealer. Åkte hem och åt middag med familjen i bullmark sedan åkte jag med Jimmy till sävar, väntade på att fabbe skulle söta jobba sedan åkte vi in till stan och var med kompisar. Körde runt osv och hade verkligen jätte kul!! Kom hem vid fem tiden och somande direkt jag la mig på kudden😉 på söndag chilla de vi bara åt middag i bullmark sedan for vi till sävar. På måndag hade jag utvecklingssamtal klockan halv 12 sedan for jag och mamma på Avion för jag skulle prova jackor och tillslut har jag äntligen hittat en jacka😀 sedan åkte jag hem till fabbe och på kvällen var vi med några kompisar.

Idag började jag klockan 12 för jag var färdig med historian och då behövde man inte kommalltid på den lektionen. Åkte med fabbe till skolan och hade idrott och mentorstid sedan lockade Olivia mitt hår och så åkte jag med fabbe hem. Ikväll har vi träffats lite kompisar och just nu ligger vi och kollar på Arne dahl. Imorgon är det praktik sedan ska jag hem till bullmark!

Vi hörs! Hoppas alla har en bra vecka!

Likes

Comments

Inget speciellt har hänt sedan sist! Vardagen rullar på som vanligt typ. Lördags hade vi en överraskningsfest för fabbe och det var verkligen så kul och han blev jätte glad och överraskad. Vi har planerat det i flera veckor och han har inte märkt eller misstänkt nånting 😀 I tisdags var jag, Wilma, Emil och fabbe och hälsade på en gammal lärare som har små valpar! Så vi gosade med dom och pratade ityp 2 timmar sedan for vi hem.

Igår kände jag mig jätte hängig och nästan som att jag var på väg att bli sjuk. Så jag stannade hemma och vilade. Men idag kändes det bättre så jag åkte på praktiken. Hoppas ia8att jag inte blir sjuk nu, det har jag varken lust eller tid till😉

Vi hörs 😀

Likes

Comments

Igår var dagen med stort D för fabbe! Han fyllde 18!

Vi åt smörgåstårta tillsammans med hans familj och sedan gick vi på ug en stund.

Dessutom klarade han körkortett idag!! Han hade skrivningen igår och körningen idag! Gissa om han är nöjd! Blir väldigt glad för hans skull! Vad vi ska göra ikväll är fortfarande oklart, vi ska säkert bara ut och träffa nå kompisar! Vi hörs!😊

Likes

Comments