Imorgon börjar jobbet och jag kommer verkligen inte ha tid över till bloggen. Har knappt haft tid här innan heller, då det har varit en massa skolarbeten och prov. Men nu prioriterar jag jobbet först. Kommer väl tillbaka om två månader eller nått. Hejs.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte bara skriva några rader och liksom visa att jag lever haha. Nämen idag har jag haft världens sovmorgon, då vi börjat först klockan ett. Men innan skolan for jag, Sara o Anna ner till LKAB för att fixa nya kläder och kolla till skåpen och lite sådant innan sommarjobbet börjar. Det är bara tre veckor kvar av skolan nu alltså. Klagar inte.
Investerade mig ett par nya skor också, som ni ser på bilden. Så. Jäkla. Snygga. Tur Emelie sålde dom till mig.
Iallafall så har vi haft två lektioner idag, båda med Per. Efteråt så for jag hem och lagade mat och mig och älskling. Det blev apelainkyckling efter hans mommos recept. Säger bara mums!
Nu återstår bara en vända ner till kurra för joggingrunda. Ha en bra dag, och bra vecka om jag inte hinner uppdatera!

Likes

Comments

Hej och godmorgon!
Idag har jag varit på arbetsintervju inför sommaren, så får hoppas att det går vägen annars blir jag väl utplacerad någon annanstans. Bara jag får jobb så är jag nöjd men hade varit mycket mer nöjd om jag får ett jobb som jag sökt, ja ni förstår. Men det återstår att se.
Det var så skönt att komma hem och lägga sig i sängen i två timmar. Strax ska jag bege mig till skolan för texmex och sedan två lektioner. Lyssna på redovisning och sedan datorstyrd programmering. Det går väl förhoppningsvis relativt fort.
Nu är det faktiskt inte länge kvar till sommarlovet och det är så mycket kvar att göra innan skolan slutar. Skönt att jag har klart entreprenörskapen, svarven, ritningsläsningen och samhälls. Det enda som återstår är ett prov i historia, ett och ett halvt häfte i ellära, ett prov i underhållsteknik och ett prov i datorstyrd programmering. Det ska vara ordna sig till slut, fast än jag fattar noll på vissa lektioner haha.
Det mesta som bekymrar mig är sommarjobbet, då det bara är fyra veckor kvar och jag inte har fått veta ännu vars jag ska vara. Men som sagt var jag på intervju imorse men egentligen brukar dom bara placera ut en för att vi har garanterat jobb. Jag är så himla förvirrad angående det just nu. Men det löser väl sig det också.
Imorgon får vi kanske helg också, för att vi bara har en lektion på fredagsmorgon och så tänkte vi försöka fixa bort den, att vi jobbar in den eller så. Hade varit otroligt skönt. Så får man åka till Kangos redan på torsdagskväll. Jag och älskling ska dit för att hämta ut lite paket till min bil. Den ska få sig en skönhetsoperation och bättre ljud.
Beställde förra veckan helt nytt ljud och sprayfärg till reporna som ska fixas bort. Så lite kärlek får den ju iallafall.
Något som var mindre roligt är att min ABS lampa börjat lysa och det går inte att läsa med en felkodsläsare ens. Så det måste också diskuteras och lösas. Det blir fullt upp halva helgen iallafall. Kul.

Likes

Comments

Hej! Den hör helgen som gått, har varit hel grym måste jag säga.
På tors-fre var vi allihop lediga så alltså hade vi lång helg, vilket var otroligt skönt. På fredag for jag och älskling till kurra och var där hela dagen. Jag fixade mina sommardäck, var ut på en löprunda och sedan hade vi grillpremiär. Det var himla bra.
På lördag firade vi Erica med förslir hos henne, finmiddag på landströms och sedan royal osv. Var otroligt kul att vara ut.
På söndag tog man bara en liten promenad, sov lite grann, åt och sov igen haha. Men den här helgen var bra. Fler helger som denna vill jag ha. 

Likes

Comments

Känt mig så svullen och äcklig i flera veckors tid nu. Men efter några löppass och mindre mat så börjar det sakta avta. Känns som att jag samlar på vätska och det är otroligt jobbigt. Jag ska fortsätta undvika socker och dålig mat, sen nästa vecka blir det att börja träna på gymmet igen efter en månads uppehåll. Satsar på morgonpass, så himla skönt när man har bil så tar man sig dit även före skolan alltså. Grymt.

Likes

Comments