Som vanligt, nu mot stallet och rida Zonni dom har blivit så mycket bättre så jag kan rida honom lite!

Felicia 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag fick alla tre hästar godkänt! Gick promenad med Zonni, hoppade Sandy på gärdet och Speeden har jag redan berättat om! Alla var super duktiga. Imorgon ska Speeden hoppa lite, Troll tömköras och Pia ska tömköra Zonni!

Felicia

Likes

Comments

Super bra tävlingsdag! Super rolig runda vi red, blandat skogstigar, fält, grusväg, skogsvägar och asfaltsvägar. Stenar, pinnar, diken men Speeden skötte allt perfekt. Kom in först i mål i min klass, så man kan säga att jag vann. Gick inte att vinna på riktigt eftersom det bara var en träningstävling. Det är en rolig gren att tävla och idag var det väldigt olika personer med. Var allt från mig och speeden till en som kom på 15 plats i EM.

Felicia

Likes

Comments

Är nog snart framme på tävlingsplatsen. Ska bli as kul. Speeden typ sprang in i transporten så det va inga problem.

Felicia

Likes

Comments

Förlåt för jag inte bloggat på hela veckan men mitt internet var slut och då är de as segt så inläggen kommer inte upp typ.

Har vart med kompisar, stallet och haft myskväll med mina tjejer.

Ska försöka slänga in ett inlägg varje dag. Men får de hur de går hehe...
Men aa idag har jag vart i skolan, fick sluta tidigare idag för vår lärare skulle på möte så de va as skönt.
Ingen aning om vad jag ska göra nu så aa får hitta på nått. Hörs!Jennifer

Likes

Comments

Var och släppte ut hästar i morse så ingen sovmorgon för mig. Är sjukt förkyld så har inte kunna sovit så bra inatt. Åkte hem och kolla på fälttävlans VM. Vid 12 åkte jag, mamma och pappa till Degerfors och grattade Lina. Vid tre åkte vi hem och sen vidare till stallet igen. Gick en promenad med Zonni och sen till Speeden och Troll. Är hästvakt en vecka, red ut på speeden med hackamore, han han aldrig varit så duktig som idag. Red lite över en mil idag och travade nästan hela vägen. Ska nämligen starta en pay and ride med honom nästa lördag. En distansritt på en mil. Ska blir riktigt kul!


Likes

Comments

Skolan var rätt okej, börjar redan bli lättre att gå upp på morgonen. Är ju inte kul att sitta på massa lektioner men har verkligen saknat min klass. När jag kom hem åkte jag till stallet. Mamma och jag plockade in alla hästar och sen borsta jag Zonni. Runt halv fem kom Linda. En jätte duktig äldre tjej som ska hjälpa oss att rida till Zonni. Hon red igår och idag och han skötte sig riktigt bra. Sen hockey med Ellinore och massa Goa vänner! Dock förlorare bik men men.


Felicia

Likes

Comments

Idag var jag i skolan, rätt lugn dag. Så bra start på veckan. Efter skolan var jag med Linnea och Alwa.
Åkte hem till pappa någon gång vet ej vilken tid haha. Men packade till mamma och åkte senare till mamma. Tittade på idol och har precis duschat.

Igår var jag bara på kalas och på kvällen var jag med Julia.
Jennifer

Likes

Comments

Igår testade jag att sitta upp på Zonni för andra gången, skrittade lite honom själv och då börja han dumma sig men i slutet gick det bra. Sen åkte jag, pappa och Ellinore och kolla på baseball men matchen vart framflyttad. Sen hockey, vinst med 2-1 och sen baseball efter hockeyn 14-13 till bats! Shit vad det åska på kvällen! Nu är vi hos mormor och morfar och rensar förrådet. Senare blir det stallet!Min duktiga broder!

Felicia

Likes

Comments