So I know we got issues baby true, true, true,
But I'd rather work on this with you
Than to go ahead and start with someone new


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vampire diaries, måla naglarna och mysa in sig i en rosa värld. Det är precis vad jag gör just nu. Ska snart börja fräscha till mig för att sen röra mig till Vällingby. POKLikes

Comments

Lördagen igår var nice! Mötte grabbarna och handlade på systemet, drog och käkade mat i solen och sen till löfsta för alkohol och grillning. Vid typ nio tiden åkte vi till Vällingby och satte oss på baron och förtärde mer alkohol. Jag vart prutt full! Haha.
Vissa av oss drog hem till mig sen och drack ännu mer tills jag deckade ganska hårt.

Just nu är jag på väg till Vällingby nu för att äta mat och njuta av sista dagen på helgen innan skolan börjar igen imorgon. :DJag och Adam från lördag morgon. Ganska slitna eller vad säger ni?

Likes

Comments

Kvällen igår var bra! Vi började hos mig sen mötte vi upp grabbarna och tog oss till biljardpalatset med några drinkar. Blev några för många för vissa men det hör ju till. Tog oss vidare till Hässelby och fortsatte där tills alla slocknade.
Åkte hem vid 12 kanske idag och satte mig på ballen. Fan... Jag bränner mig direkt! Hoppade in i duschen och nu ska jag möta upp gårdagens umgänge för lite grillning och alkohol! Det här kan bli bra!! :D

Likes

Comments

Åkte och träffade två kompisar när Thea skulle till jobbet, på väg hem igen så hoppade jag av i Islandstorget och gick! Känner mig fett duktig!!! Åt middag hemma sen mötte jag upp ett gäng på biljardpalatset och drack lite öl!
Imorgon ska jag upp och ut och springa!!!


Likes

Comments

Thea hade skiva igår på klubb Blå med tema "black and white".
Förade lite på Baron innan med ett gäng. Väl där inne på klubben vart det dans och alkohol! Hade verkligen kul igår med mina vänner och alla andra. Har aldrig dansat så mycket som jag gjorde igår, klackarna slog verkligen i taket! Vart lite "romans" också eller vad man ska kalla det ;) hihi. Kvällen avslutades med en kyss iaf, vilket gjorde min kväll så mycket bättre! (a)

Sitter just nu hos mig i solen med Thea och snackar om igår. Så mysigt!
Likes

Comments

Mitt lov har varit nice med härligt umgänge, grillningar och massa sol!
Livet började igår igen men jag låg hellre i solen hela dagen med tre fina tjejer! Sen på kvällen mötte jag upp André på Baron och firade hans bror som fyllde 18 år! Blev ganska full, trippade hem vid 00.00 och vaknade vid 8 imorse och rörde mig till skolan.. Men hade inte så mycket att göra där eftersom min dator är hemma -.- ska möta Adams nu och mysa i solen :)

Likes

Comments

Jävligt soft dag! Drog till Ridersvik och körde lite fotboll och njöt i solen till bra musik. Åkte senare och handlade korv och bröd med alla och åkte till löfsta och grilla! Hur mysigt som helst. Riktigt jävla bra avslut på lovet.
Likes

Comments