Igår var det midsommar och den spenderades i Åsa där min mormor och morfar bor, dom var inte hemma så att vi var där nere med några familjekompisar. Vi åkte ner klockan 10 på fredagen och förberedde huset och jag duscha och sminka mig. Jag tog även en lång promenad med Harry,våra kompisars hund, innan alla gäster kom. När alla hade kommit vid 2 tiden åt vi midsommarlunch och jag åt mest köttbullar,prinskorv och kycklingspett. Vi gjorde inte så mycket på dagen mer än att kolla på tv och spela spel. Sen vid 5 tiden åt vi jordgubbar och glass och fikade. Vi gick även ner till något midsommar firande vid någon lekplats där det va lotteri, och jag vann faktiskt svampar man tvättar bilen med haha. På kvällen grillade vi och cyklade runt i Åsa bara. Det va en mysig midsommar men jag tror det var sista året jag spendera den med familjen då det är många barn med och det är ganska tråkigt haha.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg

Mitt namn är Felicia Jändel och jag är 14 år, fyller 15 i år. Jag bor i Horred i marks kommun och på fritiden brukar jag umgås med kompisar och shoppa typ.

Jag har haft bloggar förut men inget seriöst men ska denna gång göra mitt bästa för att ni ska tycka att det är roligt att läsa min blogg.


Likes

Comments