​Hejhej.. 

Fett längesen jag uppdaterade här men har känt att jag inte haft något att skriva om, har inte gjort något speciellt under mitt jullov utan mest tagit det lugnt och fixat i nya huset eftersom vi flyttat. 

Förresten så är mitt rum nästan klart, alla stora möbler är på plats och nu är det bara dekorationer som tavlor, kuddar som är kvar att fixa, den svåraste biten dock.. Jag kan visa rummet här när et är klart.

Som ni ser i rubriken tänkte jag prata om gymnasiet idag och vad jag kommer att välja för det är snart dags att söka för alla 02:or. Jag tycker det är ett sjukt svårt val då jag inte alls har en aning om vad jag vill jobba med i framtiden och kommer därför att välja en bred linje, självklart. Jag är också säker på att jag ska välja ett högskoleförberedande program då jag känner att det passar mig bäst. Som jag känner just nu vill jag starta en egen butik i framtiden men för bara någon månad sen ville jag bli mäklare, det ändras hela tiden för mig haha.

Jag är alltså inne på att välja ekonomi som förstaval då jag tycker det låter intressant och jag tror det är något som passar mig och som jag kommer att tycka är kul, är även redan nu på att välja ekonomi juridik när det är dags att välja det. Sedan s

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varning (djupt inlägg) Skrivs om döden, läs inte om du är känslig

Innan jag börjar med det här inlägget vill jag bara ha sagt att jag är inte har fått förklarat för mig att det är dödsångest jag känner eller hur jag ska förklara det, utan jag är bara rätt säker på att det är det..

Jag kan först börja och förklara varför jag väljer att skriva det här inlägget och först och främst är jag mitt i tonåren och är en person som tänker väldigt mycket på saker, kanske tom lite för mycket ibland. Min "dödsångest" är inget jag pratar med någon om och ingen vet om hur mycket jag faktiskt är rädd för döden. Jag väljer även att skriva det här inlägget för att det kanske kan finnas människor där ute som känner samma sak som mig och det kan vara skönt att läsa om det här precis som jag tycker det är att skiva.

Tankarna börjar för det mesta snurra på kvällarna då jag är hemma och det blivit mörkt ute, rädslan jag känner är alltså att dö. eller att gå bort. Jag känner en oro för döden för jag tycker det känns så himla konstigt att allt bara kan försvinna så fort. Därför är jag också väldigt rädd är att bli allvarligt sjuk, och klarar inte av att se på program på tex teven som utspelar sig på ett sjukhus. Jag har svårt att vilja tro att det inte finns något annat liv efter döden, jag är väldigt rädd att allt bara ska försvinna. Känslan kan jag beskriva som ångest när jag kommer in på dessa tankar.

Nu tänker ni kanske såhär att jag är 15 år och inte borde tänka på det här redan utan istället ska försöka fokusera på annat, och tro mig det gör jag. Jag tränar, jobbar bra i skolan och träffar vänner men jag kan inte stoppa mina tankar att komma och det är något jagförsöker lära mig att hantera, döden är en naturlig del i livet, det kommer att ske och istället för att fokusera på det så försöker jag hela tiden påminna mig när de här tankarna kommer att göra det bästa utav vardagen istället.

Vissa av er kanske tycker att det är lite tidigt för mig att öppna mig nu då jag inte har hållit på det här med blogg så jätte länge, men det här var för min egen skull med, det bästa sättet är att skriva av sig enligt mig.

Det här blev ett ganska djupt och långt inlägg men hoppas det inte gör så mycket.


Felicia

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag satte ihop ett litet kollage med lite inredningsdetaljer som jag tyckte var riktigt snygga. Eftersom jag själv ska flytta så är det här med inredningssaker och färger skit kul just nu, och som ni kanske ser så är jag mest inne på "smuts" rosa och grått just nu.

Jag har ju beställt en grå säng som kommer lagom till när vi flyttar och jag vill verkligen inte att det ska bli för mycket grått i mitt rum, jag har tänkt att jag vill ha beige gardiner i fönstret men mina föräldrar tycker inte det passar ihop med grått, vad tycker ni? I need help.. Jag är ju verkligen inte bra på det här med färgkombinationer men jag vill bli bättre för det är ju så himla kul. Kanske "smuts" rosa gardiner passar bättre?

Jag klämde in 2 söta jul inredningsprylar som jag ser det, för vilka ser inte fram emot jul och det är aldrig för tidigt att kolla in julpynt.

Alla saker ni ser i kollaget är ifrån Ellos.com förutom postern som är ifrån Desenio.se

Det här är inget samarbete.

Likes

Comments

Som sagt ska jag flytta och jag är så exalterad!! Tycker det ska bli så himla kul att flytta för det känns som ett nytt kapitel och att man typ kan börja om på nytt.
Vi ska flytta in till stan då vi ha bott i en by utanför stan hela min uppväxt.
Vi flyttar alltså ifrån mitt hus där jag har växt upp, har bott här hela mitt liv och det känns lite små tråkigt då man typ flyttar ifrån sina minnen, och jag menar verkligen att jag bott i det huset hela mitt liv.
Men jag ser inga problem i det hela utan jag är mest taggad och sitter nu och räknar ner dagarna.
Stan vi flyttar till är ju inte stor men det känns iallafall bättre än att bo i byn.
Ser sååå fram emot att få inreda ett nytt rum och få köpa helt nya möbler. Det kommer nog handla ganska mycket om flytten nu i kommande inlägg hoppas ni gillar det <3

Likes

Comments

Hej på er!
Det var ett tag sedan.. jag vet faktiskt inte vad som hände, jag började skolan och jag skulle resa och insåg då att jag var tvungen att ligga före alla andra i ALLA ämnen i skolan, det var rätt stressigt.
Jag åkte ju på semestrar och tog inte tag i bloggen då heller, jag njöt verkligen där, så behövligt och så skönt med lite värme, lite bilder kommer här nedanför.
När jag kom hem var det skola som vanligt i någon vecka tills vi skulle ut på prao, där jag är nu.
Jag kan ju säga er att jag aldrig haft det såhär stressigt och haft så mycket ångest som jag har nu, jag hinner verkligen bara med min praktik, det känns som jag inte hinner med min fritid, inte hunnit träna och det suger.
Och mitt i allt detta så ska jag flytta.. förstår ni hur min hjärna är just nu?? Jag hinner ej koppla av eller träffa vänner och hinner inte heller träna. Jag tycker det är rätt jobbigt nu att hinna med allt jag vill hinna med, livet känns så stökigt bara men jag hoppas det lugnar ner sig. Men nu ska jag försöka ta tag i bloggen igen så kan ju berätta mer om flytten och annat i något annat inlägg.
Detta inlägget blev ganska långt men ville förklara.
Vi ses <3

Likes

Comments

Jag tänkte att det passade jätte bra att tipsa er om mina favorit serier på Netflix eftersom hösten börjar sakta krypa fram och hur skönt är det inte att titta några avsnitt på en serie efter skolan? Jag tycker iallafall det är jätte mysigt då jag alltid är sjukt trött när jag kommer hem efter skolan.

Här är några tips på serier.

The Vampire Diares

Det här är min absoluta favorit serie. Det handlar kort och gott om vampyrer typ. Det händer saker i serien hela tiden samtidigt som det visas mycket kärlek och känslor.

10/10

The Originals

Är typ i princip samma serie som The vampire diares men skillnaden är att i denna seren handlar det om de "ursprungliga" vampyrerna. Jag tycker det känns som det är samma serie fast från 2 olika perspektiv, älskar serien!

10/10

Sons Of Anarchy

Handlar om ett MC gäng som befinner sig i staden Charming i norra Kalifornien där dem är bl.a inblandad i en vapenhandel. Även i denna serien förekommer mycket känslor och det händer mycket.

8/10Som ni ser gillar jag serier där det händer mycket saker hela tiden. Gossip girl och liknande serier är inget jag faller för då jag tycker det händer för lite i de serier. Om ni gillar serier där det händer mycket rekommenderar jag starkt dessa serier.

Likes

Comments

Hej på er! Regnar det med hos er? Här där jag bor regnar det hur mycket som helst och åskar gör det med.

Hur bra passar det inte med en ny serie och ansiktsmask då? Jag började kolla på serien The Originals som är ungefär samma som The vampire diares som är den absoluta bästa serien jag sett, så jag kände att jag var tvungen att se den här serien med. Den handlar alltså om de ursprungliga vampyrerna, ni som sett tvd förstår mig.

Ikväll ska jag träffa en kompis för en mysig taco-kväll, ska bli så mysigt och har längtat efter tacos ett bra tag nu, så gott ska det med bli!

Ett litet snabbt inlägg om vad min dag har har handlat om, hoppas ni får en fortsatt bra dag <3

Likes

Comments

Hej på er! hur mår ni idag? Jag mår faktiskt helt okej. Jag tänkte idag dela med mig av mina mål jag har satt upp den här hösten, så fortsätt läs.

När jag sätter upp mina mål brukar jag gilla att skriv ner dem i ett block eller liknande, jag brukar även vilja ha mina mål utmanande då de blir lite svårare och nå och kommer kännas mycket bättre när man nått målet man vill.

Att ha en deadline är ett bra sätt att få ingång dig själv att jobba för målen då man inte kan skjuta upp på sakerna. Min deadline på mina mål ligger runt årsskiftet eller på slutet av 2017 för att några av mina mål kommer ta ett tag att nå.

Här kan du läsa om mina mål jag har under hösten 2017


- Att höja mitt betyg i matte. Jag har redan en plan på vad jag vill utbilda mig till och

vilken linje jag vill gå på gymnasiet, därför krävs det att mitt betyg i matte höjs den

här hösten.

-Utvecklas genom träning och kost

-Att bli mer positiv, att sluta se negativt på saker och ting, för det är jag rätt bra på.


Jag har inte super många mål, men jag har hellre få mål att fokusera på en för många, och jag känner inte att jag behöver fler mål den här hösten.

bye!Bild från google.

Likes

Comments

Hej hej! Vissa har kanske redan börjat skolan och vissa kanske har några dagar kvar på lovet, jag börjar faktiskt nästa vecka, den 22 augusti. Jag tänkte att det kanske skulle vara lite kul med lite pepp och pluggtips inför hösten istället för att se ner på allt, visst det är inte alltid jätte kul och är själv bra på att se vissa saker negativt, och därför kanske jag också få upp motivationen genom att skriva detta inlägget.

Jag älskar att känna mig motiverad till saker, tex träning, skolan, eller att bara göra sysslor hemma. För jag ska bli motiverad så måste jag ha en rutin genom dagarna, så om du också älskar att känna dig motiverad till olika saker så testa att skaffa en rutin, kanske funkar? Jag älskar att ha en rutin.


Den bästa känslan är ju att ha organiserat i väskan. Jag älskar ex att ha necessär i väskan där jag verkligen har allt som behövs för man vill ju inte glömma något hemma. Jag har även plastmappar och datorfodral bara för jag vill ha det så rent och organiserat som möjligt. Testa organisera i din väska och jag lovar att allt kommer kännas både fräschare och bättre.


Att sätta upp mål är ett bra sätt att nå dit man vill. Kanske att man vill förbättra sig inom något ämne eller inom sin träning. Man kan verkligen sätta mål inom allt och hur skönt kommer det inte kännas sen när man nått sina mål? Bästa känslan.

Skjut inte upp saker. Jag kan ju själv erkänna att jag kan vara rätt duktig på det. Men jag lovar att det är mycket skönare och roligare att börja plugga 1-2 veckor innan ett prov och plugga 25-40 min varje dag fram tills provet istället för att sitta sista kvällen och vrålplugga i 5 timmar.


Här var de tips jag kunde komma på, hoppas de var till en liten hjälp iallafall. Nu ska jag kila iväg på träning, ses!


Likes

Comments

Hej! Vad gör ni idag? Själv har jag gjort en del, först tog vi en sväng till dollarstore för jag behövde köpa block och lite pennor och sånt inför skolstarten, sedan stack jag och mamma in till stan för jag skulle kolla på en väska att ha till skolan, men jag gillade inte den så är på jakt efter en väska just nu, har ni något tips så tipsa gärna! Och vet ni? Vi har även varit och kollat på ett hus, men jag gillade inte det och inte de andra heller, sovrummen låg vägg i vägg och sånt gillar inte jag.
Nu i eftermiddag/kväll har jag varit på så dåligt humör, ledsen och irriterad. Det var jätte längesen jag kände mig såhär nere och vill därför komma på nått och göra för att bli av med det, så jobbigt.. Jag tror jag ska ta ett bad och kolla någon serie eller något, kanske hjälper.
Ha det bäst!

Likes

Comments