1. Vad heter du? Felicia Israelsson

2. Hur gammal är du? 16, fyller 17 om 2 månader

3. Vart bor du? Norrköping

4. Singel eller upptagen? Singel

5. Vad har du för mobil? Iphone 6

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Shoppa, och spara

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? gillar mina ögon mest, magen minst

8. Nämn tre personer du kan lita på- Lovisa, Wilma, Linnea

9. Vad är det värsta du vet? falska människor

10. Nämn två favoriter i garderoben- Mina blå jeans från Hollister, tjocktröja från Hollister

11. Beroende av något? CELSIUS

12. Piercingar/tatueringar? Endast hål i öronen

13. Vad vill du ha just nu? vinter hahha, ny telefon då min är väldigt seg

14. Tränar du? nja, har gymkort men är inte där så ofta hahha

15. När går du och lägger dig? Beror på om de är skola eller ej, men typ vid 10 på vardagar

16. Nämn en sak/person du saknar- Farfar som dog när jag var 6 år

17. Roligaste kompisen? Alla är roliga så kan inte bara välja en

18. Vad är du rädd för? mörker, hav, och att drunkna

19. Vad ser du fram mest emot just nu? tills jag tar studenten, dock två år kvar :/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Söndag igen vilket betyder söndagsångest för mig, men eftersom vi får sommarlov på fredag så är inte de hela världen. I helgen har jag varit nere vid vår husvagn i Västervik vilket är därför jag inte kunnat skriva något inlägg för mitt internet på mobilen tog slut häromdagen. Jag har inte varit så bra på att blogga men jag ska försöka att skriva ett inlägg om dagen iallafall:) Jag och mamma åkte iallafall mot husvagnen kl 16 i fredags, vi åkte tidigare än Emilia och pappa för jag gick inte till skolan i fredags då jag kände att det var onödigt och jag behövde ändå plugga på ett prov jag ska ha imorgon.

Framåt kvällen när Emilia och pappa kom fram så kom även Ellinor upp till oss, vi satt och pratade ett tag tills hon var tvungen att gå hem för hon skulle gå upp tidigt i lördags för att prata om sitt sommarjobb med ägarna på campingen. Vi var även med henne i lördags och gick och fotade lite vid vattnet.  

Vi har känt Ellinor i typ 9 år, vi träffade henne på Öland typ de andra året vi var där så vi har känt varandra länge. På öland både vi brevid varandra i 5 år, sedan tog vi en paus från att campa ett år och nu är vi på samma camping igen!


xoxo, felicia


Likes

Comments

Onsdag igen och tillbaka i skolan efter två veckors ledighet! Idag i skolan har jag inte gjort så mycket. Gjorde ett nationella som jag hade missat vilket var i engelska, de gick sådär men ska få fortsätta lite med de imorgon. Efter skolan gick jag hem till min storasyster som fyller 21 år idag, senare kom även min familj dit och firade henne lite. Vi ska fira henne mer nästa helg då även min andra stora syster har tagit studenten så då ska hela släkten komma. Vi åkte hemåt runt kl 17:30, och just nu sitter jag och skriver en skrivuppgift som ska vara inlämnad på fredag (och jag började med den nu?!?!) men som tur är så har jag även imorgon på mig att skriva klart den. De är nog de ända jag kommer göra ikväll, måste även plugga på ett prov som jag missade när vi var utomlands. Blir ganska stressad just nu då jag har ganska mycket jag måste bli klar med innan denna termin slutar. 16 juni får jag SOMMARLOV :) Denna sommar ska jag inte göra så mycket, bara ta det lugnt och sola och bada vid vår husvagn i Västervik.

xoxo, felicia

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen och vaknade precis för vi kom hem runt kl 03 inatt, flyget landade kl 00 sedan tog det ett tag tills vi fick våra väskor men som tur stod pappa utanför Arlanda och väntade på oss för att han både lämnade och hämtade oss istället för att vi skulle behöva ta bilen och betala för parkeringsbiljett på Arlanda. Jag försökte skriva ett inlägg när jag var i Bulgarien men wifi var för dåligt så kunde inte ladda upp de:( kanske inte berättade att det var Bulgarien vi skulle till, vi åkte iallafall till Golden Sands. Super fint där!

Veckan har varit väldigt bra, det har både varit dagar med regn och sol, men alltid varit så varmt så jag varit tvungen att gå i klänning/kjol. Hotellet var väldigt fint, även stranden som låg mitt emot hotellet. De enda vi gjorde på dagarna var typ endast att sola och bada. Jag kunde dock bara sola dom 5 första dagarna för två dagar innan vi skulle åka hem brände jag sönder mina ben och dom är nu fortfarande röda och gör väldigt ont. Vi har även självklart ätit mat, maten var helt okej, kunde varit bättre men även sämre.

Eftersom vi är lediga idag och imorgon (tisdag) så tänkte jag börja plugga och ta igen de jag har missat i skolan under denna vecka och jag har missat ganska mycket:( kommer även tvätta mina kläder och byta sänglakan som jag egentligen gör varje söndag hahaha.

xoxo, felicia

Likes

Comments

I onsdags skrev jag att jag och min familj snart ska utomlands, det är endast två dagar kvar:) Skrev även att vi skulle åka och titta på lite kläder och så till resan, men i onsdags hittade jag inget! Endast en ressväska. Idag fredag åkte vi in till stan igen för att dels köpa en ny bikini till mig och lite nya sommarklänningar men jag hittade inget jag passade bra i, bikinin jag tyckte om var för liten, klänningarna var för tajta. Har dock velat ha en jeanskjol ganska länge så de köpte jag idag!

Igår (torsdag) åkte jag och min familj för att fira min morfar som i tisdags fyllde 70år, där var vi ett tag och åt god mat, lite senare på kvällen var jag och Emilia tvunga att åka hem eftersom vi har hundar här hemma som inte kan vara själva för länge. Imorgon ska jag packa de sista, och tvätta lite kläder som jag vill ha med, för vi åker ganska tidigt på söndag så allt måste vara klart till imorgon kväll, ska även färga håret innan vi åker då jag har fått än väldigt lång utväxt ;(

xoxo, felicia

Likes

Comments

Onsdag och långhelg, så skönt! Skoldagen idag var väldigt bra, hade bara två lektioner då min engelska lektion var inställd, hade svenska och hälsopedagogik då jag hade ett prov, provet gick helt okej, fick även gå när jag var klar. Så denna skoldagen var väldigt kort, slutade kl 13:00!

Just nu sitter jag hos min syster och väntar på min mamma som har möte, när hon slutar ska vi åka och kolla på lite saker eftersom vi snart ska åka utomlands. Behöver bland annat någon sommarklänning, och en ny bikini! Åker utomlands ganska dåligt tajmat då jag fortfarande har lite saker kvar att göra i skolan innan sommarlovet, men de får jag göra nu i helgen och när jag kommer tillbaka från resan.

Kollade igenom lite bilder på min systers dator tidigare idag och hittade gamla bilder på mig, när jag t.ex gick lucia 2011, och när vi skulle utomlands 2010. Bilderna nedan är från lucian :)

xoxo, felicia

Likes

Comments

Felicia Israelsson heter jag, går första året på gymnasiet och läser till förskollärare, vilket jag alltid har velat bli men nu har jag börjat tveka lite. Jag bor iallafall lite utanför Norrköping tillsammans med min familj.

Här kommer jag att blogga om mitt liv, och vad jag gör på dagarna. Första inlägget blev lite kort men de är för jag inte riktigt vet vad jag ska skriva just nu. 

Bilderna nedan är på mig och mina systrar <3

xoxo, felicia​

Likes

Comments