The days

Godkväll gott folk!
Som jag skrev igår så var jag ledig ifrån skolan idag, hade inga lektioner. Brukar ha bara två stycken i vanliga fall men idag var de inga, yaay!
Dagen började med att mamma väckte mig, där efter åt jag lite frukost, fixade mig och sedan hämtade jag Filip. Vi skulle luncha idag, men det blev inte som tänkt så vi fick stressa lite men vi hamnade på pizzerian Prima till slut.

Just nu har jag precis ätit lite middag i min ensamhet... Min familj är på språng åt lite olika håll. Så jag sitter bara i soffan och tar vara på en chill fredag. Imorgon och på söndag ska jag jobba, så ska ta vara på de lugna timmarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagens Lista

Dagens mående: Bra! För det är soligt ute:)

Dagens outfit: Ljusrosa linne & svarta kostymbyxor

Dagens smink: Vanlig bas

Dagens favoritlåt: Love- Lana Del Rey

Dagens måste: Inget typ. Möjligt vis plugga till prov

Dagens frisyr: All natural


Likes

Comments

The days

Ligger just nu i ett varmt bubbelbad och försöker bara koppla av. Lyssnar även på härliga & harmoniska Lana Del Rey. Har inte blivit någon bloggning på dessa två dagar, de har varit ganska stressiga. Ber så mycket om ursäkt men imon är det äntligen fredag!
Imorgon ser min fredag ganska najs ut, har inga lektioner alls! Men det blir till att plugga och luncha med min älskling sedan uträtta ett ärende på stan.

Likes

Comments

The days

Dagens mående: Vet inte riktigt vad jag känner idag

Dagens outfit: Jeans & mönstrad stickad tröja

Dagens smink: Bara vanlig full bas

Dagens favoritlåt: I don't wanna live forever- Zayn

Dagens måste: Läsa läsa läsa

Dagens frisyr: uppsatt halvt i tofs & vågigt

Likes

Comments

The days

Godmorgon! Idag kommer det bli en lång dag både i skolan och med plugget. Har redan två prov som väntar på mig nästa vecka.
Nu är jag iallafall påväg till skolan, börjar dagen med lite affärsjuridik!

Likes

Comments

The days

Godnatt folket!
Nu är det dags för mig att sova, har sovmorgon imon yaay! Sover hemma inatt med lillsyrran & nu ska vi somna till en podd. Det är ett solklart måste annars kan jag inte sova! Så tipsa gärna massa poddar, jag lyssnar för mycket och snabbare än vad de kommer upp.

Min dag i helhet har gått ut på att hålla sig vaken. Hade lite sovmorgon isch, gick i skolan till 15:00 och där efter tog jag bussen hem som alltid. La mig i sängen och somnade en stund och där efter började med plugget & inte förens vid 21:00 var jag "klar" och åt "middag"... men nu är det natti-natti!

Två systrar i en bild

Likes

Comments

The days

God förmiddag!
Skolan är igång igen till det gamla vanliga. Dags att försöka gå tillbaka till de gamla rutinerna, att gå upp tidigt kommer vara den största utmaningen. Men det kommer nog att gå bra!

Likes

Comments

Nya inlägg