Hallå allesammans!
Tisdag idag igen och dagen har rullat på ganska så snabbt, snabbare än vad den egentligen brukar göra.
Dagen började med att jag blev väckt utav Filip som skulle till jobbet medan jag bara låg drog mig i sängen. Fick en extra sovmorgon idag eftersom två lektioner var inställda på morgonen,YAY. Sen kommer jag till skolan och då är sista lektionen inställd också, så hade två lektioner av fem.
Efter skolan fick jag rusa hem och börja tvätta.... Och nu sitter jag här och håller på med lite plugg. Det nalkas prov på fredag i affärsjuridik, ett roligt ämne men svårt enligt mig. Det är även det första i den kursen så det är lite extra nervöst. Någon som känner igen sig?

Bildresultat för läxor

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hiss

Jag tycker det är helt sjukt hur mycket man kan se ifrån utsikten uppe på egnahem och på kvällstid ska vi inte tala om! Blir kär i utsikten! Det är så otroligt vackert och väldigt läskigt på självaste platsen pga att det inte finns några lampor vid området men det är otroligt vackert.
Jönköping är ganska vackert o mysigt ändå.
Den som inte har varit där måste dit!

Likes

Comments

The days

Både igår och idag jobbade jag. Därför blev det inte någon uppdatering alls, hade full gas hela dagen. Hann inte göra allt jag måste hinna med ens. Hann med en sak iallafall och det var mina lilla överraskning till mig älskling.
Det blev picknick i kylan vid utsikten uppe på egna hem, som ni Jönköpingsbor vet vart det ligger kanske? Och sedan blev det massa varm och god mat då vi kom hem. Dock var det ganska mörkt ute och super kallt så det blev inte så mycket picknick men vi fick iaf en mysig utsikt.
Vi hyrde även en film och köpte massa godis till kvällen sen!

Likes

Comments

The days

I onsdags firade jag och min älskling 1 års-dag, det är sjukt egentligen hur fort ett år går! Det känns som om det var igår vi blev tillsammans!
Det firades iallafall på bästa sätt. Filip hade gjort allt precis toppenbra. Han uppvaktade mig och imon kommer han att få en överraskning. Jag fick massage i 30min, vi köpte även hem mat som jag fick välja, sedan fick jag ett helt flak Celsius utav honom och beställa vad jag ville på nätet för 500:-. Utöver det så hade han köpt fina rosor till mig också😍
Jag köpte honom ett silverarmband som jag hade graderat med vårt datum och mitt namn.

Så hela kvällen och eftermiddagen tillbringade vi tillsammans och bara hade det supertrevligt! Jag är helt klart den lyckligaste!

Likes

Comments

Inspiration

Snart är halloween här vilket jag tycker är lite mysigt. Man får se i år hur man kommer överleva med tanke på alla galna clowner i trakterna.
Gjorde ett litet kollage på ett mysigt inredningstips på Polyvore. Upptäckte i efterhand hur sjukt dyra sakerna var men de är i alla fall fina.


Länken till collaget hittar ni HÄR

Likes

Comments