Jag vill verkligen tipsa om denna hårmask som är köpt ifrån lyko.se.
När jag gick i gymnasiet började jag färga mitt hår själv och tillslut pallade inte håret mer & mitt långa friska tjocka hår blev livlöst och frissigt. April 2016, alltså för ett år sedan, var senast jag färgade mitt hår och har sedan dess låtit det vara och tagit hand om det.. Allt för att öka kvalitén på håret igen. För någon månad sedan beställde jag hem hårmasken på bilden och mitt hår har på ungefär 2 månader ändrats mer i kvalité än vad det gjort under de resterande 10 månaderna under året. Den är amazing! Man känner verkligen skillnad med en gång, så recommend recommend som Therese Lindgren brukar säga! Köp den, tveka ej.

XOXO💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åh vad jag har försökt det här med blogg flera gånger men aldrig riktigt lyckats hålla den igång under en längre period.. Men jag tänker bannemej testa igen och funkar det så funkar det.
Idag tog jag egentligen ledigt och skulle spenderat dagen på stan med min lillasyster men när jag vaknade imorse hade jag, under natten, fått feber & en riktigt grov slemhosta så jag blev liggandes i soffan och har fortfarande inte kommit upp. Så himla tråkigt! Känns som jag varit sjuk mycket det senaste vilket inte alls är roligt.. Jag hoppas dock att det övergår i en förkyldning så jag inte behöver vara sängliggandes hela påskhelgen.
Jag har förresten haft en craving efter potatisbullar och lingonsylt i två veckor nu haha, så jag hoppas verkligen att min kära thomas handlar med det efter jobbet, då hade jag, i min feberdimma, blivit väldigt glad.
Jag hoppas att det här med bloggen är en bra idé och vi får helt enkelt se hur det går! Håll tummarna för inspiration och ork ifrån min sida, ok?? Känner att jag behöver plocka upp min fotograferingshobby igen och hela grejen med att ta fina bilder, redigera och lägga ut på bloggen med en text under. Jag saknar det. Så nu kör vi järnet så får vi se hur långt vi kommer.

XOXO 💋

Likes

Comments