En mobilbild fick pryda min blogg idag. Var ett tag sedan jag skrev här och Im so sorry men jag har inte haft tid! Usch. Så stressigt. Är i slutspurten av både skola & körkort & ja har inte en sekund ledigt känns det som. Hinner inte hitta på saker som jag kan fota & nu har de varit riktigt dåligt väder de senaste dagarna vilket gör att ja inte blir så pepp på att gå ut o gå med kameran direkt. Bilden ovan är tagen på springrolls och jag höll nästan på att spy under det exakta ögonblicket ja tog bilden eftersom ja då precis åt så mycket och ja förstår inte hur min magsäck fick plats med allt. Sjukt.
Ikväll ska jag ta det väldigt lugnt, äta lite glass och somna skönt. Imorgon har jag Klipp & slingtid vilket ja ser fram emot. Puss!

Likes

Comments

Idag har varit en helt okej dag. Har jobbat & firat min lillasyster & mamma på deras födelsedagar. Ätit så mycket tårta så jag håller på att spricka.
Ni ser en förändring i mitt hår? Ja håller på att färga det blont så SNART KOMMER RESULTATET.

Likes

Comments

Igår lunchade jag på jensens med min fantastiska vän Jolin. Det var behövligt.​

Likes

Comments

Okej nu är det så att jag snart 19 bast har köpt min första egna bil och jag är hur lycklig som helst. Har dock inte körkort riktigt än men uppkörning och teoriprovet är inbokat så nu jäklar ska ja snart få köra denna godingen. Är så himla glad bara så ni vet.

Likes

Comments

Igår var det fredag och den flöt på attans bra. På kvällen åt jag och min fina Thomas tapas på babbel, som sedan gick över till några öl på Bishops och Chili. Tack för att du finns!​

Likes

Comments

Igår var min första dag på city sälj och jag trivdes hur bra som helst! Allt gick så bra och jag fick verkligen upp ögonen för försäljning. Mina arbetskamrater är underbara och lokalen är toppengo. Cheferna är ännu bättre! Innan jobbet tog jag en fika med Ida, som också precis börjat på city sälj. Go tjej!

Likes

Comments

Igår landade denna fantastiska skapelse på Bäckängsgymnasiet vilket gjorde mig överlycklig! Det är endast 57 dagar kvar till studenten och nu börjar det kännas på riktigt. Herregud, vuxenlivet börjar for real snart och det gör mig väldigt upprymd men samtidigt skrämd eftersom jag bara är van med att gå till skolan varje dag, göra läxor och plugga till prov.. Det är ju för fasen det enda jag gjort i hela mitt liv.. Fram tills nu. Den 10 juni åker mössorna i luften och champangeflaskan fram, för då har VI TAGIT STUDENTEN OCH FYFAN VA VI (KOMMER VARA) BRA.​

Likes

Comments

Idag har ja bannemej fått en ny kamera vilket betyder att bloggandet komner ta fart igen! Jolin fick äran att vara försökskanin för mina otekniska fingrar på en kamera och inleda bloggens första riktiga inlägg. Tack. 

Det kommer bli massor med bilder nu, det kan jag lova. Hörs och ses. XOXO

Likes

Comments

Det här är alltså mitt första inlägg och jag vet aldrig vad jag ska skriva så vi gör såhär: 

Jag heter Felicia och ni känner förmodligen mig redan så vi behöver inte vara så akward med en lång beskrivning om mig själv. Ha det toppenfint så ses vi i nästa inlägg.​

Likes

Comments