Stannade hemma från skolan igår. Mådde så jävla dåligt när jag vaknade. Jag låg i sängen till klockan ett sedan kom pappa och hämtade mig. Följde med hem till honom och åt lite sedan tog jag en långpromenad för att komma på bättre tankar. Resten utav dagen spenderade jag i soffan med godis och massa serier.

Jag klarade iallafall av att gå till skolan imorse. Nu sitter jag och väntar på att Frankie ska sminka klart sig så att vi kan gå och äta. Dör av hunger snart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här kommer några bilder från augustikalaset som var i helgen. Hade otroligt roligt.

Likes

Comments

Hehe, hade ju tänkt att börja blogga dagligen igen. Men dagen efter att jag skrev det första inlägget så var jag tvungen att lämna in min mobil på lagning eftersom jag var så jävla klantig och tappade den i backen. Så jag fick ha en lånemobil utan internet när vi åkte till Tylösand.

Vi hade iallafall väldigt roligt i Tylösand. Jag åkte dit med mamma, moster, Janne och Rebecka. Så himla mysigt att bara umgås med familjen och komma bort från Karlskoga i några dagar.

Hade beställt 2 bikinis tills vi skulle åka. Men dom hann inte komma. Så fick nöja mig men min gamla från förra året. 

Här kommer några bilder från de senaste veckorna:

Likes

Comments

Hej på er!

​Har funderat länge på att börja blogga igen och nu har jag äntligen fixat en helt ny blogg. Designen är inte helt klar ännu men hoppas att jag hinner klart denna veckan. Jag har ju haft en blogg förut, men jag la ner den eftersom jag mådde väldigt dåligt i några månader och kände för att ta en paus. Kommer kanske berätta mer om vad som har hänt i ett annat inlägg. 


Jag vaknade kl 11 imorse, låg i sängen några timmar sedan gick jag upp och åt. Det var så skönt att sova ut. Jag har haft praktik i 3 veckor så det har inte blivit så mycket sömn. Efter maten åkte jag till pappa och solade. Har inte gjort så mycket mer idag. Men det är skönt att bara ta det lugnt ibland också. 

Imorgon ska jag antagligen träffa Frida. Vi har inte sätts på länge eftersom hon flyttat från Karlskoga. Det ska bli otroligt kul. Saknar henne så mycket. 9204803433

Likes

Comments