I går åkte jag hem från skolan. Har feber och ligger och kollar på akward.
Kan ni någon bra film?
Jag snackade med Issa igår. Vi kan inte snacka så ofta i med hon bor i stockholmskan hör i Skåne. Men älskar att snacka med henne och snart ska jag till Stockholm och träffa alla mina bästa vänner!

Puss från mig! ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nystart

Jag tänkte börja blogga igen. Ska försöka blogga så ofta jag kan. Hoppas ni kommer tycka om det!

Likes

Comments

Lite bilder fån där jag var ♡  
Denna veckan i Cypern har varit så jävla bra! 

Vi har trampat trampbåt! Sen har jag träffat min livs kärlek🙈 i alla falla ja jag har blivit kär o han på en vecka! Det var kärlek vi d första ögon kastet! Han är 15-16 vet inte riktigt vi var inte pratat med varandra. Men han kommer  från Malmö området och ja! Han vet vad jag heter men jag vet i te vad han heter! Bil blir typ sjukt blyga när vi är nära varandra🙈 Hans mamma kalla han för ogge eller fogge eller mogge! Så jag o min kompis Felicia kallar han för mogge!  Vi har typ kollat på varandra hela veckan pch jag har gjort bort mig hela veckan in för han! Men han verkar gilla mig ändå! Något som alla drömmer öm är en kärleks historia och det  hände typ  idag klockan 3 på morgonen.  

Vi stod och väntade på att komma in i planet. Killen stod längre fram och han skulle precis gå in i planet men han stannar upp och letar upp mig i kön och så kollar han in mina ögon och jag känner hur varm jag blir i kroppen och sen så står vi så i två minuter . Sen så står hans mamma och kollar på mig och sen har hon tag i hans arm så drar hon med honom. Väl när jag har kommit på planet så ser jag honom direkt hans mamma kollar på mig med en blick som jag inte kan tyda och han ler stort till mig jag ler till baka och går och sätter mig sen! 

Hände lite fler saker men det säger jag inte🙈

Puss o kram från lilla mig💕

Likes

Comments

Idag har varit min bästa dagen ever! Jag fick prata med the fooo jag kommer jag fram till ogge och jag bara kan jag få göra en video hälsning till min kompis Moa och han bara jag hinner inte! Och sen bara sa han jag skulle också vilja krama dig för du är så söt men jag får inte! Jag bara OMG! Sen hade jag tänkt ut vad jag skulle sägs till Felix men när jag kommer fram till han står jag stum han tittar upp på mig och ler och jag var ja ja ja ja älldskkar diiiig! Han ler och säger jag älskar dig med! Sen går jag till Omar han bara fan vad cool väska hoppas vi träffas snart igen! Jag bara ja det måste vi! Sen kom jag till lilla fluff fluff Oscar! Han bara hej! Af bara haj! Han bar första skåningen jag smakar med i dag! Jag Hahah yeah nr 1 men kan du hälsa till min kompis Isabelle och han bara försökte härma min skånska men det gick inte så bra! Men i videon skrattar han och jag ler sjukt mot honom och han bara du ska väll se oss på Liseberg jag bara så klart! Han bara ja men då ses vi där! Jag bara ja det gör vi! Sen träffade jag mina några av mina vänner som jag älskog har träffat innan! Emelie o Evelina o Felicia o Sally!
Jag fick äntligen träffa dom! Sen så när the fooo kom ut så skrek jag o Jessika som värsta galningarna det var så kul och sen börja alla vi sex sjunga och skrika och alla bara tittade konstigt på oss! Sen när dom sjöng kung of the radio så lyfte tjejerna upp mig o Emelie och när killarna lyfte upp tröjorna så gjorde vi det och en vakt bara ner med er och Felix log mot oss och Oscar bara flinade så förhoppnings vis kände han igen oss😂 men det var varit min bästa dag i mitt liv och dom har nominerat oss sommar där på ice buck chaleng eller hur ser stavas 😂😂 men här har ni lite bilder ♡


Puss o kram 🌸
Likes

Comments