Header
View tracker

Igår var jag, mamma o Hugo ( min lillebror ) på Siggesta! För dig som inte vet vad det är så är det ett ställe där du kan äta mat, spela äventyrsgolf, fotbollsgolf, gå en äventyrbana, gå på promenad och fika, titta på djur och kanske lite mera. Jag har vart på Siggesta minst 2 gånger om året sen jag var jätteliten och det är typ ett barndomsminne. Vi spelade äventyrsgolf (typ minigolf) och jag vann o vi hade jättemysigt. Om ni är turist i Stockholm/Värmdö så är Siggesta Gård en stark rekommendation om ni vill ha en mysig dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår så kom vi hem igen! Kändes tråkigt, men ändå skönt att komma hem. Idag så har jag hängt med kompisar och badat mm. Men det är bara 3 veckor kvar av sommarlovet och det gäller ju att njuta! Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

View tracker

Hej igen!
I måndags åkte vi till Nerja, tog ca 4 timmar med bil, för att hälsa på några kompisar. Vi sov på hotell i två nätter, och åkte på onsdagskvällen. Nu är vi hemma (alltså i huset vi lånat i Spanien) och ska bara slappa hela dagen, men imorrn blir det annat!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag va vi på stranden! Det var jätteskönt, fast väldigt salt. Jag växlade mellan att svalka mig i vattnet, för att sen gå upp o sola o läsa. Jag behövde bada efter ha solat i 10 minuter för att inte brinna upp, men jätteskönt ändå! Sen på kvällen åt vi på en jättebra resturang nära vårt hus. Den heter "La Perla Roja" och kan verkligen rekommendera. Om ni undrar så är jag lite utanför Torrevieja, i Spanien då. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Vi är nu i Spanien, och det har varit så mycket nu på sistone, därför har jag inte uppdaterat. Men kommer det nog bli bättre.
Vi har fått låna ett litet, fint hus av några kompisar, och vi ska vara här i två veckor. Det finns en pool 30 sekunder gångavstånd och det tar 10 minuter att köra till stranden. Det är jättehärligt här och ska bli jätteskönt att vara här i två veckor!

Likes

Comments

Förlåt för ingen uppdatering men det har blivit senare kvällar, tidigare morgonar och mer fullspäckade dagar än vad jag trodde. Jag kommer att blogga mer efter lägret!

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag kom jag äntligen till Stadium Sports Camp, mitt andra år. I år så går jag på gymnastik, vilket ska bli jättekul! Jag har gått på gymnastik, och var ganska bra, men slutade för att jag inte hade tid. Men jag har underhållit och har faktiskt inte blivit sämre utan mycket bättre! Det är nog faktiskt bra för mig med något annat än simning för en gång skull.
Iallafall så kom vi hit o checkade in och sen så var invigningen. Panetoz (?) uppträdde lite andra. Sen hade vi en kort träning för att se vilken nivå man är på.
Nu ska vi sova och gå upp tidigt imorrn...(😴😫😖)

Likes

Comments

Det är supermycket bär på vår trädgård!! Vinbär, smultron och snart hallon o blåbär. Mitt favoritbär är hallon o smultron. Och förresten, från och med imorgon så ska jag på Stadium Sports Camp och för att det inte ska bli så krångligt så kommer jag skriva som dagsbloggar, alltså typ som en vlogg fast på bloggen om ni fattar. Det ska bli jättespännande men jag kommer sakna mina kusiner som jag inte får se förens nästa sommar igen. Nu är vi påväg till moset med kusinerna för shoppa bort den molniga eftermiddagen!

haha jag hitta värsta matchningen med tröjan, shortsen och skorna😋😅

Likes

Comments

Så idag så var jag på grönan, fjärde gången för mig i år. Kanske låter konstigt men det är för att jag har guldkort, vilket betyder att jag får åkband och entré gratis (jag har ju betalat för kortet) hela säsongen. Idag var jag där med mina kusiner. Det andra åket så åkte vi Fritt Fall Tilt, och min kusin spände sig eller något och fick typ nackspärr😅. Hon var jätteledsen för att det gjorde ont, och för att dem bor i USA och åker dit 1 gång om året. Som TUR så blev det bättre och hon kunde åka som vanligt sen efter en stund. Sen så vann hon ett stort paket gott o blandat... Jag är typ en sån här expert på Grönan, vi hade en blogg i min klass och jag skrev värsta texten om Gröna Lund. Jag åker allt och tycker det är suuperkul! Om ni ska till Stockholm på rekommenderar jag att besöka grönan!!!! Tog tyvärr inga bilder, men lägger till några bilder från internet✌️.

Likes

Comments

Igår så åkte jag till mina kusiner som bor hos mormor o morfar medans dem är här. Vi badade i havet, och sen åkte vi till våra andra kusiner som bor i närheten och badade i deras pool. Det var jätteskönt! Min telefon hackade och jag hade inte med mig min kamera så det blev tyvär inga foton😧. Jag sov över hos mormor och morfar och sen för en stund sen skulle vi åka båt någonstans, men dem skulle inte komma hem innan min träning börja, så nu är jag hemma. Hoppas ni haft ett bra dygn oxå!

Likes

Comments