View tracker

Förlåt för att jag inte skrivit som jag borde, jag har varken haft lust, inspiration eller någonting att skriva om, trist men sant.

Just nu känner jag att jag är påväg in i en riktig jobbig period, mycket ångest och jag känner mig inte riktigt i fas med mig själv just nu. Jag är lättirriterad, ledsen, arg på mig själv etc, etc, och jag har svårt att greppa tag om mina känslor överhuvudtaget just nu. Vissa dagar känns det inte riktigt som att man känner igen sig själv överhuvudtaget.

Detta är ingenting jag skriver för att det är synd om mig, att jag söker uppmärksamhet osv, utan mer för att ni ska veta att jag inte har glömt bort er. Jag älskar fortfarande att skriva och jag vill fortfarande hålla bloggen vid liv men vissa dagar är svårare än andra och det är egentligen ingenting konstigt med det.

I vilket fall som helst hoppas jag att allt är bra med er! Veckan som kommer blir mycket jobb och där med kanske inte så jättemycket bloggande, men jag ska hålla igång det så bra jag kan och försöka hitta inspiration längs vägen.

Puss och kram på er mina hjärtan <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I knew I loved you then
But you'd never know
'Cause I played it cool when I was scared of letting go
I know I needed you
But I never showed
But I wanna stay with you until we're grey and old
Just say you won't let go
Just say you won't let go

Likes

Comments

View tracker

Den senaste tiden har jag varit helt såld på bootcut-byxor, det är så OTROLIGT snyggt till ett par vanliga vardagsklackar som jag har här på bilden. Men sen är alltid frågan om det passar en själv... Antagligen tänker jag så för att det känns ovant och där med halvdant, kommer man använda dem tillräckligt mycket? Hur pass enkla är dem att matcha med sin övriga garderob? Fortsättning följer...

Likes

Comments

Jag ber verkligen om ursäkt för den jättedåliga uppdateringen, jag ska göra allt för att förbättra den!
Dagen idag började med att jag vakna hos Isabell, följt av fika med Elise och Ebba. Har även kollat lite i affärer, hann ungefär hem och vända innan Sara hämta mig för kaffe hos en gammal kollega och vän till oss båda. Nu är vi hos Isabell och sover här inatt igen, har nyss varit ute med hundarna och ska alldeles strax gå och lägga oss, det är ju trots allt en ny dag imorgon!

Likes

Comments

Hur många gånger har man inte tänkt den tanken, tanken om att det aldrig händer en själv? Senast förra veckan fick jag höra om att någon blev påkörd bakifrån, senast då tänkte jag att det inte händer mig. Idag hände det mig, men jag hade en jävla änglavakt så både jag, de andra och bilarna kom väldigt lindrigt undan.

Det är så lätt att tänka att det inte händer en själv, men det är nog farligt att tänka så, att vara naiv helt enkelt. Just nu har jag ont lite här och var men det gör ingenting när jag har livet i behåll. Ta hand om er där ute och vad ni än gör kör försiktigt!

Likes

Comments

Dagen blev inte riktigt som planerad, men vi har hunnit med både vårdcentralen och McDonalds. Nu ska jag snart köra en sväng till ekohallen och sen sover jag i stan inatt vad det är bestämt just nu! Vad har ni gjort idag?

Detta hände alltså med min bilnyckel tidigare idag... Någon som har tips på var man kan fixa sånt här?

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost och ska alldeles strax bege mig in till Isabell i stan. Vi ska mest umgås och hitta 2 födelsedagspresenter. Vad tyckte ni om videon igår förresten, borde jag göra fler?

Likes

Comments

Ni får ursäkta mig för redigeringen, ljuset, kvalitén osv... Men det är min första video så ni får ha överseende! Jag har länge velat göra ett inlägg där jag visar hur jag sminkar mig en vanlig dag men det är svårt att göra det i bara bild och text, därför testar jag nu detta! Vi får se om jag gör fler videos i framtiden.

PRODUKTER ANVÄNDA:

Maybeline FIT ME Concealer i färgen 20 + 15
Maybeline FIT ME Puder i färgen 115
Anastasia Beverly Hills "Havanna" som bronzer
H&M "Coral" som rough
H&M's ögonbrynspenna i färgen light brown
Anastasia Clear brow gel
Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara
Makeup revolution Highlight palette

Likes

Comments

Har haft ångest större delen av dagen, vaknade med ett jobbigt tryck över bröstet och jag känner hur all lust att göra någonting bara sugs ur en. När jag har ångest är det jobbigt att bara ta sig ur sängen, gå på toa, äta frukost, klä på sig (ligger t.ex. fortfarande i pyjamas), allt blir helt enkelt så mycket jobbigare.

I vanliga fall brukar jag tvinga mig upp och tvinga mig ut, för jag vet att jag mår så himla mycket bättre av att faktiskt göra någonting och komma ut ur huset, men idag vill jag bara ligga hemma. Jag vill ligga i sängen, kolla på serier, dricka kaffe och bara vara, för även det behöver man ibland.

Hoppas ni har en bra dag där ute <3


Likes

Comments