Jag borde väl kanske be om ursäkt för att det var så längesen jag uppdaterade er, men varken tid eller inspiration har funnits och jag tänker inte be om ursäkt för någonting som är mänskligt. Jag var även med om en krock med vägräcket på juldagen med min gamla bil och en tid efter det var jag inte riktigt mig själv om jag ska vara ärlig.

Men nu är jag tillbaka och här ska jag förbli ett tag framöver! En kamera ska införskaffas vid löning och mer bilder ska komma upp, kanske till och med videos, hade det varit roligt? Och i så fall, har ni några förslag?

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra så ser jag fram emot en nystart! Finns det föresten något särskilt ni vill att jag ska dela med mig av, frågor ni vill att jag tar upp i ett annat inlägg? Vad vill ni helt enkelt se mer av?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Skaffade gymkort och köpte min första egna bil!

Tror du att år 2017 kommer blir bättre? - Det får tiden säga.

Hur har ditt 2016 varit? - Väldigt mörkt och deppigt.

Vilket datum från 2016 kommer du aldrig glömma? - 25e juli, när vi såg Beyoncé live.

Vad är din största framgång 2016? Att jag insåg hur sjuk jag faktiskt var och bestämde mig för att ta tag i min psykiska hälsa genom att ta kontakt med en kurator.

Bästa köpet? Gunnsan❤️

Vad spenderade du mest pengar på? - Bensin och dåliga vanor.

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Att köpa Gunnsan och min underbara pojkvän.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2016? - Say you won't let go - James Arthur

Vem har du umgåtts med mest? - Kevin och min familj

Bästa minnet från 2016? - Min och Kevins 2årsdag

Är det något du saknar år 2016 och vill ha 2017? - En beagle som heter Bobbie

Vad önskar du att du gjort mer? - Uppskattat det jag har istället för att vara ledsen över det jag inte har.

Vad önskar du att du gjort mindre? - Överanalyserat.

Favoritprogram på tv? - Ingenting på tv men SKAM!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? – Om jag tagit tag i mina problem tidigare.

Vad fick dig att må bra? - Mina riktiga vänner och min pojkvän.

Vad vill du säga till dig själv inför 2017? - Ta hand om dig själv och sortera bort det som får dig att må mindre bra.

Likes

Comments

Har inte skrivit på länge och anledningen till det är helt enkelt bara för att det inte har funnits någonting att skriva om, ingenting händer egentligen just nu. Samma visa varje vecka, äta, jobba, sova, träffa pojkvännen, rida, träffa kompisar, osv. Det är inte det att jag inte trivs med min vardag så som den ser ut just nu, utan det är mer det att det inte föds så mycket inspiration till att skriva därifrån.

Min bok jag började skriva på för ett tag sen ligger just nu helt på is, samma sak där, jag hittar inte inspiration och där med inga ord. Usch så tröttsamt, man kanske skulle ge upp det där med att skriva helt och hållet? Nej, skämt åsido.

Idag händer ingenting utöver det vanliga. Jag ska till stallet på förmiddagen och träffa en kompis i eftermiddag, lugn och skön dag. På lördag är det julafton men just nu känns det såååå långt bort, jag har verkligen ingen julkänsla alls.


Likes

Comments

Förlåt för att jag inte skrivit som jag borde, jag har varken haft lust, inspiration eller någonting att skriva om, trist men sant.

Just nu känner jag att jag är påväg in i en riktig jobbig period, mycket ångest och jag känner mig inte riktigt i fas med mig själv just nu. Jag är lättirriterad, ledsen, arg på mig själv etc, etc, och jag har svårt att greppa tag om mina känslor överhuvudtaget just nu. Vissa dagar känns det inte riktigt som att man känner igen sig själv överhuvudtaget.

Detta är ingenting jag skriver för att det är synd om mig, att jag söker uppmärksamhet osv, utan mer för att ni ska veta att jag inte har glömt bort er. Jag älskar fortfarande att skriva och jag vill fortfarande hålla bloggen vid liv men vissa dagar är svårare än andra och det är egentligen ingenting konstigt med det.

I vilket fall som helst hoppas jag att allt är bra med er! Veckan som kommer blir mycket jobb och där med kanske inte så jättemycket bloggande, men jag ska hålla igång det så bra jag kan och försöka hitta inspiration längs vägen.

Puss och kram på er mina hjärtan <3

Likes

Comments

I knew I loved you then
But you'd never know
'Cause I played it cool when I was scared of letting go
I know I needed you
But I never showed
But I wanna stay with you until we're grey and old
Just say you won't let go
Just say you won't let go

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag varit helt såld på bootcut-byxor, det är så OTROLIGT snyggt till ett par vanliga vardagsklackar som jag har här på bilden. Men sen är alltid frågan om det passar en själv... Antagligen tänker jag så för att det känns ovant och där med halvdant, kommer man använda dem tillräckligt mycket? Hur pass enkla är dem att matcha med sin övriga garderob? Fortsättning följer...

Likes

Comments

Jag ber verkligen om ursäkt för den jättedåliga uppdateringen, jag ska göra allt för att förbättra den!
Dagen idag började med att jag vakna hos Isabell, följt av fika med Elise och Ebba. Har även kollat lite i affärer, hann ungefär hem och vända innan Sara hämta mig för kaffe hos en gammal kollega och vän till oss båda. Nu är vi hos Isabell och sover här inatt igen, har nyss varit ute med hundarna och ska alldeles strax gå och lägga oss, det är ju trots allt en ny dag imorgon!

Likes

Comments

Hur många gånger har man inte tänkt den tanken, tanken om att det aldrig händer en själv? Senast förra veckan fick jag höra om att någon blev påkörd bakifrån, senast då tänkte jag att det inte händer mig. Idag hände det mig, men jag hade en jävla änglavakt så både jag, de andra och bilarna kom väldigt lindrigt undan.

Det är så lätt att tänka att det inte händer en själv, men det är nog farligt att tänka så, att vara naiv helt enkelt. Just nu har jag ont lite här och var men det gör ingenting när jag har livet i behåll. Ta hand om er där ute och vad ni än gör kör försiktigt!

Likes

Comments

Dagen blev inte riktigt som planerad, men vi har hunnit med både vårdcentralen och McDonalds. Nu ska jag snart köra en sväng till ekohallen och sen sover jag i stan inatt vad det är bestämt just nu! Vad har ni gjort idag?

Detta hände alltså med min bilnyckel tidigare idag... Någon som har tips på var man kan fixa sånt här?

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost och ska alldeles strax bege mig in till Isabell i stan. Vi ska mest umgås och hitta 2 födelsedagspresenter. Vad tyckte ni om videon igår förresten, borde jag göra fler?

Likes

Comments