Tänkte att det vore kul med en liten "questions and answers" eftersom att ni troligen inte vet så mycket om mig. Om ni däremot har mer frågor så är det bara att skriva en kommentar. Då kan jag svara på alla frågorna i ett och samma inlägg om det skulle bli några stycken.

1. Favoritlåt/ar?
"Lost boy" med Ruth B och "bara få va mig själv" med Laleh.

2. Favoritmat?
Smoothie om det räknas!

3. Är du besatt av någonting?
Luft, haha inget annat som jag vet.

4. Vilken är din favoritaffär?
Odd molly helt klart!

5. När fyller du år?
Den 28 augusti.

6. Favoritfilmer?
Twilight och The Hungergames.

7. Favoritserier?
PLL, Riverdale och The Vampire Diaries.

8. Vilken film såg du senast på bio?
Wonderwoman.

9. Favoritfärg/er?
Marinblå, vit och ljusrosa.

10. Har du något smeknamn?
Har många smeknamn - Ia, Flisan, Filli och loppan.

11. Är du rädd för något?
Sniglar!!

12. Hur länge har du ridit?
I ungefär 8 år tror jag..

13. Favoritstad?
Stockholm.

14. Vilket är ditt favoritnummer?
8.

15. Vad har du för skostorlek?
39.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helg, Vardag

Lite sommarinspo <3

Hej på er! Hoppas att ni mår bra :-) Idag är det lördag och planerna hittills för dagen är att städa, göra stallsysslor och rida såklart. Äntligen börjar skolan att närma sig sitt slut och sommarlovet ta sin början. Det ska bli hur skönt som helst, går liksom inte ens att beskriva med hela ord.

Jag går alltså ut åttan och nästa år är det nian som gäller. Därefter blir det gymnasium. Gud vad tiden går fort.. Detta år har varit väldigt påfrestande kan man säga, har haft så sjukt fullt upp. Det har varit allt ifrån en massa prov, till uppsatser och läxor i mängder. Typ inte funnits en enda lugn vecka. Men efter vad jag hört så är åttan värst och nian lugnare, vilket jag verkligen hoppas på.

Skulle däremot inte heller säga att året har varit så nyttigt varken psykiskt eller fysiskt. Det har varit allt ifrån stress på stress, magbesvär och panik i skolans stora hav av uppgifter. Plus lite påkryddat av en väldigt ambitiös Felicia som tar allt lite för seriöst. Men nu ska jag få mer en två månader av vila och återhämtning för att ladda om batterierna så förhoppningsvis kommer jag att vara i toppform vid skolstart igen!

Men inte mer om det för att nu ska vi snacka sommarlov.. Alltså denna sommar kommer att bli så himla kul :-)) Vi ska bland annat åka
på solsemester, jag ska spendera massa tid i stallet, vara med fina kompisar och familjen, shoppa, åka båt och äta en massa god mat. Avundsjuka?

Sommaren är helt klart den bästa årstiden av alla, eller hur? Älskar älskar älskar <3

Likes

Comments

Ridsport

Imorgon står det tävling på schemat, både Khan och jag är taggade och det ska bli så kul! Senaste tävlingen som gjordes så blev vi tyvärr uteslutna, det berodde på att Khan stannade vid de sista hindret och jag flög av. Men däremot så insåg jag hädanefter att det inte var Khans favorithinder kan man säga. - Det var plank och infångare med plank, vilket Khan inte alls gillar. Men det positiva var att vi fick till en massa fina språng innan och jag var säker på att han skulle hoppa.

Men i onsdags så hoppade vi illafall vågplank vilket faktisk gick rätt så bra. Han hoppade stort men vi kom ju över, och efter några språng så var det inga problem längre vilket är himla skönt! Se bilder nedan. Så imorgon hoppas jag innerst inne att vi nollar och blir placerade. Om inte så gör det absolut inget.

Önska oss ett lycka till <3

Bilderna är tagna ifrån filmer därav kvalitén :-)

Likes

Comments

Du är bra, vacker, värdefull, unik, fantastisk, det är bara att fylla på med alla bra ord du kan komma på tills de ta slut. Dessa ord borde vi intala oss själva varje dag med en mening i det hela, en sannings baksida. Tänk att det lever mer än sju miljarder människor på denna jord, och vi är alla helt olika åt alla håll och kanter. Men trots det så ser vi en massa fel på oss själva medans vi blir blinda för allt vackert.

Detta är något som vi alla måste acceptera, att ingen är perfekt från topp till tå, att ordet perfekt faktiskt inte existerar. Men något som däremot finns på riktigt är att vi alla är bra som vi är. Nu tänker ni säkert att "så säger ju alla", men kanske för att det finns en mening i det? Att det är sant.

Man ska inte behöva kolla sig själv i spegeln och undra - är jag bra som jag är? Är mina ben kanske lite för långa? Mitt hår för blont eller min näsa för sne? Jag blir less, riktigt less. Rock your body, älska dig själv, äg dig själv. Du är du och ingen annan bättre. Man ska inte behöva känna sig otillräcklig eller ens tänka tanken.

Sluta att jämföra dig med alla andra, sluta skrolla i Instagram flödet med en misstanke om att alla andra är snyggare, bara älska dig själv för den du är och inget annat. Sluta hata, att se fel gör inte livet lättare utan bara jobbigare. Det vinner du på i längden och kommer att må mycket bättre av ska du se.

Jag vet att många där ute är osäkra, och det är helt vanligt. Men om alla bara kunde börja älska sig själva lite mer så skulle världen bli så mycket finare. Det är inget som händer på bara en dag, men man kan iallafall jobba på det. Försök att sprida lite mera glädje och kärlek också, bara en liten komplimang som - vad fin du är idag! Gör faktiskt mer en vad man tror! <3 Nu menar jag inte att du ska behöva säga så till alla människor som du stöter på, utan kanske till de som du uppskattar? Det är självklart ett eget val, men en fin sak.

#jagägermigsjälv


Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Felicia heter jag, är 14 år gammal och kommer ifrån Sundsvall. Just nu går jag i årskurs 8 och på fritiden utanför skolan är det framförallt ridsport som gäller. Själv har jag en egen ponny vid namn Munsboro Shere Khan, han är en maxad d-ponny valack importerad från Irland som vi köpte för cirka 1 år sedan. Khan och jag tävlar i hoppning men har också testat på lite fälttävlan vilket vi båda tycker är kul. Själv har jag ridit i ungefär 8 års tid, men har även ett stort intresse för mode, foto, filmning och träning.

För mig är det viktigt att våga göra sin egna grej och att kunna stå för det. Vi alla är olika, och tack för det, men vi är också bra på olika saker! Därför är det roligt att göra sin egna grej och kunna dela med sig av den, tycker jag. Inget är ju varken rätt eller fel, så man ska bara köra på så länge det känns rätt och strunta i vad alla andra tycker. Alla har rätt till att vara sig själva och att sticka ut lite är aldrig fel. Här på bloggen tänker jag iallafall göra min egna grej, och jag hoppas att ni vill vara en del av den!

Du fick just en fribiljett till mitt tåg, men valet är ditt om du vill hänga med. Om så väntar du nu en lång resa i min värld, Felicias värld. Men var väl förberedd för på det här tåget finns det inte heller all-inclusive och framgång serveras inte som beställningar på silverfat. Här får ni läsa om mina åsikter runt livet, hur mina dagar spenderas och följa resan när jag kämpar mot mina mål.

Jag öppnade nyss en dörr för er, som ni gärna får kliva igenom. Det är valfritt, ert egna val, men ni är välkomna. Här på bloggen kommer jag som sagt att göra min egna grej och dela med mig av den, så förbered er för resan börjar snart, och slutar inte på ett långt tag!

Välkommen


Likes

Comments