Felicia Glöersen

Eftermiddagsfika på costa i twickenham med bästa Karin idag! Så mysigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här är det värsta som finns. Att vakna på morgonen kl.06.00 och det är kolsvart ute och kallt i rummet. Då vill man ju inte göra något annat än att stanna kvar i sängen..
Men men, skolan väntar.

Likes

Comments

Lyckades faktiskt hitta på en del grejer nu under helgen. Har knappt hunnit vara hemma och bara tagit det lugnt, vilket är kul. Äntligen känner jag att jag börjar känna mig mer hemma i London, jag hittar överallt(i mitt område och hyfsat i centrala London) och har nu börjat inse vad otroligt mycket det finns att göra här. Kommer aldrig hinna med allting.

Lördag: Camden Market
I lördags åkte jag tillsammans med Sarah, Tove, Emma och Fanny till Camden market. Himla stort och en massor av människor och mat. Hit måste jag åka fler gånger och testa all den mat som finns där, det var sååå svårt att välja då allt såg super gott ut!!

På kvällen mötte jag Jamie och jag introducerade honom till Shake Shack, världens godaste hamburgare!

Söndag: Tacos och Kew
I lördags eftermiddag lagade jag och Jamie traditionell tacos hemma hos honom. Åååh det var så gott. Tacos precis som det ska vara!

På kvällen åkte vi och mötte upp Arvid, Gabriel och Karin i Kew där vi gick till en väldigt mys restaurang/pub. De käkade lite mat och jag köpte mig en efterrätt som var helt otroligt god, hot chocolate fondant.

Likes

Comments

Nu tar jag äntligen helg. Och denna helg ska bli bra. Planen är väl egentligen att jag ska försöka hitta på något nytt både lördag och söndag. Har nämligen känt på senaste tiden att jag inte riktigt hittat på tillräckligt mycket saker här, inte utnyttjat det som London har att erbjuda så att säga.

Men nu ska jag ta tag i detta, besöka nya platser. Ska bli super spännande.

Likes

Comments

Sitter nu på lektion, rätten och samhället rättare sagt. En kurs som jag personligen tycker är väldigt lik både privatjuridik och affärsjuridik, bara lite mer övergripande om just allmänheten och samhället. Eftersom jag haft både privat- och affärsjuridik tidigare så känns denna kurs ganska chill, vilket är både skönt och kul.

Sitter just nu och skriver på en rätt så stor inlämningsuppgift, en rolig men ganska tung uppgift om jag ska vara ärlig. Vi ska skapa vårt egna land och berätta hur och varför landet ska styras på det sätt som vi bestämmer helt själva. Ganska fritt egentligen men det är så oerhört mycket man vill och måste få med. Har trots allt kommit en bit på vägen men fortfarande mycket kvar.

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem, fick sluta typ många timmar tidigare!! Så skönt. Skulle egentligen ha ledarskap och organisation vid 3 så hade haft en lång håltimme, men vi fick komp för ett studiebesök.

Ikväll ska jag in till London med min värdfamilj och käka middag med en av deras tidigare svenska studenter som är på besök. Det kommer nog bli super mysigt! Innan det ska jag gymma. Som tur är så är jag färdig med dagens prov och inlämningar så behöver inte tänka på det nu iaf.

Richmond hill, utanför min skola

Likes

Comments

I veckan blir det köttbullar med pasta till lunch, hur mumsigt ser det inte ut?? 😍

Likes

Comments

Det är precis så man vill att hösten ska vara. Fint väder men ändå inte för varmt. Åh det är så mysigt. Och så kan man gosa ner sig i tjocka täcken på kvällen när det är alldeles mörkt och tyst.. det är det bästa!

Likes

Comments