Denna helgen har vart grym. Det började i fredags kväll när jag och pappa lagade världsgod mat. Eller ja enligt oss var det så eftersom de var första gången jag och han lagade det själva. Vi gjorde kyckling ris och currysås. Sen efter maten satte vi på en film och bara allmänt hade det bra.

Sen i lördags åkte jag med min styvmamma Malin till stallet en sväng och fick ridit klassisk ridning lite eftersom hon ville ha hjälp med hästen en stund. Då hon själv hade ganska mycket att göra i stallet. Det gick faktiskt enormt bra för att vara förstagången jag red på just ''Potter'' som hästen kallas. Jag funderar faktiskt på ifall jag ska åka med upp oftare eftersom jag gillar att bara ta de lugnt och åka ifrån allt en stund. Sen efter stallet åkte vi å handlade och under dagen kom jag närmare min styvmamma eftersom vi haft lite kass kontakt mellan varandra så de känns faktiskt jätte bra.

(inte bästa kvaliteten på bild med de får funka)

Idag söndag gick jag upp runt klockan åtta och fixade mig för dagen. Runt klockan 10 åkte vi in till Uddevalla och jag gick på gudstjänsten i Bäve Kyrka. Efter stannade jag och Maria kvar i kyrkan en stund och fikade, spelade gitarr och piano osv.. Sen följde jag Maria hem och gick själv hem. Sen runt kl 16 ringde kusinen och frågade om ja hängde med till donken och de är självklart jag gör de. Så åkte ut till Herrestad och va med henne till halv 8 typ.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​1. Pillowtalk- Zayn

2. I took a pill in Ibiza- Mike Posner

3. Me Myself And I- G Eazy

4. Love Yourself-  Justin bieber

5. I know what you did last summer- Shawn Mendes

6. Stressed out- Twenty One Pilotes

7. Flawless- Beyoncé

8. 7 Years- Lucas Graham

9. Stay- Kygo

10. Hands to myself- Selena Gomez


Likes

Comments

I mitt bildcollage finns mest bara blandade foton ifrån den senaste tiden

Likes

Comments

Min familj består av min mamma och pappa som är skilda. Från dom två har jag ett syskon. Min pappa har ny flyttat ihop med en ny tjej som hade 3 barn från början som blev mina styvsyskon. Sen fick min pappa och min styvmamma 1 barn ihop som är mitt halvsyskon. Jag pratar inte så mycket med mina syskon eftersom jag hellre pluggar och tittar igenom läxor. Men om det är något jag önskar eller önskade med min familj är att mamma och pappa flyttade ihop igen och vi flyttar dit som vi bodde förr. Men aja detta är iallafall min familj. 

Likes

Comments

Något jag älskar att göra är att rida westernridning. De har varit en av de saker jag älskat att göra sen jag var liten och det är en sak jag kommer fortsätta att tycka om en lägre tid. Just nu rider jag i en underbar grupp med underbara personer.

Och återigen vill jag säga tack till LB Westerns som har hjälpt mig att utföra den sport ja tycker om.

Likes

Comments

Min favoritplats är självklart i stallet. Det har blivit min favoritplats eftersom ja finner mig en sorts trygghet bland djuren och människorna man får möta där. Jag älskar verkligen detta stället och skulle kunna bo här.

​Tack LB Western <3

Likes

Comments

En person som jag verkligen saknar är min Mormor. Hon avled tyvärr i cancer 2010

​Birgitta Noord 1994-2010 <3

Likes

Comments

Han tyvärr inte lägga upp detta igår så därför får de bli idag. Detta är nog mitt favoritmotto och jag har oxå tatuerat in de på vänstra handleden. Det påminner mig om att alla bekymmer alltid går att lösa 

Likes

Comments

Det som då är dagens blogginlägg är som sagt vad tillägnat till en vän.

Allting började när jag gick i förskoleklassen då vi började prata och leka med varandra på rasterna. Sen vi blev allt tajtare med varandra och vi började även vara mer varandra efter skolan och på helgerna. Då eftersom våra föräldrar kände varandra så var det lättare för oss att göra saker tillsammans. När vi började i 2an så hade vi även ett kalas med varandra och de fortsatte vi med tills kanske i 5an. Men när vi började i högstadiet så splittrades i mer och mer bara. Idag snackar vi knappt något med varandra och de ångrar ja enormt mycket eftersom vi båda har hjälp varandra sen vi va små.

<3 

Likes

Comments

Hade väl kanske inte dom mest snygga kläderna idag till skolan men så kan de bli ibland. Så idag hade ja ett par träningsbyxor ifrån HM och en tröja ifrån Gina tricot

Likes

Comments