Header

Beskriv hösten hittills med tre ord.
Mysig, kall och färgglad.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Det bästa med hösten är alla nya höstkläder man kan börja använda som alla mysiga stickade tröjor (som jag även har på bilden,haha). Men även en bra höstdag är ju när träden blivit sådär vackra med orangea/röda löv, solen skiner och det är riktigt friskt ute. Det sämsta är nog att det blir så mörkt fort och jag märker även på mitt mående när det börjar bli höst/vinter, eftersom jag blir allmänt deppig och trött, haha.

Hur höstmyser du?
Jag höstmyser genom att kolla serier med pojkvännen, tända massa ljus, fikar med vänner och shoppar nya höstkläder.

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Jag älskar verkligen att kolla på serier nu under hösten/vintern, och dom jag följer nu är Grey's anatomy, 13 reasons why, Teen wolf och Modern family.

Hur ser din höstoutfit ut?

Kappa, någon färgstark tröja, skinnbyxor och sneakers. Blir oftast väldigt mörka färger under hösten, så därför gillar jag att använda lite mer färgglada kläder som t.ex. en orange tröja.

Vad kommer du dricka i höst?
Chai-latte alla dagar i veckan. 

Te vs. varm choklad?
Hm.. denna är svår, men måste nog välja te. Varm choklad får det bli till vintern.

Filmkväll vs. höstpromenad?
Denna var också svår, för gillar båda!! Men får nog välja filmkväll för det är verkligen så mysigt att kolla på en bra serie/film och ha tänt massa ljus.

Hur förbereder du dig inför vintern?
Jag är en sån person som alltid längtar så mycket inför julafton och vad det innebär, direkt det börjar blir höst så börjar jag tänka på vad jag ska köpa för julklappar och vad jag ska ha på mig på julafton haha. Vet inte varför jag blir så exalterad inför jul men tycker det är så mysigt att få spendera en hel dag med släkt/familj, Sen är det även kul att få julklappar haha. Sen brukar jag även försöka med att rensa i min garderob och ta fram "vinterkläderna", så det blir smidigare när det blir kallare, haha låter så vuxen nu..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår åkte jag och Anton ner till Göteborg, för att hälsa på min syster och för att tillbringa en del av kvällen där. Så först var vi hos min syster för att fika och kolla på hennes och hennes sambos lägenhet som dom håller på att renovera, och det blir verkligen så fint! Sen blev jag och Anton vrålhungriga,haha. Så vi gick till ett ställe som heter Danilo, det låg precis bredvid biopalatsen, och det var verkligen så god mat (rekommenderar). Sen blev vi båda sugna på att kolla på bio, eftersom det var hyfsat längesedan vi gjorde detta tillsammans, så vi bokade biljetter till Bilar 3, haha. Efter detta tog vi spårvagnen till centralen och tog tåget hem.

Hade verkligen en jättemysig dag i Göteborg och det var kul att se min syster igen, eftersom vi inte har träffats på ett tag.

Hoppas ni också hade en trevlig helg!

Likes

Comments