View tracker

Godmorgon!
Hade ställt alarm på 07.30 och kunde knappt ta mig ur sängen. Min rygg har verkligen fått frispel. Kan knappt gå, hela vänster sida från svanken ner till foten gör ont. Så jag är hemma idag för det här håller inte... Måste dock till skolan vid 14 för att skriva ett matteprov. Vet inte hur det ska gå till eftersom att jag inte kan köra bil. Men jag får bita ihop och försöka köra dit iallafall, Mattias får köra på vägen hem. Vi måste hämta Charlie på vägen också.

Jag hatar att ha ont i ryggen! Det är det värsta jag vet, usch...

Men tänkte att jag ska försöka tvätta håret vid 11 och kanske äta något. Vore bra att plugga lite matte innan jag åker också men får se hur det blir med det... Har ju som sagt ingen koncentration.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dålig uppdatering jag vet, förbättring imorgon!

Likes

Comments

View tracker

Åkte hem efter första lektionen... Har så fruktansvärt ont i ryggen idag! Har inte kunnat sova för att det gör så ont. Det är en sån sjuk smärta, men blir liksom illamående, yr, ledsen, ont i huvudet och helt stel... Det går helt enkelt inte att sitta på en lektion dels för att det gör så ont att sitta men också för att jag inte kan koncentrera mig. Det ända som snurrar i huvudet är hur ont det gör.

Nu ligger jag i soffan med en varm vetekudde i svanken, det är tyd det ända som tar bort smärtan en liten stund...

Likes

Comments

Har krupit ner i sängen och tvättat bort sminket nu. Eftermiddagen/ kvällen hade fokus vila! Pappa hämtade mig vid 14.15 och när jag kom hem så la jag mig i soffan en stund. Kollade även lite på tv, asså det är ju såå mysigt att kolla på tv!! Jag brukar inte göra det så ofta så när jag väl gör det blir det lite extra myskänsla. Har även tagit ett varmt bad vilken var så himla skönt!

Efter badet så låg jag i sängen en stund och lyssnade på lite musik. Åt middag runt 18 och sen återvände jag till soffan för mer tv.

Ungefär vid 19.30 så åkte jag till Mattias och bara myste. Vi så på svenska Hollywood fruar och asså åhh kan vi konstatera hur mysig Maria Montazami är? ÄLSKAR henne!

Men ska försöka att somna i hyfsad tid då jag INTE har sovmorgon imorgon... Börjar 8.35, usch!!

Likes

Comments

Åhhh jag orkar inteee!! Det regnar, det är kallt, min bil startade inte, jag har en dålig dag och det är bara tisdag... Såna här dagar borde skolan vara inställd! Usch fy blä. #vägragåut

Likes

Comments

Godmorgon på er, även idag har jag sov morgon. Det är dock lite oklart till när... Antingen börjar jag 11.10 eller 13.00, men tänkte att jag väntar med att fixa mig till 10.00. För då borde det nog vara bestämt hoppas jag.

Men sitter jag och äter frukost, jättetråkig dock... Två rostis med ost och gurka och ett glas oboy Hahah. Ville egentligen ha en smoothie men lat som jag är så orkade jag inte göra en...

Åhhh vill ha smoothieeeee!!

Likes

Comments