​Det blir av!!! 

Vi ska åka till Stockholm!!! våran lärare sa det idag att vi ska åka att rektorn hade sagt det. Det ska bli så himla kul!!! måste typ ut och gå eller något nu för annars kommer jag typ gå upp 2 kg.... För man måste ju ha med sig godis eller vad säger ni? iallafall kommer alla andra i klassen ta med sig det. Men tyvärr ska inte alla i klassen inte hänga med bara för att det som har hänt i Paris och sen så har ju rikstdagen blivit bombhotade och då fick inte så många hänga med för att det är ju faktiskt en risk men mina föräldrar anser att det inte är lika farligt längre.  så jag och några tjejkompisar får åka;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag... Ja vad händer egentligen? varit i skolan som vanligt... måste plugga just nu. Massa plugg just nu känner jag men denna veckan är ändå ganska slapp om allt går som planerat! och då kanske ni undra (vadå planerat?) Jo det är så att våran rektor har planerat med två till skolor att åka till Stockholm till riksdagen men.... Nu så har dom blivit bombhotade så det kanske blir inställt men det får vi veta mer om det i morgon. Men om vi får åka till Stockholm så blir vi lediga på på fredagen för vi ska åka på torsdagen. För våran lärare tycker att när vi kommer hem 9 på kvällen är det så sent så vi inte får någon sömn;) men det gör ju oss inget det är ju bara skönt!

Likes

Comments

​Hej! Nu...Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg! Ni vet igäntligen inget om mig och jag tänker att jag inge tar det nu utan i ett annat inläg men jag heter iallafall Felicia Forsstöm och är 12 år gammal! Jag tänkte berätta lite mer om mig själv i ett annat inläg för det är sent och skola i morgon... Men god natt❤️

Likes

Comments