God kväll alla!

Vilken stressig kväll detta blev. Imorgon åker nämligen jag, mina sambo, min familj och släkten på min pappas sida upp till Karlstad för att spendera helgen med min syster som bor där uppe tillsammans med sin sambo. Innan dess måste presenter inhandlas då vi ska fira två av mina systra, min bonus syster, min pappa och min kusin på lördagen då de antingen har fyllt år eller snart fyller år. Hade nästan alla presenter klara utom 2 stycken så det var jag tvungen att fixa nu ikväll.
Sen åkte vi upp till min sambos föräldrar för att tvätta då några hantverkade borrade sönder en kabel hos oss igår vilket gjorde att tvättmaskinerna slutade att fungera lagom tills vi hade tvättid. Snart ska vi bege oss hemåt för att packa inför imorgon samt att vi också ska göra mat. Efter det är det dags för sängen eftersom vi imorgon börjar jobba vid 08:00, som vi brukar, däremot så slutar vi vid 13:00 istället för 17:00 vilket ska bli väldigt skönt med en kort dag.

Likes

Comments

Hej alla!

Första inlägget på min nya blogg får jag ägna till en helt fantastisk måltid som jag åt tillsammans med min sambo igår kväll. Vi testade att göra en helt ny kycklinggratäng och den blev väldigt god. Hatar att testa nya saker då jag är väldigt kräsen av mig men gillar att bli positivt överraskad när något nytt faktiskt kan smak så gott. I kycklinggratängen hade vi kyckling (såklart), bacon, champinjoner, broccoli, grädde, creme fraiche, tomatpuré och mozzarella ost. Till det åt vi bara en vanlig sallad med tomat, gurka och blandsallad.
Just nu sitter jag och avnjuta resterna, som blev kvar sedan igår, till lunch och ska snart, så fort jag ätit upp, återgå till arbetet igen och jobba fram till 17:00 då jag slutar. Slänger in lite bilder på maten från igår när den precis kommit ut från ugnen.


Likes

Comments