En enkel frukost som förtjänar en hyllning! Ät mer gröt. Så gott, nyttigt, billigt och enkelt. Jag äter 0,75 dl havregryn och toppar med proteinpulver, bär, kanel och någon form av nötter. Behöver inte vara svårare.

Imorse sken solen och jag passade på att ta en promenad istället för att cykla eller gå direkt till gymmet. Man blir lite lycklig av solen alltså !

Ha en fin dag!

Felicia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Haft en riktigt trevlig helg med Aurres släktingar och familj. Utekväll i malmö med biljard, sushi och vin följt av en familjelunch i Arild. En aning trött idag men så mycket roligt!

A weekend well spent brings a week of content.

Nu är det tillbaka till rutiner och vardag. Dags att fylla på kylen och få uträttat lite saker som behöver görad och skriva klart mitt skolarbete.

Likes

Comments

Först måste jag skriva förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera med nya recept. Jag har haft skolarbete och mycket extrajobb, dessutom har jag fått nytt ett nytt jobb hos Barebells som jag hade utbildning med i veckan. På det har det varit massa träning, cardio varje morgon och nästan efter varje pass, matlagning, tvätt och lite skönt häng med kompisar och ibland undrar jag hur jag får ihop dagarna. Men så länge jag får planerat allt så mår jag bra! Älskar mina to do-lists i mobilen, gör att jag kan hålla alla bollarna i luften. Men det har inte blivit så mycket bakning och så, vi har dock ätit väldigt god mat hela veckan och jag tänkte lägga upp ett inlägg med lite tips på (tro det eller ej) vegetariska alternativ!

Imorse skämde jag och Aurélien bort oss med en lång sovmorgon följt av en riktigt god frukost med godsaker från Barebells. Köp en påse Protein crisps säger jag bara ! Fantastiskt att toppa gröten med och just på en lördag passar det perfekt.

Hoppas ni får en fin helg 🙋🏼

Likes

Comments

Igår fixade jag min chiapudding och lät den stå över natten för att kunna ätas idag och i veckan. Jag gillar när chiafröna är ganska naturella och när bären och vaniljproteinet sätter smak istället. Detta är verkligen världens enklaste frukost. Perfekt att ha med också!

Chiapudding
2msk chiafrön
1 dl ljummet vatten

I glaset
2 dl naturell lätt yoghurt
1 skopa proteinpulver gammeldags vanilj
1 dl tinade hallon

Jag toppade med lite pumpafrö senare för jag saknade något crunchy!

Chiafröna är från foodspring, bra priser och snabb leverans! Och deras proteinbars är himmelska!

Likes

Comments

Morgonpromenad, frukost, kaffe i sängen, gym, städning, lugn stund i solen och middag med vänner ikväll. Underbar lördag!

Imorgon väntar jobb och därför passar jag på att bara pusta ut idag. En liten paus - och livsnjutardag helt enkelt.

Trevlig helg

F

Likes

Comments

Instagram@feliciaadahl