Header
View tracker
View tracker
View tracker

Hej allihopa!
I torsdags så åkte jag upp till Stockholm med min familj & pojkvän. Det var första gången för mig i Stockholm och jag kan helt ärligt säga att jag trivs som bäst i den fina staden.

Iallafall så på fredagen så gick en av mina största drömmar äntligen i uppfyllelse. Jag fick äntligen se Justin Bieber live. Jag grät av ren och skär lycka under hela konserten & det var den bästa dagen i mitt liv. Kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt har sett han live, känns så overkligt.

Idag så åker jag tyvärr hem & ska vara framme i Hässleholm om ca 15 min. Här nedan kommer lite bilder/videos från Stockholm.

Likes

Comments


För ett par veckor sedan så hände det en liten förändring med mitt hår. Fick för mig att färga det rött/lila och såhär blev resultatet! blev väldigt nöjt till slut, och trivs superbra i denna färgen.


Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag har varit hemma från skolan nu måndag och tisdag, och eftersom att jag har varit uttråkad så har jag kollat runt på youtube. Där hittade jag två youtube-kanaler att rekommendera. "The Proper People" och "Exploring With Josh". Dessa två konto lägger upp videos på när de åker och kollar in övergivna platser runt om i världen så som övergivna sjukhus, nöjesfält osv. Vet inte hur många timmar jag låg och kollade på dessa videos igår. Det är något jag kan rekommendera. Några videos finns länkade här nedan, så jag tycker ni ska kolla in dem om ni tycker sånt är intressant.

Likes

Comments