Hej sötnosar! ♡

Nu va det ett tag sen ja uppdaterade igen men har vart lite mycket på senaste tiden. Ska försöka uppdatera så mycket jag kan när jag har tid.

Jag vill bara säga en sak, tack. Tack till alla er som har hört av sig till mig och skrivit att ni gillar min blogg och att ni finns för mig om jag mår dåligt och jag finns här för er med♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu va det ett tag sen som jag bara skrev av mig lite, vad har hänt senaste tiden? Inte mycket. Jag har blivit blond, piercat mig och gått i skolan. Mitt mående nu typ senaste månaderna har vart upp och ner dag för dag, vilket är ganska jobbigt.. liksom jag vet inte riktigt hur jag mår, men men.. Hur är det med er?

Denna vecka har vart så sjukt seg då jag har varigt sjuk, usch!! Så har vart i skolan typ 2 dagar tror jag, så blir mycket att ta igen nästa vecka :(
Idag har varigt en såndär typsik chilldag vilket har varit ganska så skönt, bara ta dagen som den kommer liksom. Jag vaknade vid 13, låg kvar i sängen och kollade Netflix till typ 15, sminkade mig, och sen så va jag med en kompis som åkte för en liten stund sen och nu ska jag kolla på film med familjen och bara mysa.

Puss

Likes

Comments

Vad skulle jag aldrig...

Äta?
Något som jag tror att jag aldrig skulle äta är nog insekter osv. Usch!
Dricka? Hmm.. jag vet faktiskt inte, men typ urin eller något, HAHA!
Vilja uppleva? Något jag aldrig skulle vilja uppleva är nog att jag skulle vara med i någon olycka eller att det skulle hända min familj något hemskt.
Kunna arbeta med? Typ strippa eller något, inget illa menat mot dom men inte riktigt min grej kanske!
Göra offentligt? Typ barnförbjudna saker, haha!

Vad hittar man alltid/ofta...

På mitt skrivbord? Har ALLTID doftljus på mitt skrivbord/sminkbord haha
Under min säng? Kläder.. har kläder överallt..
I min jackficka? I min jackficka har jag alltid tändare och busskort.
I mina tankat? Haha i mina tankar finns väl allt mellan himmel och jord

Likes

Comments

Nu för tiden ser man sällan vuxna som går runt med skärsår eller ärr, är det för att dom var en lyckligare generation eller för att dom flesta av oss inte klarar sig enda in i vuxenlivet? Den tanken skrämmer mig, på oändligtmånga sätt. Vi pratar inte om detta, ingen pratar om detta. För självskadande och psykisk ohälsa anses som fel i samhället vi lever i trots att hälften av alla ungdomar lider av detta, i tystnad. Varför anses det fel att vara ledsen? Jag kunde aldrig förstå varför man tog ut sin ledsamhet på kroppen förens jag var den personen med blödande handleder. Psykisk ohälsa är något som vi MÅSTE prata om. Det är så sjukt jävla viktigt, det går liksom inte bara att sopa under mattan. Och till alla er som mår dåligt, ni måste prata med någon, en kompis, en förälder, kurrator, vad som helst. Ni kan inte hålla allt inne, ni måste få ut allt. Jag vet att det kan vara jobbigt men det könns som en lättnad efteråt.

Likes

Comments

1. Flytta till LA.
2. Åka till Disneyworld.
3. Åka utomlands med mina bästa vänner.
4. Skriva en bok.
5. Åka till Paris.
6. Gifta mig.
7. Skaffa barn.
8. Leka kurra gömma på Ikea.
9. Åka till Amsterdam.
10. Gå på Coachella.
11. Gå på Tomorrowland.
12. Sluta röka.
13. Skaffa hund.
14. Köpa hus.
15. Må bra.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det söndag och jag har bara myst hela dagen och kollat Netflix och städat lite. Idag kommer min bästa vän hit och vi har väl inget planerat. I morse vaknade jag vid 7, det är ju förfan lov men ändå vaknar jag svintidigt haha! Så jobbigt.. Men det är ändå ganska skönt för då har man liksom hela dagen framför sig, när jag sover till typ 13-14 då känns det typ som jag sovit hela dagen och då känns det typ ovärt att hitta på något av någon andledning, haha.

Likes

Comments

Hej på er!!

Idag så fick jag sportlov, ÄNTLIGEN! Är så sjukt skoltrött, finner inga ord. Imorgon blir det tyvärr ingen sovmorgon för att mamma väcker mig vid 7 så jag kan få iväg Jonathan och Julia till skolan då hon åker till stockholm och blir där tills på söndag. Har faktiskt inga planer alls för morgondagen, det är ju fredag vafan.. någon lär jag ju hitta på!
Idag fyller min finaste kusin Marcus 24år, saknar honom något extremt men inte långt kvar!

Nu ska jag städa mitt rum för det ser ut som både första- och andra världskriget här inne hahaha!!
Puss

Likes

Comments

Det här med ideal, varför? Varför ska man trycka ner sig själv pågrund av att alla dessa jävla ideal säger hur man "ska" se ut för att vara fin?

Kropp- och skönhetsideal är fan inget jag fattar mig på, det gör mig bara så arg. Ska man se ut som en jävla pinne för att vara fin? Nej. Att unga tjejer ska behöva må dåligt pga sammhället tycker att man bara är vacker och perfekt när man ser ut som en pinne, det är helt sjukt. Jag har själv låtit mig bli påverkad utav alla dessa ideal, varför? Jo för att jag ville att folk skulle tycka att jag va fin. Men vet ni vad? Jag skiter i det, jag är så jävla nöjd med min kropp och mig själv så jag skiter i vad alla andra säger. Alla ser olika ut, so what? Alla är perfekta oavsätt vikt och utseende. Låt inte någon påverka dig, för du är grym som du är och dom som säger något annat är bara avundsjuka. Förut hade jag absolut inget självförtroende över huvud taget, men det är påväg upp. Vissa dagar tycker jag att jag är ful, andra dagar tycker jag att jag ser bra ut.

Det finns så sjukt många unga tjejer som ser upp till modeller, och t.om svälter sig själva flr att på "drömkroppen" även fast vi alla vet att i stort sätt alla bilder vi ser på modeller osv är photoshopade, vi låter oss själva luras, vi säger att alla pinnsmala tjejer är "perfekta" men nej. En smal tjej är lika perfekt som en tjock tjej. Och att kalla någon tjock, det är inget fel. Det är samma sak som att kalla någon smal.. men alla dessa ideal har gjort att ordet "tjock" ska vara något negativt. Det är så jävla tragiskt alltihopa, vart är samhället påväg? Jag tror att en stor del till allt det hr är sociala medier, man kan inte ens gå in på insta utan att se alla såkallade "perfekta" tjejer, vilket gör många stressade, vilket gjorde mig stressad för 1-2 år sen. Men nu låter inte jag mig sjölv bli påverkad utav sånt längre, för jag tänker inte till exempel träna sönder mig själv för någon annans skull. Hade jag velat gå ner i vikt så hade jag gjort det för min skull, ingen annans. Hade jag velat gjort skönhetsoperationer så skulle jag gjort det för MIN skull, för jag skiter i vad andra säger. Jag är jag & jag gör precis vad jag vill med min kropp och mitt utseende. Lag tänker inte låta någon påverka mig, jag är starkare än så.
Kom ihåg att du är perfekt, låt ingen säga något annat.

❤️❤️❤️

Likes

Comments