Varför mår jag såhär? Vad är det som jag gör fel hela tiden?

Jag har lagt hela mitt liv åt sidan senaste tiden och skitit i allt, jag har supit skallen i bitar istället för att fokusera på skolan å umgås med min familj.. Jag vet inte varför jag gör som jag göe men jag vill inte att det ska vara såhär, jag vill bara må bra för en gångskull, vet inte ens hur det är att må bra för jag minns inte sist jag gjorde det.. Att allt bara ska vara skit hela tiden, fattar inte vad fan jag gör för fel.
Kaos hemma, skolan går åt helvete, killproblem, soc, bup å snart kontaktfamilj..

Jag har ångest konstant hela tiden och inland blir den så illa att jag inte ens kan andas.. Jag har ett hål i mitt hjärta.. En av personerna som betyder mest av allt för mej han sitter inne, och det krossar mej. Har inte träffat honom sen 21 Oktober 2015 då han åkte in på behandling mot alkohol och droger, sen någon gång i november vart han hektad och sedan åkte han in.. Han sitter inne för något han inte har gjort, han är oskyldig. Marcus betyder allt för mej och utan honom vid min sida så klarar jag inte det här. Jag vet att han är så arg och besviken på mig för att jag går i hans fotspår och att jag gör samma fel som honom även fast jag vet konsekvenserna.. Men jag vet att han alltid förlåter mig oavsätt vad.
Marcus har alltid funnits för mig, spelar ingen roll när på dygnet, han har alltid varit där.. Jag har inte ens har hört hans röst på över ett år å jag går sönder mer och mer för varje dag som går. Han är andledningen till att jag står kvar här idag, men jag vet faktiskt inte om jag orkar mer..
Allt gör bara så ont och jag hatar denna jävla värld vi lever i.

  • 228 readers

Likes

Comments

Älskade mamma, bli inte rädd för att denna lappen du nu säkert har hittat. Jag har bestämt mig för att flytta min själ till ett annat liv. Ett liv där ingen klagar på en ett liv där jag kan springa på ängar och vara lycklig. Här har livet bara varit en dans på en skör vass taggtråd. Mamma du har gjort allt för mig. Du har varit en ängel i alla lägen. Men jag kände att jag inte orkade med livet mera. Jag är bara luft. Men mamma, vart du än går , hur du än mår , vart du än står ,kom ihåg , jag skall alltid följa med dig. Jag glömmer dig aldrig. Du finns inburad i mitt hjärta.

  • 302 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Förlåt att jag inte uppdaterat på några dagar men jag har haft mycket att göra. I fredags fyllde jag år, då åkte jag först till Uppsala och sen kom jag hem & va hemma i några timmar å träffade släkten osv och sen åkte jag in till Sala. Jag är fortfarande kvar i Sala för jag har träffat massa kompisar, ska väl försöka ta mej hem runt 14-15 hade jag tänkt för idag ska jag få besök. Ska bli ganska skönt att komma hem faktiskt, visst den här helgen har varit bäst men det ska fan bli nice att komma hem.

Imorgon är det måndag vilket suger ganska mycket kuk, fan vad jag inte är taggad på skola & sen har jag bupmöte på tisdag😴

Kanske kommer upp ett långt inlägg ikväll och vi kanske hörs mer under dagen men nu ska jag försöka vakna till ordentligt så vi hörs, puuussss

  • 365 readers

Likes

Comments

Hej!

Gårdagen vart inte riktigt som planerat. Jag sket i socmötet och skolan och drog till Uppsala istället, och sen åkte jag till Sala å träffade lite fler kompisar. Just nu sitter jag i skolan och har precis slutat, och ska åka till Sala om ett litet tag, nu ska jag dra hörs sen!

  • 385 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Har precis fixat klart mej och ska snart röra mig mot bussen, 12.30 har jag socmöte sen ska jag t skolan.. *suck*
Idag ska jag till Sala å träffa folk å bara softa. Vill ba att det ska bli fredag nununu! Så sjukt trött på skolan så det finns inte. Men det är bara att försöka ta sig igenom det även fast det kan vara sjukt jobbigt ibland..

Nu ska jag röra mej mot bussen så vi hörs!
Puss hej❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Förlåt att jag inte uppdaterat på ett tag men har haft fullt upp. Idag har jag inte gjort så mycket jag har bara chillat typ. Imorgon är det måndag, usch vad jag inte är taggad inför skola, så sjuuuuukt trött på skolan det är helt sjukt.
Vill bara att det ska bli fredag nuuu, för då blir jag 15!🎉 Hoppas denna vecka går fort.

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!

Förlåt att jag inte uppdaterade något igår men jag mådde inte så bra då, va sjukt trött och hängig hela dagen.
Just nu så är jag i skolan, men ska nog snart börja röra mig hemmåt. Idag är det inte något speciellt som händer vad jag vet just nu. Jag ska bara hem, städa lite, duscha och fixa iårdning mej sen ska jag nog åka till sala å träffa lite kompisar. Nu ska jag röra mej mot bussen så vi hörs senare, puss!

Likes

Comments

Alltså man måste ju bara älska hösten! Hur mysigt?!?! Äntligen kan man ha stickade tröjor utan att svettas ihjäl & dricka pumpkin spice på starbucks. Love it.

  • 421 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Den här dagen har varit sjukt soft, har bara chillat hela dagen typ. Det började med att jag åkte till skolan, idag så hade jag bara matte och samhällsekonomi. Sen åkte jag till sala och träffade lite kompisar och lite senare på kvällen så träffade jag min bae och vi åkte hem till mej och kollade på film å hade det myyys😻

Har precis städat lite på mitt rum och pluggat lite inför ett prov jag har imorgon & nu ligger jag i sängen och kollar Netflix och ska snart gå och lägga mej!

Imorgon händer det nog inte heller så speciellt mycket, jag ska ha prov, träffa kompisar & träffa min bae, mer än så vet jag inte just nu. Men nu ska jag försöka sova lite, puss och kram!

Ful och gammal bild men så kan det vara ibland!

Likes

Comments

Morning! Idag blir det nog bara en chilldag, jag ska bara till skolan och sen ska jag till Sala och träffa massa kompisar! Just nu så ligger jag bara i sängen och drar mej för jag börjar inte skolan förens kl 12 idag villket är sååååååå skönt!
Men nu ska jag börja göra mej iårdning så vi hörs sen!

Sorry för kort inlägg men skriver mer sen, puss!

  • 432 readers

Likes

Comments