Hej på er!

Kolla bara på denna goda maten jag hjälpte till fina mormor att fixa iordning till hennes kalas som var i lördags. Hade det så mysigt med alla släktingar som var där. Mina morföräldrar bor ute i lilla Vartofta och får verkligen en härlig känsla att vara där. Så jag var nästan hela dagen och firade och när vi sen åkte hem hade jag och min älskling en trevlig lördagskväll.

Söndagen har varit lugn då det kommit massor av snö hit till Falköping. Men det var mest blöt snö så inte så skönt att gå ut men vi tog en sväng till ica och det var ändå helt ok temperatur. Hela eftermiddagen har jag mest städat och rensat min garderob, känns så bra att ha saker i ordning inför nya veckan som kommer.

Inget speciellt händer denna vecka utan allt de vanliga, praktik, dans och körlektioner.. Lite skönt ändå att kunna vänja sig vid snön igen haha, snart är det ju jul som sagt..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev något men har haft det väldigt stressigt det senaste. Har hunnit ha mens med en extrem mensvärk, varit på teorikörlektioner, myyyycket dans och besök på sjukhuset och såklart praktiken som tagit upp mina dagar. Så allt har varit lite rörigt, har liksom alltid dragit iväg på något direkt efter praktiken och sedan inte kommit hem förens runt 21-22 tiden. Förhoppningsvis kommer jag ha lite mer fritid på dagarna framöver. så jag inte är helt slut när jag kommer hem.

Jag tycker ju faktiskt om att ha mycket att göra på dagarna men nu känner jag att det blivit lite mycket och har ingen tid alls att bara slappa i sängen med lite chips och serier.. Vilket jag såklart saknar en massa då jag är en extremt lat person som jag nu kommit fram till.

Iaf sedan kl 16 idag har jag kunnat ta det lugnt och bara kollat Youtube och även ätit lite smått. Och kvällen har ju bara börjat men tänker nog bara spendera resten med att ta vara på denna lugna kväll hehe. Sååå nu ska jag försöka uppdatera bloggen oftare då jag faktiskt tyckt dehär med blogg är väldigt roligt.

Tills vidare får alla ha en riktigt bra onsdags kväll.

Puss Feliciaaa

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Idag har jag min första klass på badet kl 11.10. Så hade lång sovmorgon vilket var skönt så jag verkligen fick sova ut. Kommer ha riktiga träningspass idag då alla lektioner är på olika ställen, om det hade vart lite finare väder hade väl det varit riktigt mysigt men nu är det dugg regn..

Nu ska jag strax åka, ska bara packa de sista sakerna och hämta cykeln så drar jag iväg.

Ha en underbar dag kram Felicia!!

Likes

Comments

Nu har andra dagen på praktiken gått och jag mår prima faktiskt. Just nu sitter jag och lyssnar på grannarna på övervåningen som spelar nån fin låt på säkert högsta volym för det hörs väldigt tydligt haha.

Dessa två dagar på praktiken iaf har varit mysiga och inte alls jobbiga då jag inte fått göra så mycket. Har mest fått kolla läget och kollat på för att se hur man gör. Jag vet inte än om jag tycker om lärare livet eller inte. Jag testar ju som sagt vad jag skulle kunna tänka mig jobba som i framtiden, det är ju mysigt med alla lov och lediga helger kanske, aja man får ju se i framtiden. Iaf imorgon börjar jag runt 11 tiden så har låång sov morgon vilket är skönt. Nu väntar jag på ph final och hoppas se Anna och Hermansson vinna faktiskt..

Ha en fortsatt trevlig kväll så ses vi snart kramisar Felicia!!

Likes

Comments

Nu är lovet slut och de flesta går tillbaka till sina vanliga rutiner. Jag har nu klarat av min första dag på praktiken som idrotts lärare.. Fått träffa några av klasserna och tycker iaf nu, att detta ska bli skit skoj!!

Hade precis ett stort samtal med min bästa vän Caitlin påväg hem från dans träningen. Vi pratade om allt möjligt men för det mesta om framtiden. Om drömmar och framtids jobb osv, det vardagliga livet vi ska följa, den dagliga ordningen:

Vakna - Jobba - Sova. Varför det känns så tråkigt, att man vill göra så mycket mer. Allt förutom denna rutinen vi SKA följa för att ha ett bra liv. Jag är faktiskt en väldigt open minded person och försöker se något bra i allt och alla så det är klart att leva detta liv hade vart väldigt standard men ändå roligt på sitt sätt. Men jag vill liksom något mer.. Vill utforska världen och testa massa olika matträtter runt om i världen, jag vill allt utöver det vanliga livet. Vet inte riktigt vad jag vill få ut av att skriva ut detta men vill väl bara skriva av mig lite.

Iaf se inte skolan och jobbet som något segt nu efter lovet, ha roligt och var öppen till nya saker. Kraaam!

Likes

Comments