Header

Vardag

Böjrar redan bli dålig på att uppdatera, skärpning! Jag har dock jobbat 10 timmars pass 4/5 dagar den här veckan så har varit riktigt trött. Nu är det iallafall fredag, som jag längtat! Jag har inga planer för ikväll. Internetshoppar och äter lite godis.

Jag har väldiga problem med vad jag ska ha på mig imorgon på festen med Hollywood-tema... Har ju en silvrig body, men inte några byxor till. Vi ska vara utomhus och det ska inte vara sommarvärme precis så man vill vara snygg men ändå varm. Ger upp den tanken för ikväll och shoppar annat skoj istället!

Tänkte lägga till bilder men det blev inte riktigt som jag tänkt... Kanske kommer upp när jag fått hem det istället och provar det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen har bjudit på så fint väder, det är så tråkigt att sitta inomhus att jobba då... Men jag hade tur idag! Vi hade det så lugnt i köer så jag fick gå hem tidigare. Då cyklade jag hem och bytte om på en gång för att ta mig ut på en promenad, fantastiskt väder!
Jag hämtade ut ett paket idag också. Det innehöll en tröja, en bikini och en body. Jag ska på fest på lördag med Hollywood-tema, så jag har en silvrig body jag tänkt matcha med ett par vita byxor eller en svart kjol, kan inte bestämma mig...
Sen, bikinin, jag är en sucker för bikinisar. Älskar dom! I alla former och färger. Det är faktiskt den enda gång jag känner mig riktigt bekväm med med färger och olika mönster. På kläder gillar jag helfärgat och gärna diskreta färger 🌸

Likes

Comments

Godmorgon! Frukost idag består av vaniljyoughurt och müsli. Jag gillar inte müsli vanligtvis för torkad frukt är något jag har svårt för... Speciellt russin, varför måste det vara russin i typ ALLA müsli? Tur som det är har Risenta en fantastisk lösning på detta där man själv får plocka ihop sin påse med müsli, typ som lösviktsgodis! Rekommenderas starkt.
Idag ska jag vara på jobbet från 08.15 till 18.15, det blir en lång dag då jag har såna pass hela veckan men jag har helgen i sikte så det ska gå bra.

Ha en trevlig dag så hörs vi senare 🌸

Likes

Comments

Allt om mig

Då ska jag presentera mig. Det kan bli rörigt och mycket men förhoppningsvis rättvist.

Jag är en tjej på 22 år som är bosatt i Sundsvall. Jag flyttade hit för ungefär ett år sen när min sambo kom in på en utbildning här, då tog jag mina saker och flyttade med. Jag är väldigt glad att jag flyttade, det har bara varit en positiv upplevelse för mig, kan ta mer om det vid ett senare tillfälle.

Jag bor som sagt med min sambo Erik som jag har varit tillsammans med i ganska precis 5 år nu, vi har bott ihop i 3 år. Han pluggar för tillfället till gymnasielärare i historia och svenska.

Vad gör jag i Sundsvall då? Jag jobbar på Telia. Där svarar jag på kunder som ringer in, mail och chatt. Det är ett varierande arbete och inte för att skryta (jo, lite) så är mitt team det BÄSTA i hela Sverige 2016. Vi fick åka till Stockholm, gå på gala med prisutdelning och en massa inspirerande föreläsningar. Det var verkligen en upplevelse jag aldrig kommer glömma, speciellt inte eftersom jag ramlade av scenen. Också en historia till senare...

Jag är från en ort som heter Tierp, ligger mitt emellan Uppsala och Gävle, utnämnd till Sveriges fulaste ort en gång i tiden. Inget har ändrats.
De som finns kvar hemma är min familj såklart, mamma och lillasyster. Jag har min mormor och morfar som har varit en stor del av mitt liv och fortfarande är.
Min pappa fick bort för ungefär 9 och ett halv år sedan. Livet fick en oväntad vändning mitt första år som tonåring och det har inte varit lätt, också en historia till senare.
Jag har även en massa vänner kvar hemma såklart. Jag har även ett gudbarn (två egentligen) och deras fantastiska familj. Så jag åker ofta hem för att vara med nära och kära. Tack och lov är det supersmidigt att ta sig hem, en tågresa och jag är framme!

Det ni kommer få läsa mest om är min vardag, när jag umgås med vänner, tränar och gör annat jag tycker är skoj. Det blev en onödigt lång text som hade kunnat vara dubbel så lång, men det är bättre att spara lite storys till senare tillfällen så jag inte får bloggtorka efter första inlägget, haha.

Hoppas ni kommer trivas här!

Likes

Comments

Allt om mig

Mitt första inlägg! För den här gången, jag har provat på blogglivet många gånger förut men aldrig riktigt fastnat. Jag ska nu göra ett riktigt försök! Jag kommer snart att skriva ihop en längre presentation av mig så ni får ett hum om vem jag är. Resten får ni veta under vägen!

Likes

Comments