Igår var det en väldigt fin dag, och jag njöt av det fina vädret. Umgicks med min syster, och så drog vi en sväng med bilen med radion på högsta volym och sjöng för full hals. Sådant är ju faktiskt livet

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså jag dööör för sushi, ätit det typ 3 gånger den här veckan. Hatade verkligen det förut, så konstigt hur sådant kan ändras. Igår fick iallafall jag ett sms där det stod att mina skor hade kommit, så jag tog bilen och svängde förbi där idag. Kändes välbehövligt med ett par bra skor, och dessa var även så fina!!

Likes

Comments

Var i Södertälje idag för att ta bort mina gelénaglar, och sedan bara få en ny färg. Kände att mina naglar behöver få vila, och sedan är det otroligt irriterande när dom mest bara är i vägen. Sen även med det jobbet jag har så är dom inte så bra att ha heller. Sedan blev det även lite lunch i Södertälje. Idag är en ledig dag så ska verkligen försöka njuta!!

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Trosa igen efter en dag i Östersund. Vad jag gjorde där har jag bestämt att det får stanna mellan mig min familj och mina nära. Inte för att det är något att skämmas över eller något sådant, tvärtom något otroligt positivt och har varit så glad idag pga det. Något jag har firat med min kära Tobias, min pappa och farmor. Känner mig vuxen och ansvarsfull och att mitt liv äntligen är som jag vill ha det. Att jag tog steget och flyttade från min kära hemstad Östersund, att jag har tagit studenten och ska liksom står på egna ben, det är något som får mig att må väldigt bra!!

Likes

Comments

En liten sneekpeak på vad jag ska ha på mig på mina föräldrars bröllop, som äger rum i september på Gotland. Ser fram emot det så mycket!! Det kommer vara ett tre dagars bröllop, och det kommer vara värsta partajet. Sedan kommer även min bästa vän Tore dit och Tobias, och vi ska parta loss. Kommer bli så kul!!!

Likes

Comments

Kära syster❤

Hello, jag är sjukt dålig på att uppdatera men det har varit mycket dom senaste dagarna. Min mamma och syskon kom och hälsade på igår, och det har varit så mysigt och har verkligen saknat dom. Så har blivit god mat och en massa prat,
Och känner att jag verkligen var i behov att prata av mig med min kära mor. Nu sitter jag i bilen påväg till Arlanda och ska hem till Östersund i en dag, så åker jag hem sent imorgon. Ska träffa min pappa och sedan fixa en sak jag kan prata mer om sen.
Pussar

Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag, förutom att jag åkt på någon slags öroninflammation och förkylning. Men jätte bra väder så har lyckats få lite färg. Imorgon gäller det att vara barnvakt, och sen försöka installera mig i mitt nya rum och tömma min enorma väska jag har med mig. Sedan på tisdag bär det av till Östersund för en dag, kan berätta mer sen om vad jag ska göra där!

Likes

Comments