Vi landar i USA runt 3 på natten svensk tid, och det enda man ville var att ligga i en säng. Magont trött i kroppen, men en så häftig känsla att äntligen vara i USA.
Vi sover första natten på flygplatsen, på best western. Super god frukost och mysigt hotellrum. Det bär sedan av mot cape cod.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejdå Östersund, nu åker jag till New york!
Idag kl 12:45 lyfter flyget, sedan börjar en 14 timmars lång resa. Ska bli så underbart att äntligen få komma iväg, otroligt välbehövligt.
Kommer att uppdatera er mer under dagen!

Likes

Comments

Jag är faktiskt numera brunett, efter många om och men så blev det så. Först var jag lite skeptisk, då jag var så ovan. Men nu älskar jag det! Ska nog dock göra det lite ljusare i topparna efter min Thailandsresa, så lär det vara lite solblekt också.

Funderar på något sånt här, till nästa frisörbesök

Likes

Comments

Dagens middag, alltså godaste som finns!
Jag är färdig packad och klar, och redo för nya äventyr. Känns som att jag typ lyckats ta med mig allt jag äger, men har hellre för mycket än för lite :)
Ringde nyss min mamma och sa är sex skor okej? Då sa hon va? Sex skor?? Jag behöver bara ett par. Ta ett bekväma så är du mer eller mindre good to go, hmm vill helst ha med mig alla :/
Jaja, jag är iallafall jätte glad att detta äntligen blir av, då det var tänkt att det vi skulle åka förra året då det var min 18 års present. Men en massa saker hände som skakade om hela våran familj. Men nu är vi påväg!!

Likes

Comments

Hej,
Idag så jobbar jag till 12, sen ska jag försöka hinna med att packa det sista och träna.
Sedan imorgon drar vi oss in till Stockholm och det blir en natt där innan jag tar tåget till Östersund.
Sen blir det lämna bort min kära hund då hon inte kan följa med till Grekland :(

Likes

Comments

Hello, länge sedan jag skrev här!
Idag jobbar jag iallafall till kl 18 sedan dags att packa då jag åker hem på fredag!!!!
Känns så bra att få åka hem i några dagar och få träffa vänner och familj.
På måndag bär det av till New York, och herregud vad jag längtar, har varit min dröm så länge jag kan minnas. Jag ska dit med mina föräldrar och min minsta syster.
Sedan dags att flytta till Grekland, på lite obestämd tid men det känns bra!
Ska verkligen försöka blogga så mycket jag kan i både New York och när jag är färdig flyttad till Grekland :)))

Likes

Comments

Everyday, Traveling

Jag är tillbaka, med ny energi och en massa att se fram emot.
Den här helgen så gifte sig mina föräldrar, och kan säga att det har varit den finaste jag upplevt. Allas humör var på topp och vi hade det otrolig bra.
På fredagen så var det dagen före bröllopet och alla gäster befann sig på stranden. Det serverades jätte god mat och fint väder.
På lördag var det bröllop och det blev både skratt och gråt. Det var otroligt känslosamt. Jag hade även min bästa vän Tore på plats som har blivit en extra son till min familj. Vi höll igång till kl 4 på natten och vi kan båda säg att det är bland det roligaste vi har gjort.
Söndagen så var det brunch och paketöppning och dags att säga hejdå till alla gäster. Och även min kära Tore som jag nog inte kommer se för ens våran planerade resa till Thailand i December.
Nu är jag iallafall hemma efter en vecka på Gotland, och den här kvällen ska spenderas på soffan tittandes på idol.

Likes

Comments