View tracker

Haft en super mysig lördag, tog en liten sovmorgon och sedan skrivit lite på min projektrapport. Eftermiddagen har jag spenderat med Jenny och en mysig middag på Vapiano! Inget jag klagar på!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skellefteå gästade Djurgården igår och självklart måste man passa på att gå! Det är inte ofta Skellefteå spelar ett stenkast bort och man har möjlighet att se en match live.
Jag vet inte om det har med hela grejen att jag tycke om egentid men att se matchen ensam utan sällskap var ingen dum idé! Det kan vara ganska skönt att göra saker för sig själv ibland.

Min underbara syster hade fixat värsta lyxfikat tills det att jag skulle komma hem med. Har världens bästa sambo!

Likes

Comments

View tracker

Jag har haft den bästa helgen på väldigt länge! Spenderade hela helgen hos Emelie, har saknat henne så mycket. Fredagen blev en mer slapp och "catch up" eftermiddag / kväll eftersom vi inte setts på så länge.

Lördagen va det hemkomstfest för Emelie, och jag hade så otroligt roligt. Det brukar ju dock aldrig vara tråkigt med Emelie, haha. Men kvällen var så bra, träffade så sjukt härliga människor med. Så som sagt hade verkligen inte kunnat haft det bättre!!

Likes

Comments

Fick hem ett efterlängtat paket igår, man måste verkligen komma ihåg att unna sig själv ibland.

Och från en sak till en annan, jag har precis bokat tågbiljetter för att träffa Emelie i helgen. Hon har ÄNTLIGEN kommit hem från USA. Som jag saknat henne!

Likes

Comments

Likes

Comments

Myste med älsklingen i helgen när jag var hemma och hälsade på, finns inget bättre än denna lilla kille!

They say home is where your heart is and this, this is home for me. Right here with the best horse in the world.

Likes

Comments

It's not who you are that holds you back, it's who you think you're not. - Wednesday wisdom

Be who you are and say what you feel. The ones who mind doesn't matter, and the ones that matter doesn't mind - Wednesday wisdom.

Likes

Comments

Fick hem ett litet paket idag, beställde i helgen ett paket från fitnessguru. Ville prova på deras nya smak, dark chocolate. Den är verkligen jätte god, fick även med lite samplers i mitt paket.

Är super nöjd! Ni hittar produkten här.

Likes

Comments

En lite throwback till min och syrrans resa till Chicago i september, vi va och hälsade på min lilla familj där borta, vänner och bara turistade runt lite. Och jag gjorde min 3e tatuering på samma studio där jag gjort mina 2 andra.

Likes

Comments

Likes

Comments