... and there is only one way to solve them, raising our glass and just keep on drinking.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter så lång tid får jag äntligen spendera en hel helg med världens bästa vän, är ej hel utan henne i mitt liv. Så tacksam för att jag har så underbara vänner!

Likes

Comments

Tänk att detta kommer va mitt hem de kommande 3 åren! Jag kan inte riktigt fatta att jag går på SU och allt känns verkligen helt underbart, jag trivs så otroligt bra här i Stockholm och min syster är snäll och låter mig bo här tills jag hittar mitt eget (vilket tyvärr kan ta ett tag här i Stockholm).

Jag är i alla fall otroligt glad att påbörja mitt nya äventyr och hoppas ni känner för att följa det med mig.

Likes

Comments

Detta med lång helg är aldrig fel, dock så jobbar jag ju inte för tillfället så är ledig ändå men så mycket roligare att kunna spendera hela dagarna med familj och vänner som äntligen blir ledig samtidigt som mig!

Så mycket familjemys med storasyster igår som kom hem från Stockholm och bara en slapp och riktigt bra dag med lillasyster och Jenny idag, sommaren har verkligen börjat bra.

Likes

Comments

Har verkligen haft en super mysig dag, lillasyster ringde och väckte mig i morse, mindre mysigt, men jag klev upp och åkte in till stan och mötte upp henne och en kopia till henne. Hon behövde shoppa och jag behövde nya skor så då passade vi att fixa det och sedan gå och luncha i det otroligt fina väder vi har just nu! Sen var det träning som stod på schemat, vi gick till fotbollsplanen och lirade lite innan jag körde ett löppass. Vi hann även med att färgs systers hår, jag kan ju säga att jag var nervös har aldrig färgat hår förr men det slutade lyckligtvis väldigt bra haha!

Puss

Likes

Comments

Det är så otroligt fint väder så självklart är det dags för mig att åka oh jobba. Men jag fick i alla fall några timmars sol och vila.

Jag har egentligen inte klivit på min jobbrad än utan går för tillfället på introduktion. Känns lite konstigt att jobba två dagar nu och sen "semester" igen fram till den 20juni. Men om vädret fortsätter såhär kan jag inte klaga!

Likes

Comments

Efter att varit sjuk så otroligt länge så har jag äntligen avslutat min antibiotika! Jag var i onsdags upp till Sundsvall för att lunch med min morbror och hans fru självklart va det lika underbart och trevligt som alltid! Jag gick även en stund på stan med min saknade morbror och gjorde några ärenden och shoppade lite. Sen spenderade jag lite tid med min mormor innan jag gick ut och åt med Maria. Det självklara valet vem middag på restaurang apa där vi båda bara njöt av den underbara maten och dricka. Sen gick vi vidare till Udda Tapas och drack drinkar det är ju trots allt lillördag och även Sundsvalls gymnasieskolors mösspåtagning så det va fullt ös på stan i onsdags! Om jag inte sagt det förr så säger jag det nu, apa och udda är de perfekta ställena att gå på i Sundsvall jag mer än rekommenderar de restaurangerna både för deras kvalité på mat och personal.

Efter onsdagens livligheter så blev det en lugn förmiddag på torsdagen då jag tog med mig kusinen hem så hon kunde få följa med till stallet eftersom hon verkligen älskar hästar. Sen gjorde jag något jag längtat efter i så många år jag tog på mig fotbollsskorna och tränade med Enångers damer. Dock är ju jag en av världens mest klantigaste människor och har extrem otur så självklart skadade jag mig på något vis under träningen som jag inte märkte av innan jag tog av mig skorna hemma och ena foten svällde upp som en ballong, så typiskt mig..

Dock är jag äntligen på fötter igen!

Likes

Comments

Jag har varit sjuk så länge nu att jag ej kunnat träna och på semestern kallade mamma mig pensionär för jag gjorde inget annat än att sova, när jag pluggade in lurarna i öronen när jag låg på sol stolen somnade jag. Nu är jag näst intill riktigt frisk! Detta har gjort att jag börjat rida lillasysters häst igen då hon tyvärr inte mår helt okej för att kunna göra det själv...

Det är så lätt att glömma hur vackert det är i Sverige på sommaren och hur harmonisk en ridtur i solskenet kan vara. Jag vet inte om det finns något så mycket bättre än en riktigt mysig tur i solskenet med låg musik strömmandes genom högtalaren och höra hästens steg under sig samtidigt som man har en otroligt vacker omgivning. Jag har alltid tyckt att det är jobbigt att bo på "landet" men dagar som dessa är jag väldigt tacksam för det, för bättre än såhär blir det inte!

Likes

Comments

Är nu inne på tredje dagen här i Turkiet och jag trivs så sjukt, ingen stress bara värme och sol, perfektion helt enkelt! Jag tar tyvärr inte så mycket bilder med telefonen utan de flesta har jag på kameran så det blir lite bilder senare efter resan istället.

Puss på er!

  • Resor

Likes

Comments

De två senaste dagarna har inte varit helt fel! Gårdagen var så otroligt rolig, det är så skönt att bara umgås och ha extremt roligt med vänner! Jag har väl inte mått super idag men med tanke på hur gårdagen var så är det helt klart värt det!! Och jag kan ju säga att jag haft en riktigt bra bakis dag, jag har varit och badat med några kompisar, grillat med familjen och nu på kvällen va jag iväg på bio och efter det gick jag ut på promenad med lillasyster och Jennifer, det har verkligen inte funnits något att klaga på den senaste tiden.

Likes

Comments