Allt fokus har legat på honom de senaste att jag lite glömt bort mig själv och mina måsten. Livet har rullat på som ett trasigt hamsterhjul, om det låter på något sätt logiskt. Det har liksom varit samma vardag med ändå en tanke i bakhuvudet som inte låtit mig slappna av. Men sen i fredags har jag verkligen känt ett lugn, tror jag (att jag pillade bort all min fransförlägning i lördags låter ändå som ett harmoniskt val av en individ som känner lugn, eller?).

Idag var tanken att ta tag i det sista "måstet" inför flytten, nämligen att packa ihop köket. Men jag drar lite på det, förmodligen för att jag är lat och inte vet hur jag ska packa mina vinglas utan att allt ska gå i tusen bitar. Så istället för att lägga fokuset på det har jag varit på IKEA (vilket också är ett måste), men jag fick hålla mig lite tills M kan följa med och hjälpa till med att göra de lite större valen kring inredning. Men nya smörknivar fick det bli!

Nu är tanken att få ordning på den aktuella delkursen jag läser i skolan, nationalekonomi, inte riktigt så att jag hoppar av glädje. Men belöningen får bli köttfärsås med spagetti innan gymmet kallar.


Likes

Comments

2018 började något annorlunda än tidigare år. Den största skillnaden var ett faktum, min lägenhet kändes inte som min längre. Ända sen november har hela kroppen varit inställd på flytt, inställd på att börja sambolivet på riktigt. Sluta pendla mellan hans och mitt, vi ville skapa vårt. Men vart detta skulle ske har varit så oklart. Den glädje och lättnad man kände så fort man hade en liiiten aning om vart vi skulle bosätta oss försvann nästan lika fort som som solen. 

Veckorna gick och vi började leva i någon typ av "vi-tar-tag-i-allt-när-vi-vet-mer-kaos". Tills kanske en av de bästa dagarna på hela vintern kom, skämt åsido, helt klart den bästa dagen på länge. Han satte pennan på pappret, hans barndomsdröm gick i uppfyllelse, känslan av glädje och lättnad försvann inte och vi visste nu var vår närmsta framtid låg. Nu kunde vi officiellt avskriva oss allt vi hade i Karlstad, så som jobb och lägenhet för att påbörja det största äventyret någonsin, tillsammans i Örebro. 

Likes

Comments