Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sommaren regnar verkligen bort i år, men jag jobbar ju så gott som hela sommaren ändå så det kanske inte gör så mycket. Nästa vecka får jag dock tre dagars semester så det kommer bli härligt, har bara tagit semester för att jag ska åka iväg vilket är kul men samtidigt lite stressande, speciellt om man jämför med förra året då jag hade fem härliga veckor helt utan krav. Men det är väl så det är att bli vuxen.. jag ska faktiskt inte klaga hade en helt fantastisk vecka på Kreta för att hälsa på Clara som jobbade där. Riktigt spännande att åka på charterresa ensam, och väldigt avslappnande! Nu är äntligen Clara hemma igen så nu kan jag känna att sommaren verkligen börjar, det är inte lätt att ha sin bästa vän på distans. Min mobil är på lagning så har inga intressanta bilder att bjuda på från den senaste tiden, utan tänkte dela med mig av en bild på en väldigt liten människa.Likes

Comments

midsommar firades i tjuvkil hos Daniel med massa nya och gamla vänner. Det är alltid lika trevligt hos Daniel! Det bjöds på lunch, lekar och middag. Vädret iår va riktigt varmt så det blev ett härligt dopp i havet.
Hoppas ni också hade en trevlig midsommar! Kram

Likes

Comments

Tre saker jag skulle viljauppleva igen

Resan till Gent

Våren 2015

Frankrike 2015

Tre saker jag uppskattar

Sommaren

Att jag och min familj är friska

Att vara född i Sverige

Tre saker som jag vill ha

En ny väska

Tre månaders semester

En spa helg

Tre saker jag älskar attgöra

Spendera tid med nära och kära

Sova

Promenera i solen

Tre ord som beskriver mig

Glad

Klumpig

virrig

Tre saker jag vill bli bättre på

Lyssna

Köpa mindre onödiga saker

Våga lämna soffan

Tre saker jag inte kan vara utan

Min säng

Min mobil

Min Handväska

Tre drömmar jag hoppas blirverkliga

Åka till maldiverna

Tågluffa i Europa

Plugga i annan stad/land

Likes

Comments

I onsdags fyllde Jonatan 20, oj oj oj va gammalt det lät nu när jag skrev det.
Hur som helst så firades han med god mat och tårta efter sin träning. på torsdagen gick vi till nya Pinchos på heden och åt middag. Måste säga att jag gillar konceptet väldigt mycket att man beställer själv på appen! på väg hem sprang vi på Minna och Johannes och satte oss en stund med dom på Hard rock, en mycket trevlig torsdagskväll!

Likes

Comments

Att börja känna sig vuxen är en riktigt märklig och skrämmande känsla, nu är det jag som ansvarar över mitt liv och inte mina föräldrar. klart dom kan ha åsikter men de har absolut inget att säga till om. Även om tre år är en lång tid känns det riktigt märkligt att jämföra den jag är nu och den jag var då, tveksam på att jag ens är samma människa.


Jag har verkligen lär mig mycket på vägen. Men va är det egentligen som gör att man vågar lita på signa egna beslut och slutar förlita sig på att ens föräldrar vet det bästa? här är några av de avgörande tillfällena i mitt liv som fått mig att se på livet ur nya perspektiv.

2013

Mina föräldrar separerade:
Att gå från att bo med båda sina föräldrar till att bara bo med en av dom är absolut en omställning. Man får absolut ta mer ansvar att börjar se sina föräldrar som mänskliga.

åkte på språkresa i tre veckor utan att känna en ända människa:
Det va absolut en erfarenhet då jag för första gången reste utan mina föräldrar och dessutom med människor jag inte kände.

blev tillsammans med min första pojkvän:
Att vara i sin första relation är absolut något man växer av, att lära sig prioritera och ta hänsyn till en annan människa är inte det enklaste!

Blev tränare:
efter att lagt cheerskorna på hyllan bestämde jag mig för att bli tränare och det är absolut en utmaning, att vara så ansvarig över andra människor och dessutom leva upp till deras förväntningar.

2014

Fick äran att åka på två månaders praktik i Gent:
Åkte med fyra klasskamrater till Belgien och jobbade på Volvo i två månader. på vår fritid lagade vi mat, cyklade runt i den fina staden och utnyttjade hur centralt Belgien ligger i Europa. Kände knappt dessa människor innan resan så det var verkligen en utmaning då man inte kan varandras "signalen" som man kan med nära vänner,

2015

Tog studenten:
Att ta studenten i sig va kanske inte så himla meriterande men att äntligen få vara fri efter 12 år i skolan är verkligen det bästa som hänt!

fick mina första "riktiga" jobb:
att arbeta är absolut 100 gånger roligare än att plugga tycker jag just nu iaf. Att ha ett Ansvar på Jobbet och att tjäna sina egna pengar gör att man känner sig självständig.

2016
kan lova att 2016 kommer bli ett riktigt spännande år men mer om det får ni se snart!


Likes

Comments

God morgon, hoppas allt är bra med er!

själv är jag lite trött men ändå på riktigt bra humör, känns riktigt skönt! idag är det så att Jonatan fyller år, inte för att det ska firas speciellt mycket men ändå kul när det händer saker!

jag har så himla många roliga saker inplanerade och det känns så bra! Men inser samtidigt hur vuxen jag börjar bli, måste erkänna att det känns både bra och läskigt! 2016 kommer bli ett år där jag tar många stora steg i livet vilket är super spännande! kommer inte avslöja redan nu va det är men lovar att hålla er uppdaterade under tidens gång!

De senaste veckorna har varit riktigt roliga och Göteborg har mestadels bjudit på fint väder dessutom! Jag har bara gjort precis det jag känt för som att grilla med mina gamla klasskamrater, myskväll hos Isabelle, fikat x antal gånger med Sara och självklart så har jag även träffat Jonatan en hel del! Livet känns verkligen helt okej just nu!

Likes

Comments

Igår efter jobbet rymde jag och Jonatan iväg till Arken spa. Vi hade en helt fantastiks kväll och att vakna upp där till frukostbuffe är helt underbart. Jag fick detta i födelsedagspresent och vi lyckades verkligen välja den perfekta helgen! så idag har jag alltså legat vid en varmpool och solat i 22 härliga grader som Göteborg bjuder på, vilket underbart liv att leva!


Likes

Comments