.. får mig att le lite extra mycket!

• Att åka utomlands
• Ledighet
• Positiva överraskningar
• När jag når mina mål eller drömmar
• När mina nära lyckas eller mår bra

Likes

Comments

Efter en otroligt kort med underbar vistelse i Stockholm har vi numera en timme kvar tills vi är framme Göteborg.. Sad but true..

Men men jag kan ju iaf bocka av en av mina drömmar på min lista - att se Beyonce aka Queen B live! CHECK!

Detta är naturligtvis bara en hundradel av alla bilder jag tog under hennes Formation Concert igår!

Detta må ha varit första gången jag sett henne live men absolut inte sista!!

Likes

Comments

Sitter alltså på tåget mot huvudstaden just nu med fina Clara och förbereder mig för en kväll som förändra mitt liv TOTALT! Har även den Fantastiska Resan i öronen och en frukost från espresso house fram för mig. Kan denna dagen börja bättre? Mer om min dag i Stockholm kommer! <3

Likes

Comments

Spenderade min söndags förmiddag på LYKO i Allum för att göra en liten förändring med ditt tråkiga hår. Ni ser både före och efter bilder nedan. Det dem gjorde va att lägga en blekning i ljusa slingor samt tona håret i en kall färg. Det va det jag va ute efter, att bli kallare och vitare i håret, i behandlingen använde de sig även av Olaplex och det är det tredje steget i behandlingen som ni ser på bilden nedan, det är den behandlingen jag ska sköta själv hemma! Sen fick man med två andra produkter i förpackningen som jag har lite svårt att förstå vad jag ska använda dem till, någon som har använt detta tidigare?

Likes

Comments

Som jag skrev i förra i lägget så var jag på väg till landet bredvid, Norge! Här är bara en tiondel av alla bilder vi tog dessa två underbara dagar!

Tack syster för en perfekt helg<3

Likes

Comments

Nu sitter man på Nettbus på väg till Oslo för att besöka syster! Har åkt i 1 timma nu och har 2 timmar kvar.. Tagg.. Tänkte ta fram frukosten och sätta på ett avsnitt av Vampire Diaries eller kanske Teen Wolf!

Min syster bor alltså i Norge och jobbar även där så det är där jag kommer spendera min lördag och även min söndag! Ska bli väldigt roligt för jag har inte vart upp hos henne alls, har bara sätt bilder på hur hon bor osv men nu ska jag få se det med mina egna ögon! Super spännande! Ska färska vara duktig på att fota i helgen också!!

Likes

Comments

Godmorgon! Morgonen kommer att spenderas med denna underbara frukost och solning på balkongen till klockan 13 ish. Därefter ska jag göra mig iordning för att fira vänner och kusin på deras första dag i vuxenlivet! Haha Congratz!!

Åååh jag har så många planer för sommaren just nu! Alla mina pusselbitar börjar äntligen finna sina platser! Vissa saker är dock ännu ganska oklara men jag hoppas självklart på det bästa! Vad har ni för planer i sommar?

Likes

Comments